vasaparken

Hej! Jag och ida kom nyss hem, vi va på stureplan och åt middag på tacobar. Sen va vi ute ett litet tag, ikväll så tror jag att vi går till vasaparken ett tag och typ kollar om det är några vi känenr där och kanske är där ett litet tag och går väll sen hem hit och hyr film eller nåt sånt, mysigt värre ;) Men nu ska jag vara lite social mor min kära vän, puss!


vår tjockis middag :)

stan

Hej! Nu sitter Ida och jag hemma hos mig, hon sitter och plattar mitt hår. Hade ju match idag, vi va grymma. Jag och Ida ska till stan och äta middag på typ taco bar eller nåt sånt. Och ikväll sover hon här och vi ska typ antingen va ute eller typ hyra film och ha myskväll hihi. Men nu ska vi dra så ha det bra, puss!


godmorgon

Vaknade nyss och om en timme drar jag iväg till fotbollen för att spela match, kul ! Efter det så åker jag hem och typ gör mig iordning och sen träffar Ida och hon sover här, wiho! Vi vet ine rikigt vad vi ska göra ikväll men vi kanske typ går ut och hittar på nåt :) men nu måste jag börja göra mig iordning inför match, puss!


haha, kan man bli mycket snyggare ?? ;)

bilder

Lite bilder jag tagit (utom dom tre sista dårah :P) idag med sofias mobil och bilderna är ju tagna från sofias fina blogg :D












film

Hej! Kom hem från dansen för ett litet tag sen och har precis duschat, jag timpa och mamma har hyrt film som vi ska kolla på om ungefär en halvtimme och när jag sett den så kanske jag drar ut óch träffat Idisen :) Men nu ska jag dra på mig mysdress och göra en milkshake hihi tjockig jaow! Puss


träning


drar på träning nu puss

fotboll

tjenare ni undra vart jag har varit va ? ;)
har bara helt enkelt inte haft lust att blogga denna vecka men nu är jag nog tbx får jag hoppas. har hänt lite denna vecka sovit hos tessan haft klädsim haha inget mer typ haha. men ska strax dra på träning.. hm inte speciellt träning sugen taggade elr nått. men får göra det bästa av situationen. för imorgon har jag match. dessutom valborg niiiice :)
men nu måste jag byta om puuuuss

dansa

Hej, va i skolan idag, slutade kvart i två och då så gick jag och Sofia och satte oss i vasaparken och satt och pratade och tog det lungt och nu kom jag nyss hem. Ska dra till dansen om ett litet tag så hejdå, puss!

20081227112448


mot skolan

Hej! Har precis gjort mig iordning och ska dra mig mot skolan nu. Bloggar mer när jag kommer hem, ha en bra dag :)




godnatt

Hej, sitter framför tvn nu men ska snart börja göra mig nattklar och sen gå oc lägga mig, haha kände att det blev väldigt korta och tråkiga inlägg idag men så fick det bli. Imorgon är det ju fredag, så himla najs med helg! Men sovgott, puss!


Ida & Mika
Ett halv år sen, haha fina ;)

just nu

Tja, har dragit på mig myskläder och tror att jag ska göra en kopp te och sätta på nån film, är jätte trött och känner att jag bara vill slappna av just nu. Men jag bloggar senare, puss!


bloggar senare

Hej, kom nyss hem från skolan, Ida bebis va där idag och hälsade på. Men jag orkar inte blogga nu, mår väll inte sådär jätte bra.. Men jag bloggar mer ikväll, puss!

Tumblr_lkd1vwzama1qh50evo1_500_large

godnatt

Hej, kom hem från träningen för ett litet tag sen och nu sitter jag och skypear med Idapida men jag ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig tror jag :) Bloggar mer imrgon, puss!

Tumblr_lgmobsiy2f1qepxt9_large
hihi är tröttare än såhär just :) bara så ni vet!

fotboll nu

Drar till fotbolls träninge nu, najs ! :D


vissa äter för att överleva, jag äter för att äta

Hihi mamma kom nyss hem med thaimat, pad tahi, aah älska! :D haha nu ska jag slå mig ner vid middagsbordet och sedan tar jag bussen till träninge, puss!

Tumblr_lj44emxlif1qzb7gjo1_500_large

hemma från skolan

Tja ! Första dagen i skolan idag va rätt chill faktiskt. Fösta hade jag sovmorgon sen första lektionen engelska sen no prov och efter det lunch. hihi vi va ute och spelade basket på rasten :P Efter lunchen så va det slöjd, klassmöte och sen nån debatt som vi satt och lyssnade på. Och nu sitter jag hemma, ikväll är det fotbollsträning men jag skriver nog ett eller fler inlägg senare ikväll :) puss!


på telefon med Sofia

Haha ett väldans telefonpratande på mig idag men det ät så skönt att få prata med folk och speciellt eftersom jag inte träffat sötisen på hela lovet. Ska faktiskt bli kul att träffa vissa imorgon i skolan fast lektioner och no prov skulle man ju gärna slippe. Haha men jag tycker det är ganska svårt att prata telefon samtidigt som jag skriver så jag ska koncentrera mig på att prata med henne nu ;) puss


finns det nåt tråkigare än att plugga?

Näe det finns det inte!

