rubrik

Heej, kom precis hem till pappa, sover här inatt eftersom vi åker så tifigt imorgon bitti. Men nu ska jag packa iordning det sista och sen hoppa in i duschen, bloggar mer imorgon tror jag :) puss!


skolavslutning, saknar! :)

my daaaaaaay

Hej, idag va jag ju i skolan, jag mår sådär, känner mig sjuk och sen en annan sak så påväg t skolan ville jag igentligen bara vända och gå hem och sova. Men det va ändå helt okej i skolan idag, haha vi hade två timmars NO och vi hade vikarie så när vi gjort klart alla uppgifter som vi skulle hade det bara gått en timme och vi ba vad ska vi göra nu ? och hon hade typ ingen aning så vi ba vi kan köra hänga gubben :D hon ba ja visst så vi körde hänga gubben och sen fick vi lunchrast en halvtimme för tidigt. Då gick jag Eleonor och Sofie hem t Eleonor och kollade film och åt nudlar, mys :) sen efter lunchen så hade vi engelska och svenska, slappa lektioner och sen slutade vi. Nu så sitter jag hemma och håller på att packa eftersom jag åker till Italien imorgon bitti, tiiiiidigt! Ska åka hemifrån vid fyra på morgonen. Hahahahahaha jag kollade nyss ner på min navelpiercing och såg då att den där lilla pluppen som sitter längst upp på piercingen (som man typ "stänger" med) va borta, haha undra vart den har tagit vägen. Haha aja jag ska väll byta till nån piercing som har plupp nu. Långt inlägg denhär blev för att vara mig så jag antar att ni inte orkade läsa allt menmen höhö :) puss!


Hej jag heter Mika och har bildbrist (:

godmorgon

Hej, om typ en kvart så drar jag till skolan, har verkligen ingen lust att gå dit idag men man måste ju ååååh. Aja men na ska jag göra iordning det sista. puss!


Spaninen

Nu drar jag mot Arlanda träffar laget och flyger till Barcelona najs va!:) vi kmr ha grymt kyl fotboll sol förhoppningsvis och massa massa roligt. Bye bye ses på tisdag! Puuuss Sofie

dålig uppdatering

Tja, vi har varken bloggat igår eller idag men nu så :) jag är hemma med huvudvärk och feber fast jag va ändå i skolan idag med en alvedon som sällskap haha. Aja men jag orkar inte blogga just nu, hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu. Puss!


fotboll

Drar till fotbollsmatchen nu, puss!


skolavännermatch

Heej, skola idag igen, segt! Efter skolan så gick jag Sofia Joel och William hem till mig och typ chillade och dom gick hem nyss. Ikväll är det match mot spånga, kul ju! Men nu måste jag plocka iordning fotbolldsakerna, bloggar kanske när jag kommer hem :) puss!


19:58

Heej, har precis packat klart mina grejer som jag ska ha nu när jag åker till mamma. Och imorgon är det ju måndag, vilket betyder skola, fett seeegt! Men nu ska jag åka så ha det bra, puss!


veckans shopping


tröja från bikbok

shorts från bikbok

byxdress från bikbok ( dock mkt snyggare på )

en till likadan byxdress från bikbok fast svart.

bikini från new yorker ( färgen blev dock mörkare än vad den är i verkligheten den är verkligen lyyyyysande  rosa skit snyggt till en brun kropp ;) )

skor från ellos

hittade även dom här i ett omklädningsrum hihi,


har även köpt ett par byxor men hittar dom inte ^^

shopping


men vad kan finnas här i då, visar lite senare har ej tid nu.
shopping av hela veckan..


träning

Heeej, Sofie sov ju här inatt, blev mycket flum och annat kul haha, och idag vid ett så hade jag träning till tre så då åkte hon hem och jag till träningen och nu kom jag nyss hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men senare ikväll flyttar jag till mamma. Ska hoppa in i duschen nu så jag bloggar nog senare idag, puss!


