School

Sitter i skolan nu o väntar på att nästa lektion ska börja.. Ja efter skolan ska jag som sagt plugga med Tess.

Puss

Söta Carro


Rast

Heej, sitter hemma hos Eleonor nu och har rast! Skriver när jag kommer hem, puss :)


God morgon

Ska dra till skolan om ca 20 min..
Efter skolan idag ska jag och Tess in till waynes o plugga lite, blir nog en lång kväll eftersom som vi inte kan ett skit, och vi har prov imorgon....

Puss

Instagrammigrammi


Min iphone har kommit

Äntligen kan jag säga, som jag har längtat, nu kan jag slänga min gamla iPhone 3GS har haft den i mer än ett och ett halvt år ganska bra ändå! Den har klarade sig bra förutom att den är full men repor! Fast den är ett cp också, stänger av sig lite när som helst,
Men ska puss hej

Byebye


söndag

TJAABAA
det har inte blivit nå bättre uppdatering, de är för att jag inte har några bilder, min kamra på mobilen har blivit skit dålig, sen min kamera laddare är borta. men eftersom min nya iphone är på väg hem till mig, som jag troligtvis kommer få nån gång i veckan, så kommer de blii sååå mycket bättre bloggning med bilder o alla!
roligt va? men idag har jag bara chillat, sen träffade jag tess runt fem och vi va i stan och sen solade, åt och pratade. så nu har jag precis duschat och nu ligger jag bara i sängen..
kyyss Sofie


film

Heej, ska sätta mig och kolla på film nu och dricka smoothie, mihi! Såg typ nyss att jag bara lägger upp tråkiga mobil bilder nu så nu lägger jag istället in tre bilder från igår kväll, haha inte för attd et gör det speciellt mycket roligare men ändå ;) puss!
Min ♥
Jag älskar dig!

Söndag

Heej, har varit med Erik idag på dagen och senare på dagen så hade jag fotbollsträning och nu så kom jag precis hem hit till mamma! Ska hoppa in i duschen nu så skriver senare, puss :)


Tja

Går och möter min finaste vid tåget nu, puss :)


Lördag

Heej, idag så vakande jag rätt sent och då kom Ida hit och vi va bara hemma och kollade film och så! Sen kom pappa och Tim hem så jag sitter med dom o kollar tv och äter just nu, ikväll så kommer erik hit också :) puss!


Sista för idag

Är galet trött, så kommer inte skriva mer just idag! Puss och godnatt :)


skriver av mig lite

Det kan ta flera år att vinna en vän, men man kan mista en vän på minder än en minut.. Hur bra vänner man än är så kommer en dag då man skiljs åt… om de inte är att man bråkar, växer ifrån varandra så är det döden.. De är bara så de är.

Och de är så att jag håller på att mista en vän som har betytt otroligt mycket i mitt liv dom senaste 2-3 åren.. men senaste halv året har hon bara förändrats mer och mer, de är något jag verkligen inte gillar, självklart förändras man men de är något jag verkligen känner är fel, hon är inte den gamla vanlig tjejen, de är båda positivt och negativt, men dom senaste veckorna har jag bara sett de negativa.. Hennes gamla vänner kanske tydligen inte duger, man blir såklart jävligt "ledsen" när man ställt upp till 100% och allt sånt där..
att skriva bästavän till någon är ett starkt ord, jag har några jävligt bra vänner men jag favoritiserar inte ut någon speciell, jo en vän som jag känt sen jag var såååhär liten, och de är en annan sak, men de betyder inte att jag klara mig utan alla mina andra vänner, jag skriver inte varje dag jag älskar dig bästavän men dig klarar jag allt blablabla, om jag skulle skriva/säga så skulle de vara ren ”bullshit” för jag skulle inte klara mig med än vän.. Men de kanske du gör? Inte fan vet jag? Självklart skiter jag i om du har bästavänner hit och dit egentligen är jag bara glad för din skull att du hittat en sån underbar perfekt vän..
men de jag egentligen vill säga är att när du skriver tack för att du alltid finns där för mig bästavän … har du tänkt på oss andra ”vänner” som också alltid har funnits där? Som du ring vilken tid som helst på dygnet.. sen så fattar jag inte hur ni kunnat bli så bra vänner helt olika personer, fast vad äre man säger olika personer passar ihop, fast det här såhär att du förvandlas till din bästavänns pesonlighet.. jag förstår inte varför du inte kan vara den du var för ett halvår sen som alltid fanns där för en. Som man hade vid sin sida.. och du vet själv hur bra vänner vi var/är. men de som irriterar mig mest är att du säger en sak till mig men visar en helt annan sak.. sen att du inte kan säga vad du tycker till personer direkt.. och du vet att du alltid kunnat prata med mig om allt, jag har kunnat prata med dig också, men senaste tiden har du inte lyssnat på hur jag mår, jag har bara fått hjälpa mig med dina problem, men att jag mår minst lika dåligt som dig, kanske inte spelade nån roll.
men man lär sig på vägen i livet vilka som är ens riktiga vänner, och de jag undrar är vad du är för mig..