Har suttit hemm soch pluggat No, så himla tråkigt men jag fick iaf en liten pratpaus med Eleonor eller liten o liten, vi pratade som vanligt lääänge i telefonen alltid lika roligt att prata med den saknade tjejen! Timpa förhörde mig nyss på de två kapitellna som kommer på provet imorgon och jag kan det väll hyffsat, fast det kommer säkert va helt andra frågor än det jag pluggat på bara för det :P Men nu ska jag gå igenom lite till innan jag slår mig ner framför tvn och kollar på desperate housewives, najs! Bloggar senare, puss :)


Hahahaha minnen!
Detta va när jag va på Eleonor landställe i somras och klockan va väll tre på natten och vi satt uppe på rummet och pratade, spelade spel och skrattade och sen så ser vi ett litet kryp på sängen som vi blir jätte rädda för och kastar ut och sen vänder vi på ena gardinen som är helt full av sånna kryp och vi skrev till typ allt va vi hade haha. Så vi går och väcker hennes föräldrar som får rensa hela rummet och bädda rent i våra sängar, haha jag överdriver inte när jag säger att det va typ 30 stycken på VARJE gardin plus några på golvet och i sängarna, men när hennes föräldrar har letat igenom vårat rum hur många gånger som helst så vågar vi tillslut lägga oss, haha. Dom brukar igentligen ha flugnät framför föstrena men jag och Eleonor hade tagit bort dom när vi smet ut genom fönstren tidigare den kvällen. Oj va långt det blev nu skulle ju bara ladda upp en bild haha. Men det va iaf en sjukt skrattfull kväll ;)

sista dagen på lovet

Hej, imorse så vaknade jag vid tio och så gjorde jag mig iordning och sen drog jag till Johanna och träffade henne, vi va ute och spelade fotboll, åt glass och va hemma hos henne och hade det roligt. Idag är det sista dagen på lovet eller alltså det va ju det igår men idag va det studiedag så imorgon är första skoldagen men nu så måste jag verkligen plugga till no provet som är imorgon, seeegt! Bloggar nog mer ikväll :) puss!


Haha jag och Ida nyår, vi hade varit ute i snöovädret, och va trötta eftersom det va så
sent haha, bara så ni vet varför vi inte ser sådär jätte fina ut ;)

skype

Tja, kom hem från träningen för typ en timme sen och nu så har jag precis duschat och druckit te hihi :) Och nu sitter jag och skypear med Wille och Sebastian haha. Men nu ska jag förtsätta med det och sen ska jag väll lägga mig, puss och godnatt :)


fotbollsträning

Nu är det fotbollsträning som gäller, skönt att träna i så bra väder! älskar värmen :D är väldigt trött så det ska bli skönt att röra på sig! wihoo, hejdå!


LouisePluggaFotboll

Hej, kom hem från Louise nu. Vi hade som vanligt kul, hennes kompis Julia va också med ett tag. När hon hade gått så hoppade jag och Lollo studsmatta haha och som vanligt med massor av flumm. Och Lollo smsade från min mobil haha. Nu måste jag nog försöka plugga lite no innan jag drar iväg till fotbollsträningen, fett segt att plugga på lov menmen. Bloggisch mer ikväll, puss!


Blev inga bra bilder idag ;)

Musik&sola

Ligger och lyssnar på musik och solar i solen så mysigt. De kan inte bli bättre :)

längtar galet till sommarlovet



Längar till sommaren när man kan ligga på stranden med musik och vänner och bara njuta av livet, har även pratat med Eleonor om guldkort på grönan och vi vill absolut köpe men det är ju roligt om det är fler så köööööp guldkort :D

byebye

Nu drar jag till Lollo och det är underbart väder, så himla skönt, ha en bra dag :) puss





bästa kusinen

Hej, vaknade för en timme sen och nu ligger jag fortfarande i sängen och lyssnar musik och kollar runt på facebook och bloggar. Idag åker jag till Louise, vi kommer ha grymt kul som vanligt, haha förra gången så stog vi och garvade typ hela tiden åt allt och inget :') Men nu ska jag börja göra mig iordning, puss!


i sommras !

rip moffa

snart ska jag till graven med mormor och mamma ska ta bort en lykta och hälsa på moffa. sen vet jag inte. kanske ska fixa mit hår idag. slinga det igen eftersom det börjar bli utväxt. men nu måste jag fixa mig lite.
puss


lite bilder från lördags :)




God natt

Nu ska jag sova. God natt eller iaf lägga ifrån mig mobben. puss

...

Roooooooodney vadfan håller du på meed fitta nu är hela bb förstörd. De var ju du som gjorde hela big brother...

just nu

Hej, kom precis hem hit till mamma, och sitter framför datorn som ni kanske fattar. Imorgon vid två så åker jag till sötaste kusinerna, hihi kul att träffa Louise! Senare på kvällen så har jag träning och jag måste även plugga imorgon eftersom det är no prov på onsdag, första dagen nr vi kommer tillbaka till skolan efter lovet. Wihooo, kul att plugga när man har lov och ska det det lungt, fast näe! Nu ska jag kolla om det är nåt bra på tv, bloggar mer antingen ikväll eller imorgon, puss!


felicia

ska dra ut och träffa felicia om en stund vene vad vi ska hitta på men nåt roligt blire väl. mika åkte för ett tag sen ja ni såg ju vad vi hade gjort i hennes inlähh här neran för. men ses.
puss

home

Tja, kom hem från Sofie för ett litet tag sen, eller jag har precis duschat men innan det så hade jag precis kommit hem från Sofie. Vi va ute och solade, spelade fotboll och försökte bli bruna vilket inte gick sådär jätte bra -.- Har typ bränt mig lite på magen men annars är jag fortfarande helt likblek, smexigt. Nu så ska jag packa iordning lite eftersom jag flyttar till mamma ikväll. Bloggar mer ikväll :) puss!