går dagen

nämen tjanare. Igår var de en ruulig lördag. hade fullt upp hele dagen. och man hinner med så mkt. jag vaknade nån gån hah. och åt frukos pluggade ( de var meningen att jag skulle ha pluggat hela dagen ) men så fick jag syn på att mickan hade skrivit nått till mig. och sen så blev de så iaf att vi skulle träffas och åkte in till kista och shoppade lite. efter de så skulle mickan hem för hennes lillebror hade fyllt år och hennes farmor och farfar skulle bjuda på middag. så då drog jag hem till Mika för mamma och pappa skulle ändå inte vara hemma så då hittade jag på nått roligt ist så blev de så iaf att jag sov hos henne flumflum. vi gjorde många kuliga saker kolla på film sjöng åt chips och mkt mer :) men nu måste jag fortsätta plugga.. puuuuuuuuuss
fuuul men tråk med bildlös inlägg :)

mika och sofie

Nu sitter vi två hemma hos mig (mika), Sofie sover häär inatt kulkul! Sofia skulle ha sovit här men hon kunde inte så jag och Sofie ska hitta på nåt att göra nu :) puss!


mean girls 2

Sitter och kollar på mean girls 2, puss!


lördag

Tja, skulle ha träffat Ida idag men ingen av oss orkade riktigt så tillslut vi ba: nää vi ses på måndag i skolan istället :P haha! Men jag gick iaf med pappa och handlade och påvägen hem så gick vi in i solna c och jag fick en klocka av pappa, wiie! Nu kom jag nyss hem och senare idag kommer Sofia hit men nu ska jag at en kopp te och sätta mig och kolla film för jag är jätte trött haha. Men ha det bra :) puss!


Kista

Sitter i solna och väntar på Mickan nu vi ska till kista och kolla lite. Skulle egentligen pluggat idag men orkar inte gör de på en lördag elr jag är har faktiskt pluggat har skrivit klart min teknik rapport idag men måste plugga till spanska prove vi har på måndag. Imorgon skulle jag egentligen gjort naglar med Therese men hon ångrade sig.. Så mamma har lovat att betala lite på naglar jag ska göra i rissne nån gång i veckan härligt va ?:) Men nu kom mickan så nu ska jag vara social här !:)

Fitta

.

vänskap


Saknar sommaren!

godmorgon

Hejhej, vaknade för ungefär en timme sen och kom nyss ut ur duschen. Ikväll tror jag att Sofia kommer hit och sover här och idag så vet jag inte vad jag ska hitta på men nånting blire väll. Men nu ska jag kolla runt lite på datorn, puss!


trööööött



Heeej, sitter hemma framför tvn och håller på att somna, är sjukt trött! Sofia skulle kanske ha sovit här ikväll men hon har match imorgonbitti så hon sover antagligen här imorgon istället, kulkul! Men nu ska jag ta det luungt, ha det bra, puss!

dansa är kul

Tjaaa, kom hem från dansen nyss och ska sätta mig framför tvn med denna mat på bilden, muuums :) hihi tjockis man är, jaja bloggar mer senare, puss!


hämta timpa

Tjo, nu ska jag åka med pappa till arlanda och hämta storebror som varit i London med klassen, så bye :)


mika hääääär

Hej, kom hem från skolan för ett tag sen men orkar inte blogga just nu. Puss!


don't dream your life, live your dream


onsdaaaaaaaaag

Hääj :) Va i skolan idag, slutade fyra och då drog jag heeem :) höhöh jag har typ inget vettigt att skriva så nu skriver jag bara på lite, kul vaa ? nää! Ikväll är det fotbollstäning wiiiie, sitter och skypar just nu så jag ska fortsätta med det, puss!


Tre år sen, saknar!

datasalen

Tja, nu sitter jag i datasalen i skolan och har engelska, vi ska skriva om vår prao och jag vill bli klar denna lektion så jag måste skriva så puss och hejdå :)

Tredje dagen.