sola


hejhej. snart ska jag och mika dra ut och sola på ängarna ha lite gott med oss och ha det mys. så du vet ni vad vi ska göra dom närmsta timmarna ! :)


godmorgon

Vi vaknade för unefär en timme sen och har nyss ätit frukost :) Idag ska vi typ sola igen, hihi mys. Vi bloggar mer senare idag, puss!


ca två år sen !

idag

Hej, nu ligger vi och kollar på tv, haha Sofie håller på att somna hela tiden! Men nu är hon vaken och vi ska väll fortsätta kolla på tv eller nå så jag ska vara social mot min fina vän nu, hihi nu börjar juno, puss!


sofie och mika


mat


Nu blir de mat gissa vad jo kebabrulle kebabrulle kebab-rulle kebabrulle kebabrulle kebab-rulle.
hhahaha nån som fattar :D

Nu sitter vi på balkongen och solar

Tja ni ser ju vad vi gör ;) bygger upp brännan :) och de ska vi fortsätta göra. Och senare blir de pizza hihi. Nyttiga vi är :) puss

Inväntar mika

Nu sitter jag pÅ balkongen och solar. Å inväntar min kära vän Mika. Vi ska ha de mys och sola. Blii bruna ska vi iaf :) men nu ska jag fortsätta bygga på min bränna :) Puss

hejdå

Drar till världens finaste Sofie nu!


till Sofie idag

Hej, vaknade för ungefär en och en halv timme sen och började göra mig iordning och har typ nyss duschat. Nu väntar jag på att mitt hår ska bli torrt så att jag kan platta och sen drar jag till Sofie och sover där :D puss!


trött chey

Sitter i soffan och känner att jag typ kommer att somna vilken sekund som helst haha så det är väll bäst att gå och göra sig nattklar då :) Imorgon ska jag träffa Sofie, sjukt länge sen vi träffades så det ska bli najs! Aja men jag bloggar imorgon, sovgott!


bildbrist.. fick bli en bild som Idapida tog igår när vi satt på balkongen och hade det bra :)

balkongen

Hej! Kom nyss hem efter en promenad till videoaffären och tillbaka, hihi. Nu kom mamma nyss hit och hela familjen ska äta middag tillsammans. Vi sitter just nu på balkongen och äter jordgubbar och kex, haha känner att jag typ bor på balkongen nu för tiden eftersom jag sitter där hela tiden när jag är hemma ;) puss


Nyss när jag kom hem!
Haha fin outfit idag, fast näe! menmen det är mysigt iaf ;)


rubrik

Hej, ida drog hem för ett litet tag sen och nu sitter jag hemma på balkongen och gör typ ingenting. Ska ta en promenad till videoaffären och lämna tillbaks filmen som jag och Ida lånade igår, men jag bloggar mer senare, puss!


lunch

Hej, just nu står jag och Ida och lagar lunch, hihi ska hjälpa henne med det nu, bloggar mer senare. PUSS


läggdags snart!

Tja, vi ska typ gå och tvätta bort sminket, borsta tänder och sen typ gå och lägga oss och kolla på nån film eller bara prata :) Har varit en sjukt mysig dag! Men nu ska jag låta Ida blogga innan vi ska sova, puss!


just nu, hahah fint, fast nääe!

mysig kväll

Nu har jag och Ida handlat chips med dip och hyrt mean girls 2, mysigt! Hihi här är några bilder som vi tog påvägen hem från videoaffären, jag vet många är jätte fula men det bjuder vi på :) ha en bra kväll, puss!














tvättstugan

Haha jag och Ida va nyss nere i tvättstugan och hjälpte pappa hänga tvätt, bara så ni vet ;) Nu sitter vi iaf på balkongen igen och äter jordnötten och spelar gitarr, hihi mys! puss


haha vacker bild från nyss när vi va i tvättstugan :P

kan det bli bättre ?

Just nu sitter jag och Ida hemma hos mig på balkongen i shorts t-shirt och äter jordgubbar och lyssnar på musik, det kan inte bli bättre! Hon kom hit vid tolv idag och då gick vi och åt lunch på taco bar hihi :) Nu ska jag vara social mot Ida och njuta av värmen och allt, puss!








trött tröttare mika

Tja ! Sitter hemma just nu, kom hem från träningen för ett tag sen, det va sjukt rolig träning idag, jobbig men rolig! Ska hoppa in i duschen nu och sen tror jag att det blir läggdags :) Imorgon vid lunch så kommer Ida hit och då tänkte vi gå ut och äta och kolla i lite affärer och så, sen så sover hon ju här, hihi mys, va faktiskt länge sen hon gjorde det när jag tänker efter, haha ni antecknar va?? ;) hihi aja men jag bloggar mer sen.. eller imorgon! Pusspuss


Ida!

fotboll ♥

Nu drar jag till träninge, sjukt najs :D
Bloggar mer när jag kommer hem, puss!


getingar

åååååh, hatar getingar ! Och just nu flyger/surrar en liten äcklig geting omkring i mitt rum och skrämmer mig ! Hihi men en sak är ju posetiv, det märks att det är vår nu :D Yes nu hittade den ut genom balkong dörren, pjuuuh :) Haha fett normalt inlägg men jag har tråkigt höhö!


ida på telefon

Sitter och pratar med Ida i telefon, hih vi har parat en timme nu. Jag skulle ha åkt upp till henne i Norrtälje men det gick inte men hon kommer hit imorgon och sover här, hihi :) Haha det är lite jobbigt att skriva samtidigt som man pratar för jag börjar alltid antingen säga det jag skriver eller skriva det jag säger, så jag ska sluta blogga nu och prata med Idapida istället :) puss!



good morning sunshine

Godmorgon! Eller jag har faktiskt varit vaken en timme menmen. Sitter framför tvn nu och tar det lungt, det är så himla skönt med lov !! Slippa skolan och allt där. Bloggar mer senre :) puss!

Tumblr_lf5ix1onfa1qedgz1o1_500_large

I smile but I'm just faking



Haha fin bild, fast näe ! Haha jag just nu iaf ;)
Ska snart gå och tvätta bort sminket och typ göra mig nattklar är så sjukt trött ! Bloggar mer ikväll eller imorgon, antagligen imorgon, puss!


desperata hemmafruar

Nu är det desperate housewives, wiihoo :)

Tumblr_lbj785xqlo1qeeafeo1_500_large

host

cha kom hem för ett tag sen. har varit en bra dag såklart med mina två sötis mickiar :) vi har ätit lunch ute på en wok resturang, spelat fotboll vart på möte och ätit glass :) har varit en najs dag. utom att jag har fått en sån jävlans hosta som inte går bort den sitter och retar i min hals men det går inte bort hur mkt jag än hostar. sen är jag så förkyld, och ju mer jag hostar desto hesare blir jag också, imorgon är ingen in planerat än. men kanske ska träffa michi sen har jag ju träning också, men nu ska jag se på tvää och strax börjar DH :) YEEAAAH !
men höres :)

love you sweetiie. ( innan vi skulle dra ut och träffa michi )

snackar telefon med Eleonor!

Just nu studsar jag omkring i lägenheten med myskläder och pratar i telefon med Eleonor och skrattar ! Haha asso shit vi har pratat i över en halvtimme nu men vi skulle säkert kunna prata huuur länge som helst ! Ska prata klart med henne nu, puss !


Just nu, jaa den är suddig och det är meningen och jaa jag håller mobilen i handen men
jag har headset i mitt höga öra ;) bara så ni vet, och neej den är inge fin menmen :)
och sista punkten jaa mitt rum är stökigt haha!

najs dag !

Tja, är tvungen att skriva ett litet snabbt inlägg eftersom jag ska med och lämna tim på hans träning och vi måste åka nu men iaf så va idag en sjukt najs dag! Vi satt ute, pratade, flummade och hade kul, men nu måste jag gå, puss!


we♥it

träning är f1 bra

Tja ! Kom hem från fotbollsträninge för ett tag sen så nu sitter jag och kollar runt på lite olika bloggar och ska snart hoppa in i duschen. Va faktiskt rolig träning idag ! Jag tänktepå en grej, man blir glad av att  träna ! Haha alltså det kanske låter knäppt men jag va på rätt dåligt humör och kände mig riktigt seg och trött idag när jag gick till träningen men sen när jag gickkdärifrån så va jag på rätt bra humör faktiskt :) Haha okej som om nån av er bryr er menmen erat fel att ni orkade läsa ;) jaa det finns mycket posetivt med att träna! O juste det är ju antagligen därför det är så skönt att gå ut och jogga när man är trött och på dåligt humör, okej jag ska sluta babbla om dethär nu, haha! Puss :)

bild från i julas när vi hade brottningsfys !

väntar på mickan..

kom ut från duschen för ett tag sen nu väntar jag bara på att mickan ska bli klar. hade ju som sagt träning. som gick hyfsat bra.. men hörs senare puss

träning

Nu drar jag till fotbollen, puss !


cha cha

sitter hemma hos mickan juste nu. vi mötes vid solna centrum vid två tiden. och gick och köpte lite fika och drog hem till mickans bakgård, där vi fikade och hade de mys ! om en stund ska vi dra ner till träningen. efter de ska jag sova här :D
igår när vi var i stan så köpte jag även lite saker, som jan kan visa när jag kmr hem imorgon men vet ej när de blir för har möte med fotbolls senare på kvällen och vet ej om jag ska hem innan. men hejdåååå !

fikat idag mums :)

jag och mickan


Fika med mickan

Sitter på bussen nu påväg till Solna för att möta upp mickan och ta en fika i solen. Senare så har jag träning på. Men ska av strax puss

promenad :)

Nu har vi precis gjort och ätit lunch så nu ska jag gå med Timpan, farmor och farfar på en promenad hihi :) sjukt bra väder ju ! Ikväll är det träning som gäller, puss!