Nu är jag på väg till tredje prao dagen. Häärligt när det är så fint väder. Haha känner verkligen att jag bara mobilbloggar.. Men blir mer blogg när jag kmr hem och då kan jag ju även vissa vad jag köpte hem från stan. Men det blir antagligen före elr efter min träning om inte så blir de mer blogg imorgon. Ses..

På väg

Nu är jag på väg till andra prao dagen så det ska bli roligt. Sen efter praon så ska vi i till kista ska kolla på en jumpsuit som finns på bikbok. Sen blir de väl bara hem å plugga.. Seee yaah !

wiiie

Häääj :) sitter hemma och pluggar inför Soläxförhöret imorgon, seegt! Idag efter skolan så va jag Wille, Sofia, Joel en till Joel, Molly och Zion hemma hos William och jag kom hem därifrån för ungefär två timmar sen och nu kom jag precis ut ur duschen. Men nu måste jag fortsätta plugga so, suuuuck! Jaja ha det bra, puss!


första prao dagen.

ska dra alldels strax till bussen sen möter jag upp tessan och drar till prao. kul de ska bli asså. men måste plugga hela veckan eftersom jag åket till spanien nästa vecka ! :)

tummen upp

Tjaaaa, idag så va ju Matilda hos mig och när hon gått hem så va jag och mamma på Odenplan en kortis eftersom jag behövde hårinpackning, balsam och lite andra smågrejer. Efter det så drog jag hem till Wille och träffade honom Joel och Wk och sne så kom jag hem vid halv sju och åkte sen vidare till fotbollsträningen och nu kom jag precis hem hit till pappa. Haha fett mycket jag har hunnit med att göra idag ju :) Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag bloggar nor mer ikväll. puss!


min älskade klocka är tbx


äntligen tbx efter tre veckor på lagning.

skinnjackan


Visst är den snygg. dock väldigt dyr. men absolut värt priset. Man kan även ta av pälsen på den. är verkligen kääär !


härlig dag.

Det har varit en härlig dag men Michi. vi åkte till stan och var där till ca halv fyra. och jag hittade en otroligt snygg skinnjacka som jag absolut kmr kööpa jag är helt kääär i den. vi hade de iaf härligt tog en god lunch på macho tex-mex.
 
en macho buritto men fanta gud så gott !

MATILDA IN THE HOUUUSEE ! :'D

ni ba: jaaa, matilda is backk !
& det är jag, med detta fina inlägg.
idag har mika & jag gått runt på stan & fotat folks rumpor.
det var trevligt. efter det gick vi till en stripklubb, mitt på blanka dagen & söp oss fulla.
varför inte liksom?
men nu ska jag åka hem, puuuuuuuuusss :*





just nu !







Fett fina ju :D


matilda

Nu kommer snart min iprenbroder Matilda hit, najs ju! PUSS


höstlovet 2010

godmorgon

Vaknade nyss så jag ligger i sängen med datorn i knät och kollar runt lite på facebook och bloggar. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, senare idag kommer Matilda hit, najs ! Men nu ska jag dra, puss!

Tumblr_lh5m1dxpfe1qcxcjfo1_500_large


skype

Hej! Sitter och skypar med lite folk just nu men ska snart göra mig nattklar och sen gå och lägga mig, är dööötrött ju. Imorgon så kommer Matilda hit senare på kvällen är det träning och sen så kanske jag ska träffa Sofia Wille och  några andra ;) aja men vi ses, puss!


hemma

Tja! Va på skolgården ett tag med Wille Joel och Wk och sen va vi hemma hos william ett litet tag och nu kom jag nyss hem. Ska sätta mig framför tvn med en smoothie hihi, men jag bloggar mer imorgon! Puss och hejdå :D


fotboll

Tja! Kom hem från fotbollen för ett tag sen, hade match mot Järfälla och vi vann, yippie! Nu ska jag typ hoppa in i duschen och senare ikväll så tror jag att Sofie bästaväään kommer hit och sover en natt till :D puss


Mobilblogg

Jag vet att de är tråkigare att få mobilbloggnig eftersom Man inte kan ladda upp bilder.. Sitter iaf i bilden ni och r påväg till min match tagga till nu tjejor de ska bli najs. Och efter matchen ska jag till mika igen och slagga där en natt till jiihuu :) Aja är snart framme puss !