så grymt bra



Älskar både videon och låten ! ♥

ingen bra morgon ! :P

Dagen började med att Ida ringde och väckte mig halv nio, haha jag som trodde jag skulle få sova riktigt länge idag eftersom det är lov och allt men näe ! Så jag lägger telefonen mot ötan helt urvaken och hör knappt vad Ida säger och sen skriker hon så jag får ont i örat, hahah okej fett flummigt det låter men aja. Jag har för mig att jag efter ett tag bara lägger på luren och försöker somna om (vilket inte går) och sen börjar kag fundera på vad Ida egentligen sa och kommer på att hon iaf sa att vi inte kunde ses idag för det va nånting med bussar eller nåt, haha så bra koll har jag om jag pratar med någon på morgonen. Men iaf så går jag upp och tänker ta en dusch men badrummet va upptaget í typ en timme eftersom farfar farmor och tim tydligen stog före mig i "duschkö" haha. Japp och sen är inpackningen slut och jag är super trött eftersom jag knappt sovit nåt under natten och vakande tidigt imorse haha inte den bästa starten på dagen ;) Men jaja nu ska jag göra mig iordning, puss!


soffan

Hihi inatt sover jag på soffan, eftersom farfar och farmor är här så sover dom i tims dubbelsäng tim i mitt rum och jag i soffan (y) Hehe om nån bryr sig alltså ;) Tror jag ska sätta på nån film nu och sen göra mig natt klar :) puss!


HAHAHAHHAHAHHA

tjockisar :)



Tja, vi kom nyss hem. Haha på hemvägen så körde vi på tävlinggång ;) haha fett snyggt, fast nää! Vi köpte choklad påvägen hem så nu ska vi sätta på te vatten och tjocka oss med det höhö. Japp nu ska jag sätta mig med kära familjen och farfar o famor och vara social :) Ha det bra, puss!

hos pappa

Hej, nu sitter vi hemma hos pappa och ska snart dra vidare till resturangen. Imorgon så kommer Ida hit så ska vi typ ut och äta lunch kolla affärer och sen så sover hon hos mig, mys! Men nu måste jag gå, puss!


ha det så kult på resturangen

Tja, kom nyss hem efter att ha varit med William och Sebastian. Vi va ute och hemma hos wille och kollade på film och sådär :) Ska åka om en halvtimme, ska ut med familjen och farmor o farfar och äta på rastaurang och efter det så flyttar jag till pappa. Men nu ska jag packa iordning lite eftersom jag åker t pappa så hejdå, puss!


drar ut nu

Drar ut och träffar William och Sebastian, bloggar när jag kommer hem. puss!


stan

Drar och träffar mickis nu. vi ska inet till stan troligtvis. sen får vi väl hitta på nått där. puss

tråk !

Tja, sitter hemma just nu och har järre tråkigt ! Tråkigt vaaa?? okej men jag ska väll hitta på nåt att göra :) hehe puss

God morgon

Elr ja jag har ju varit vaken ett tag. men idag så ska jag iaf träffa mickis. vi vet inte riktigt vad vi ska göra men de är ju så fint väder så ut ska vi iaf :)
sitter iaf och plattar håret just nu. emn vi hörs sen !

godmorgon

Hejhej, vaknade för ett tag sen och nu ligger jag i sängen med datorn brevid och chattar med Louise om igårkväll, hahha så himla kul vi hade ! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förhoppningvis kanske nån kan ses, men ikväll så ska vi ut på resturang (igen) fast med farmor och farfar. Det ska vi göra eftersom farfar fyller år :) Men nu tror jag att jag ska ta och göra mig íordning, puss!



godnatt

Tumblr_l8rsyr5clw1qzl7pko1_500_large

en kväll med massor av skratt



Hej, kom nyss hem från restaurangen, det va jätte kul att träffa Louise igen! Haha vi har suttit o garvat typ hela kväll ! hahahahahhaha bänken, låset, pappret, papperskorgen, borsten, hantaget, (haha okej det är nog bara jag och Lollo som fattar) haha ;) Bloggar kanske mer senare, puss!

lördag

Hejhej, vaknade imorse vid tolv och då tog jag en dusch och gick sedan med mamma och tim in till stan eftersom vi behövde fylla på med nån vaccinations spruta. Efter det gick vi och satte oss på ett fik och sen påvägen hem kollade vi lite piercings studios på smycken och sånt. :) Japp och nu kom jag nyss hem. Om typ två timmar så ska jag och familjen ut på restaurange med Lollo, Elias, Olga (mina kusiner) deras föräldrar och mormor o morfar. Känns som det va jätte länge sen jag och Louise träffades så det ska bli kul ! Men nu måste jag plocka iordning lite i mitt rum för det är jätte stökigt och sen vet jag inte vad jag ska hitta på innan vi drar, men jag bloggar mer senare, puss!


the grudge

Detta är bilder från filmen som vi såg igår.
Om ni gillar skräckfilmer bör ni verkligen se denna!


















påskloooooov

Juuuuuste, det är ju påsklov nu :D Haha okej det har nog alla redan insett utom jag, kom på det nyss höhö, nää jag är inte det minsta efter.. Jag ska iaf vara hemma på lovet (om nån bryrsig, nehe inte det) och typ träffa kompisar och bara njuta av att det inte är nån skola, fast vi har iförsig prov första dagen menmen. Wiiiiiho looov, hehe aja puss och hejdå. Har typ inge bilder men ni får en från idag på gympan ;)


Jag, Olivia och Sofias rooooompah ;)

kommer inte kunna sova !

4587905464_9598cf1a46_z_large

Blev en sjukt lyckad kväll !
Vi träffades och sen gick vi till skolgården och åt godis, pratade och hade det kul och sen gick vi hem till mig och hyrde skräckfilm. Shiiiiiiiiiiiit va den va läskig! Det va helt ärligt den läskigaste skrääckfilm jag nånsin har sett. Eleonor, Amanda, Thea och Sofie gick nyss hem, haha efter filmen blev vi rädda för varenda litet ljud. Men nu ska jag göra mig nattklar sen tror jag att jag ska se en lite mindre läskig film för att lungna ner mig lite höhö. Puss!