Vakna

Theban hallå vi har varit vakna ett tag. Idag så har båda match Mika har nån gång vid tolv och min börjar tre. Japp bloggar mer senare.

hos mika

Nu sitter vi hemma hos mig (mika) ! Vi sover här inatt, yay! Och imorgon har vi båda match. Vi bloggar mer imorgon, pusspuss!


Test

Jaaaaaaaaa! Äntligen kmr jag kunna mobilblogga yaaaaaaaah....!!!!!

dans

Tja, va i skolan idag som vanligt och efter skolan gick jag Sofia Joel och William hem till mig och dom stack för ett litet tag sen, om tio minuter drar jag iväg till dansen och efter det så kommer Sofie hit och slaggar :D Men nu måste jag göra mig iordning och sen sticka iväg, puss!

sovdags

Tumblr_li7z3hnwks1qcma2co1_500_large

Halloj, är sjukt trött så nu ska jag gå och lägga mig och sova för imorgon är det skola ju, segt fast som tur är så e det fredag, helg!! :D Aja men ska göra mig nattklar nu, puss!


onödigt inlägg kommer här

Hej ville bara säga att jag har tråkigt :) hejdå !

Tumblr_lhz1lpudqa1qef5huo1_500_large

med idapida

Hääääj :) Just nu sitter jag och Ida hemma hos mig, vi ska hitta på nåt att göra så jag ska inte skriva nu, men jag bloggar nog mer ikväll puss!


haha för typ ett år sen!


skola och fotboll

Tjatja :) kom hem från skolan för typ en timme sen, slutade fyra idag segt ! Senare ikväll är det fotbollsträning yay! Just nu sitter jag och skypear. Men nu ska jag fortsätta med det puss :D


tre bilder från romme

Tre bilder från när vi va i romme med skolan i söndags, tagna från Sofias blogg !







heja gnaget

sitter här i soffan och kollar på när aik spelar.. första matchen jag se faktiskt de är ju deras fjärde elr nått nu. men det jag har gjort sen jag kom hem är att plugga bara på so för spanska lånde en i skolan och lämnade inte tbx den så nu kmr jag inte kunna plugga på spanska.... åå!  kom iaf hem runt fem. stannade i skolan ett tag efter för att prata lite.. inget mer om de. men nu ska jag fortsätta se.
puss

tisdag

Tjaaaaaa, sitter hemma framför datorn nu aa som man kanske fattar eftersom jag bloggar höhö. Idag va det skola så jag kom hem för typ en timme sen och senare ikväll ska jag nog träffa Ida ett tag :) puss


Sofia och jag för snart ett år sen :)

God morgon.

chacha snart är de avgång till skolan då.. så himla kul det ska bli.. länktar tills nästa vecka då vi har prao och ingen skola !! idag slutar jag fyra och ska hem och plugga på en gång har ju so prov på tidag sen har jag även svenska engelska och spanska läxa.. ser ni hur mkt jag har sen har jag ju även no prov idag som jag kan väääldigt mkt på... De kmr väl bli första provet jag blir underkänt på.
över till de possetiva. Igår på träningen så fick vi även våra nya fotbollskläder äntligen asså.  har länktat och äntligen är dom hääär. men nu ska jag fixa de sista sen dra till school.
puss

blir lite gamla bilder har inga nya..


måndaaaaaag

Hej! Igår ´när jag kom hem från romme så hann/orkade jag inte blogga men det va iaf jätte kul där och så. Idag va det ju skola igen seeegt! Ska kolla runt lite på datorn nu, hejdå! Och sofie jaaa vi ses på fredag :D Älskar och saknar dig finste ♥


spanien.