ändrade planer

Tja, kom hem från dansen för ett tag sen och har nu gjort mig iordning. Skulle ju till Olivias fest ikväll men det är ändrat eftersom det va nåt fel med lokalen typ. Så jag och tjejerna i klassen ska träffas om ett tag och hitta på nåt kul :) Så jag drar ut nu så får vi se om jag hinner blogga mer ikväll, puss!


drar till dansen nu

Ses, puss!


skola dans fest

Tja, kom nyss hem från skolan och ska väll snart dra till dansen och efter det så kommer Eleonor hit så kommer vi lite snabbt att göra oss iordning inför Olivia och hennes två kompisars fest som är ikväll! Men nu måste jag göra mig iordning, puss!


Haha glad tjej! När jag va typ sex år :P

hej :)

igår så hade jag konsert det gick väl hyfsat bra iaf. känns bra och ha de gjort nu iaf. mamma filma så nu har jag de på film också. kul och se sen när man blir äldre :)  men snart ska jag dra till skolan och sen är de påååååsklooooov ! :)

här tesssan ta den nu . hur kan man bli så ful kolla mina ögon, elr föresten gör inte de !


en kväll med Ida

Tjo, kom hem ganska nyss. Jag och Ida har varit på skolgården och promenerat runt lite och pratat skrattat och haft det jätte mys och kul. Men nu ska jag göra en kopp te och sätta mig framför tvn :) Imrgon är det sista dagen innan påsklovet :D och Idas sista dag i skolan :( jaja men jag bloggar imorgon. eller ikväll, puss!


det är så självklart, ingen tvekan

Vi föralltid !


rubrik

Hej, kom nyss hem från skolan! Hade ju so prov idag, har ingen aning om det gick bra eller inte men jag svarade på allt iaf så det känns hyffsat bra. Men nu måste jag fixa lite grejer så jag kan inte blogga men jag slänger nog in ett eller fler inlägg ikväll, puss!


Hej dethär är jag för 38 sekunder sen och
jag heter Mika och har bildbrist !




today

Tja, kom hem från skolan för ett litet tag sen, slutade fyra idag. Ska försöka plugga lite mer till so provet vi har imorgon, industriella revolutionen, tråkigt! Lite senare ikväll är det fotbollsträning så jag måste sätta igång med pluggandet nu, puss!


mot skolan

Drar till skolan nu, ha en bra dag! puss


Tips

Behöver tips till att hitta på nått å göra på slöjden. Går på syslöljd har inga idéer kvar snälla hjälp mig !:)

desperata hemmafruar

Wiho, nu är det desperate housewives!
Hihi älskar det programmet som man kanske förstår på mina inlägg varje tisdag, men nu ska jag sätta mig framför tvn så ha det bra, puss!

3770795626_b1b1af5f57_large

piercing & jeans

Detta va det som jag köpte idag, inga bra bilder men dom får duga :)



hemma från stan

Va nyss på stan med mami :) Fick två par navelsmycken hihi najs, och ett par jeans från jc! Men måste duscha nu innan desperate housewives börjar, kanske hinner lägga upp bild på det jag köpte sen. Juste såg att Sofie börjat blogga igen också, det gillar vi! Men måste dra nu puss!




tränat klart

tja kom hem för ca 10 min sen. ska väl hoppa in i duschen sen plugga lite :) lite skönare att plugga när man har lite energi i kroppen. och man slipper bli så rastlös. sen blire de ju desperate house wives klockan ni efter det storebror och sen sova kanske ? hihi noo har sovmorgon till 12.15 imorgon skööööönt va, sen har jag bara musik och slöjd :D aja måste hoppa in i duschen nu känner mig så äcklig !

tja

hihi, kännde att jag var på blogg humör idag. så då tänkte jag varför inte blogga ;)
ska dra ner till gymmet om en stund. eftersom jag slutat på fotboll så måste man ju träna så man inte blir så tjock.  ^^  men då kanske vi ses senare så får ni höra om min resa i españa :)

glädje !









med idapida

Halloojjjj, ni har nog sett rubriken förut ;)
Sitter iaf hemma hos mig med ida och gör typ ingenting, eller jo vi taaaar det lungt typ. Mys :) När mamma kommer hem ska hon följa med mig till stan för jag ska kolla på ett par jeans och ett nyss navelsmycke kanske :) Men nu ska jag vara social mot min keeera vän, har inga bilder från idag så ni får några från igår. Puss!



hihi godis ^^

skolan

Tja, efter skolan idag så drog jag och Idapida hem till henne och nu kom jag typ nyss hem och ska snart iväg till fotbollsträningen så jag måste skynda mig att görá mig iordning, ses, puss! :)


Sofie här

Har inte bloggar på ett tag de har berott på att jag dels varit i spaninen sen haft mkt skola som jag behövt ta igen. Sen har de hänt en del saker också. Men jag vene när jag kmr börja blogga igen de kmr bli när jag har lust. Eftersom det hänt en del saker så har jag ingen lust att blogga hlr. Tråkigt jag vet men kmr börja så fort som möljigt då kmr ni även få veta om Spanien resan. Härligt att våren iaf är på väg nu och snart är de sommar. Länktar som faaan! Idag ska jag iaf på träning de ska bli roligt eftersom Jag älskar fotboll !! Men nu måste jag dra Puss så ses vi så fort som möjligt. Förresten så sprödes jag första matchen utan understräll igår Gud vad skönt det var. Men hejdå puss..

hemma

Tja! Vi kom hem för ungefär en timme sen och nu klev jag precis ut ur duchen så nu sitter jag i tjocktröja och bara tar det lungt. Imrgon är det skola igen, seeeeeegt! Ska snart börja packa iordning eftersom jag flyttar till mamma ikväll. Bloggar nog mer ikväll, puss!


f1 fin outfit, fast näe!

grattis eleonor !