haj igen. vet ni vad. om ca två och en halv vecka drar jag till spanien med fotbollslaget. sååå häääärligt asså. ingen skola inget plugga bara spela fotboll och njuta av livet. sen dessutom så ska jag ju med mika till spanien också, så hääärligt åå blir bara SÅÅÅÅÅÅ glad när jag tänker på det. :D
(till mmika skulle vi ses på fredag elr. :) )

jag älskar dig bääästavän ! <3

en vekca sen !

jag vet att de har varit udel uppdatering från mig. Men de finns anledningar till de. och det är att jag har haft otroligt mkt i skolan och tränar 4-5 gånger i veckan. så då blir de extra mkt att jobba med. men den tiden man har över. i lördag blev jag iaf färdig med mitt hemkunskap arbete sköönt. men nu på torsdag har jag prov även imorgon och massvis med läxor. jag kan int njuta av min fritid längre eftersom det är plugg där. så otroligt fuck up att de kan vara så. så jag ber om ursäkt för de. med det är ju fucking fittskolan som ska se till att man ska ha fritid också. blir så irreterad på det där. I skolan pluggar man hemma lever man livet !
men ska dra på träning och en och en halv timme. innan de ska jag nog blogga till provet imorgon.

seee yaaa !


romme

Heej, japp är uppe super tidigt men det är så att jag ska till romme med skola, så jävla kul asso fast just nu vill jag bara gå och lägga mig o sova ;) Pappa ska snart skjutsa in mig till stan och bussen går 06:30, men nu måste jag göra klart det sista sen åker jag tagaaaaaad! Bloggar troligtvis mer ikväll puss!


tjoooo

Hej, sittter hemma i soffan med en kopp te. Mamma är här hos pappa också så nu är hela familjen samlad, hihi. Eller va för Tim drog ut för ett litet tag sen :) Imorgon är det romme med skolan ska bli så kul! puss och hejdå :)


Hahaha så jälva ful bild på mig och Tim nyss ;)


spanien bilder






Hiiiiit ska vi Sofie ! :D
15 agusti - 21 agusti, kommer bli så jävla najs att åka dit igen
och denhär gången med bästavän, yayay!

fotboll och plugg

Hej, kom nyss hem från fotbollsträningen va grymt kul !
Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det plugg, musikprov på måndag känns ju bra eftersom man är borta i romme hela dagen imorgon så nu gäller det att tokplugga, myys -.- Puss!


Jag nyss, haha kände att de gröna fotbollsstrumporna passade
fett bra med skorna, fast nä haha! Och jaa jag är tönt som pixlar mitt ansikte :)

stan

Hej, drar snart in till Ida i stan och se vid halv tre så är det fotbollsträning osm gäller, najs dag ! :D


converse

Juste jag va och hämtade mina converse igår :D
Me like (y)


Rosa :D


Vita :D


Båda :D
hehe okej jag tror ni vet hur converse ser ut så nu räcker det med bilder ;)

gårdagen

Tja ! Hann inte blogga igår men iaf så hade jag ju skola då och efter skolan så åkte jag och Ida med hennes pappa till radion för han är alltid med på rixfm på fredagar så där gick vi runt och skrattade och drack vitamin dryck haha. Efter det så åkte vi in till stan igen och jag hade dans och efter dansen så åkte jag hem, hehe jag somnade jätte tidigt igår i soffan och pappa försökte väcka mig men det gick inte så jag fick sova på soffan inatt eller jag vaknaded när tim kom hem vid tre och då gick jag och la mig i min säng, ni kanske undrar varför jag skriver dethär, nån kanske bryr sig? nehe inte det. Japp men det va väll min dag så heejdå :) Nu kommer lite bilder från radion!





idapida :)


vet jag är tönt som täcker för mitt ansikte men jag såg hemsk ut ! :)


haha här gick vi och hämtade hela tiden! ^^


tummen upp för julkalender!


jaa...


puss


haha


älskar bilden !
När idas pappa va där så stog vi och lyssnade och satt helt knäpptysta
inte våra starkaste sidor haha


Heeejdå !

-

Tja sitter och skypar och kollar runt på datorn nu så jag ska fortsätta med det nu, puss!


Jippiiiii...

hade skrivit ett inlägg men sen råkade jag gå tillbaka och då sparades det inte -.- Men idag slutade vi iaf tre och då gick jag ida wille och angus hem till william, haha vi satt och spelade black ops och jag satt o gallskrev så fort jag dog (vilket va ganska ofta :P) Japp emn nu är jag iallafall hemma och jag orkar inte skriva ett långt inlägg till så jag slutar skriva nu ha det bra puss !

mina converse :D

Fick ett brev hem där det stog att mina converse som jag har beställt har kommit nu så jag ska snart åka med pappa och hämta dom nu och sen åker jag vidare till fotbollsträningen :) men jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem ! PUSS


tisdag


bild från imorse innan skolan !

Tjaa, sitter och chattar lite på facebook just nu men ska snart gå coh göra mig nattklar hihi :) Imrgon är det skola igen fast jag har sovmorgon så det är iaf najs. Japp men nu ska jag avsluta och sen soooova godnatt ♥

mössor är fina

HAHAHAHHA, vi hade tråkigt !
Fett fina ju kanske ska komma så till skolan imorgon, min nya stil ju ;D
FLUUUUUUMM :D


Hej vi heter Ida och Mika och vi bjuder på världens fulaste bild :)


med ida

Heeej, jag och Ida gick hem till mig efter skolan och kollade high school musical, haha vi va på humör att se nån sån film :p vi hoppade runt och dansade så vi blev as trötta haha ;) Just nu så håller jag och Ida på med middag, vet inte riktigt vad vi ska laga men vi håller på att rota runt i kylskåpet så nåt hittar vi väll på :) Efter maten så ska vi även plugga lite mer till no provet. Idag fick vi tillbaka två prov, på första delan av so provet så va jag ett poäng ifrån vg, irriterande! Och på den andra delen fick jag vg, är fett nöjd haha, det är inte så bra men för mig som är ganska dålig i so så va det bra. Och så fick vi spanska provet också på det fick jag g+, hyffsat bra iaf :) Men nu ska jag hjälpa Ida med vår lilla middag, puuuuuss !


Haha jag och Ida för ett år sen :)

fiiiiiiiiiittaaaaaaaa

hade skrivit skit mycket så raderade allt åååå vad irreterande. aja hatar iaf att skolan börjra igen . känns inte som jag har haft sportlov de känns ännu irreterade. blalba. slutar iaf fyra idag. idag så ska jag och tessan fortsätta ringa runt om praoplatser. vi vill praoa tsm. aja efter skolan ska jag bara hem å plugga engelska spanska hitsotia och kemi. kuuuuuuuul!!!!!!!!!!!
hejdå!

101 sätt att åka ur en gameshow

Sitter och kollar på 101 sätt att åka ur en gameshow
haha, sjukt programme asso! Också står jag pappa och Tim och
har tävling om att hoppa upp och nudda taket, dom klarade det, men inte jag.
Haha ni antecknar va ;) Men nu ska jag kolla runt lite på datorn och sen kolla mer tv ;D
Hejdåååå !


meddelande till sofie !

Hej, vet att du har träning just nu men smsa när du
ser det här :D puuuuuuuuuss!


kompis det går bra nu

124536404_large

Tjaaa, är på super bra humör av flera olika andledning :D japp men nu är jag iallafall hemma, just nu sitter jag storebror och pappa och pratar resor och annat. Juste idag va det ju skola första gången på tre veckor eftersom det har varit prao och sport lov, segt att komma tilbaks men det va helt okej dag, ganska slapp faktiskt. Men nu ska hoppa in i duschen nu så hejdå :)

hemma nu

Tjaaaa, kom hem från romme nyss och nu sitter jag framför tvn och kollar på solsidan, najs asså! har haft det sjukt kul den här helgen. Men nu ska jag kolla på solsidan och bara ta det lungt för jag är verkligen helt slut ! Puss och hejdå :)