Grattis världens finaste Eleonor på 15-års dagen!
Jag älskar dig massor och vi har jätte många underbara minnen tillsammans. Hoppas du får en super dag, puss!


typ två år sen, shit va kul vi hade den kvällen!

I smile but I'm just faking

Hej, idag när jag gjort mig iordning och så, så gick vi ut på en liten promenad och sen gick vi in och kollade på ishockey (dom sitter fortfarande och kollar) haha Tim och Lucaz målade nyss mina naglar, det blev ju.. fint.. fast näe! Helt ojämt och utanför så jag ska väll gå och tvätta bort nagellacket nu. Om en timme ungfär så drar vi till farbror. Sitter juts nu  och chattar lite på facebook och känner mig allmänt confused höhö. KOmmer nog hem sent ikväll så får se om jag orkar blogga! puss


Mika & Eleonor
Vi för ungefär ett år sedan!

norrland

Heej, sitter hemma hos farmor och farfar just nu. Vaknade för en halvtimme sen (haha vaknar ju alltid sent när jag är här som du kanske minns Sofie när vi va här för ett tag sen) Jag ska hoppa in i duschen nu och efter det vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ikväll ska vi till min farbror som fyller år. Vi åkte ju hit igår efter min dans så vi va framme här vid tolv. Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, puss!


dans

Heeeej, idag efter skolan så följde jag med Sofia på stan för hon skulle kolla en grej och nu kom jag hem för bara ett litet tag sen. Ska snart iväg till dansen och sen hämtar pappa upp mig på dansen så åker vi sen till härnösand där typ släckten bor. Min fabror fyller år så han har typ fiiiiesta haha. Men nu måste jag gå :) puss!


hej och hejdå

Drar till skolan nu, ha det bra! puss


sov gott

Ska gå och borsta tänderna och sen är det läggdags som gäller för min del. Yaaaay imorgon är det fredag och heeelg :D Bloggar mer imorgon, antingen imorgon bitti eller efter skolan, puss!

Tumblr_lj5wa7mvzh1qc8iqho1_500_large

jag ser med än vad du tror


gitarr

Heej, utvecklingssamtalet gick bra och jag kom nyss hem. Just nu sitter pappa och lär mig lite olika accord på gitarr :) Nu ska jag hitta nån ganska enkel låt att spela hihi, puss!


utvecklingssamtal

Hjääääääääääääälp :S
har utvecklingssamtal snaart, jag vet ju hur det går i alla ämnen men jag är ändå fett nervös! Utvecklingssamtal är typ det värsta i skolan enligt mig, det är tillochmed värre än prov och lektioner! Att sitta där i ett helt tyst klassrum med mamma och lärare och prata om vad man ska förbättra och vad man kan, visst det är inte så hemst men jag är ändå jätte nervös innan fast en sak är bra och det är att när det är över så vet man att det dröjer länge tills man har utvecklingssamtal nästa gång, men nu måste jag dra mig mot skolan, önska mig lycka till :D hihi, puss!


tummen ner för utvecklingssamtal !

tooooorsdag


Heeej, sitter hemma hos mamma just nu, kom precis hem från skolan!
Måste gå bloggar mer snart!


i skooooolan

Hej, just nu sitter jag med Ida i skolan, haha vi har möblerat om i recroom det vart jäte fint :D hihi, men nu ska jag vara en social människa så heeeeeejdå puss!

morgon inlägg

Hej! Har precis gjort mig klar, får skjuts av pappa till skolan idag :D men nu ska vi åka så ha det bra! puss


hemma

Tja! Kom nyss hem från fotbollsträningen. Haha idag va ju jag och Ida hemma hos mig, när vi kom hem till mig så satte vi på en film och sen kom Tim och satte sig och kollade han också och typ en minut senare låg vi alla tre och sov haha. Jag va super trött och hade verkligen ingen lust att gå till träningen men när jag väl va där så va det grymt kul och jobbigt! :D Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, får se om jag hinner blogga imorgon. Har inga bilder så ni får några bilder från Italien som jag inte lagt upp tidigare. Puss!


på arlanda, tiiiiiiidgt! typ fem på morgonen :P


Joakim och Annika på hotellet :)


Timpalimpa och Jocke


Dom igen :P


om blickar kunde döda! haha näe. :)


sociala människor!


onsdag

Heej, just nu sitter jag och Ida hemma hos mig och tar det lungt. Jag ska dra till fotbollsträningen om typ en kvart så jag måste göra mig iordning nu :) ha det bra, puss!


Jag och Ida i våras :)

godmorgon

Klev nyss ut ur duschen och har klätt på mig nu. Har sovmorgon så min buss går nio så jag ska väll fortsätta att göra mig klar nu :) bloggar mer senare idag/ikväll. puss!



desperata hemmafruar

Ska kolla desperate housewives nu :D
Bloggar nog mer antingen ikväll eller imorgon bitti!


.

Nån gång måste du förstå att jag inte kommer berätta ALLT för dig. och de är bevisat nu jag växer upp..

when you love someone but it goes to waste


'


Stutsar runt hemma med myskläder och tofflor haha mys :)
Ska snart hjälpa pappa med maten. puss!

today

Hejsanhejsan :) Va i skolan idag igen, segt! Men roligt att träffa vissa igen såklart! Just nu sitter jag hemma framför datorn och kollar runt lite. Hihi här är lite dåliga bilder på mig och Ida från idag, jätte suddiga och fula men det är dom ända bilderna jag har just nu så dom får duga :) puss!








nytt

Lite grejer som jag köpte i Italien ♥


I FEEL LIKE A STAR! typ magtröja/tshirt :)


tshirt :)


ännu en tshirt ;)


tshirt att ha på typ dansen och gympan :)


shorts att ha i sommar :)


linne att ha i sommar :)

back to school


dagens outfit

Tja ! Japp då va man hemma i Sverige  igen rah, inte alls mys! Hade kunnat stanna kvar i Italien hur länge som helst! Kom hem igår kväll vid halv ett och då gick jag o la mig direkt så jag hann inte blogga då. Nu kommer det ju bli samma tråkiga bloggning igen med mig som har bildbrist fast jag tänkte faktiskt försöka ta lite bilder så att det blir lite roligare att läsa :) Har precis hoppat ut ur duschen och klätt på mig och sminkat mig så nu väntar jag bara på att håret ska torka så att jag kan platta det och sedan dra till skolan. Bloggar när jag kommer hem :) puss!

fyra bilder

Fyra bilder från gårdagen när vi va vid katedralen :)


iiiiiiiitalien in my ♥


Tim jag och Joakim :) haha kan man blunda mer eller ?? ;)


katedralen (gick inte att rotera)


Joakim :)

najs kväll !

Hej, nu kom vi nyss in på hotell rummet. Vi har varit och ätit på rastaung, sjuuukt gott ! Här kommer lite bilder från kvällen :) Nu ska vi snart gå ner i hotellets bar, ha det bra! puss



Jag och Partik innan vi gick t restaurangen :)

Timpa och Joakim :)


wiiiie, hej jag ser ut som en mupp :)


suuuuuuper god middag ! hemmagjord pasta och skaldjur


världens godast efterrätt !


Bild jag tog på pappas caffe :) tycker faktiskt att den blev väldigt fin för att vara tagen
med en camera som inte är nå bra!


haha, druckit en heeeel del coca cola under denna resa ! :P
oh yeah satsar på riktig hängmage inför beachen 2011

utgång på ingång

Nu drar vi ut och till nån restaurang och äter :) Puss!









italien och skype

Sitter på hotell rummet och skypar med Ida, men jag ska göra mig iordning nu för vi ska snart ut och äta middag, jag bloggar mer antingen ikväll, imorgon bitti eller när jag kommer hem imorgon kväll. Puss!


milan - inter

Bilder från igår på matchen, faaaaaan va kul det va ! :D


utanför :)


Pappa farfar och jag :)

 
under matchen (inter)


Tim och jag två timmar innan matchstart :P


miiiiiiiiiilan !

på hotellet

Hejhej, najs det är här asso! Igår när vi gick ut vid nio på kvällen så kollade vi temometern och den visade 22grader, naaajs! Idag har vi kollat i affärer ett tag på dagen, jag köpte ett par shorts och två tröjor :) Och sen satt vi ett tag på hotellets takterass och drack coca-cola och sen åt vi jätte god lunch också. Vill flytta hit! Fast saknar ju vänner såklart. Men nu har jag precis duschat och vi ska snart åka in till fotbollsmatchen inter-milan ikväll ju, fyyyfaaan va kul det ska bli att kolla fotboll! :D Men nu ska jag sminka mig och sen åker vi. Puss!


Haha just nu, Timpa smygfotograf :P

tjaaaa

Kom nyss in på hotellrummet, det är sjukt varmt hät i Italien ju! Det är som svensk varm sommar! Idag så kom vi hit vid elva och då kollade vi i lite affärer och åt lunch och sen så kollade vi i lite fler affärer och så. Nu ska vi göra oss iordning och sen drar vi ut och äter middag om kanske två timmar eller nåt :) Hoppas ni har det bra, puss!


Imorse på arlanda


Tim och jag imorse på arlanda, haha trötta ;)


Timpa och Patrik på flygplanet :)


Hehe bara nån bild från flygplansfönstret :P


Idag vid elva när vi nyss kommit till Milano haha :)

ITALIEN !

Nuuu drar jag till Italien med pappa Timpa, farbror, farbrors tjej, mina kusiner Patrik o Joakim och farmor o farfar. Det här är tidsinställt inlägg eftersom jag troligtvis inte kommer orka blogga fyra imrogonbitti haha. Nu så sitter jag antagligen på arlanda och ska väll gå på flygplanet om ett tag. Datorn är med på resan så jag ska försöka att blogga så mycket jag kan och hinner, wiiiie. På lördag ska jag kolla Milan - Inter men innan det så tror jag att jag har bloggat, ha det bra i Sveige! Puuuuuuuuuss :D


HAHAHAHA, när vi va i Italien för typ sju år sen ;)

RSS 2.0