I bilen idag påväg hem..

hos tessan

ni kanske har undrat vart jag har tagit vägen. men i tisdagskväll skulle jag egentligen bloggat med hann inte, för jag och felicia åkte till dalarna och åkte skidor och kom hem sent igår. och har inte haft tillgång till data. så det är därför jag inte har bloggat nått. men mer om resan senare. nu är jag iaf hos tessan och har de trevligt.
tjena

mot romme



Tja! Nu drar jag med mamma timpa, tims kompis och en till familj till borlänge och åker skidor. fett tidigt jag vet, jag är fett trött menmen. Vi är där idag och sover en natt på hotell i falun och sen åker vi även skidor imorgon så jag kommer hem imorgon kväll, aaah ska bli kul ! Kommer nog inte blogga, eller jo jag kanske slänger in ett inlägg ikväll på hotellet men nu måste jag göra klart det sista sen åker vi. PUSS

hemmakväll

¡Hola! Estoy en mi casa ahora y ver la television, okej jag vet inte ens om man skriver så när man ska säga "hej jag är hemma nu och tittar på tv" men jag tror det haha. Det är ju tur att inte spanskafröken läsen min blogg höhöh, okej fett tråkig humor :p okej ni kanske märket att jag har rätt tråkigt men jag är så trött så jag inte orkar hitta på nåt att göra så jag får väl skylla mig själv för att jag har tråkigt, oj nu babblar jag bara på en massa :) thihi! Jaja men nu ska jag inte tråka ut en med massa tråkig text så ni får en liten finfin bild från i somras istrället, gaash vill ha sommar !


Yo y mi primo Louise, verano 2010
Jag och min kusin Louise, sommaren 2010

Haha vet inte varför jag började skriva spanska menmen :)


plugg

Hej ! Nu sitter jag hemma och pluggar no, kul, nää ! När man har lov ska man inte behöva tänka på skola och sånt men eftersom det är läxor plus två prov när vi kommer tillbaka så är man ju tvungen. Ida gick för ett litet tag sen. Imorgon ska jag med familjen och en annan familj åka till romme o åka skidor, najs! Men måste bra, puss !


hej dåliga kvalite !

knaaaas

Hej, jag satt och kollade tv och vid elva så knackade det på dörren och när mamma öppnar så står Ida där, haha, jag ba: men va gör du här ? men iaf så sover hon här inatt och nu ska vi lägga oss och sätta på nån film :) ha det bra, puss


haha jag och Ida i höstas tror jag ^^

mysdag med sofia

Hej, igår så va ju jag och Sofia på bio och sen så sov jag där. Idag så kollade vi på film och sen va vi ute och gick power walk haha, jätte skönt o trävligt ;) jag åkte hem från gullungen vid fyra ungefär och nu har jag precis duschat och ska väll hitta på nat att göra. Bloggar mer ikväll :) puss


gick inte att göra bilden större..
Idag när vi va ute och gick :)


Sofias mamma köpte thaimat till lunch :) mums!

med sofia

Hej ! Just nu sitte rjag och Sofia hemma hos hennes. Idag möttes vi inne i stan och gick runt lite och sen så kollade vi på sanctum, bra ! Men nu ska jag vara feeeet social mot bästaste Sofia yao !

Sofia i thailand 2009 ! ♥

fotbollscup

Heeeej, kom nyss hem från fotbollscupen, va grymt kul men nu är mina ben heelt döda !
Imorgon ska jag kanske sova hos Sofia och på torsdag så blir det kanske bio för oss, grymt najs ! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig framför tvn och bara ta det lungt, puss :)


sofie och mika bloggar

Hej ! Nu håller vi på att göra oss iordning och när vi är klara så åker vi till solna centrum och kollar runt i affärer och så. Men nu ska vi fixa oss lite mer och sen drar vi, hejdå !


mika & sofie
nyår 2010 - 2011


RSS 2.0