Fredag

Heej, sitter i soffan och är hur trött som
helst haha, vaknade nyss efter att ha sovit ett rätt långt tag! Men ska kolla film eller nåt nu, puss :)


Bussen

Sitter on the bus med Michi nu påväg till träningen, direkt efter skolan drog jag hem till henne o vi har lyssnat på musik ätit dansat pratat o mer haha, men ja puss


Godmorgon

Heej, nu så sitter jag i skolan och börjar om en kvart! Men måste läsa på läxan nu haha, puss!


Kul

Så går det när det är tråkiga lektioner...


Skolan

Heej, sitter i skolan nu på svenskan! Men orkar inte skriva nu :) puss!


god natt

har inte blivit så bra bloggning på senaste dagarna, blabla men ska försöka skärpa mig.. men nu ska jag sova god natt puuss

yeeeeeeaaaah

har äntligen beställt hem min iphone 4s nuuu åååå älskaaa

Skolan

Sitter med Carro i cafeterian o väntar på att klassrådet ska börja.
Vi gick även till 7-eleven i köpte aloe Vera drycken. Äcklig men god på samma gång ;)
Uppdaterar mer senare, troligtvis efter träningen isf.
Puss


tisdag

ligger i sängen och pratar med carro i telefon trevlans.. lång skoldag, men den va bra faktiskt.. gick fort..och kul. hahah.. många trevliga samtal! sen har jag bara chillat..sköönt imorgon är de träningen igen... boooring får se hur jag gör med fotbollen.
puss

carro har fått en ny parfym å den luktar underbart! så den är nästan ett måste att köpas denna månad!
taylor swift wonderstruck

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, är galet trött så sovgott!


träning

Heej, kom hem från skolan för typ en timme sen och nu så ska jag iväg på träning nu så jag hinner inte skriva nu så heeeejdå :)

Måndag

Heej, har ute haft så bra uppdatering i helgen hehe! Men nu så sitter jag iaf på so lektionen, vi håller typ på att kolla på nån film nu! Har bara tråkiga lektioner idag, segt! Men jag skriver senare, puss :)


rubrik

Tjaaa, nu är Louise påväg hit! Hörs senare, puss :)

Yeah yeah

Sitter hos farmor o faffa just nu, skolan verkade helt okej. Får se vad som händer.


Öppethus

Hej sitter i bilen påväg mot öppethus på stockholms internationella resturangskola. Får se vad som händer senare idag.


Godmorgon

Heej ligger i sängen nu och har precis vaknat! Igår så va jag som vanligt i skolan och gick sen hem ett tag och gjorde iordning lite och så, efter det så gick jag hem till eleonor och va där med henne ett tag och efter det mötte vi upp Sofie och gick vidare till Josefine där vi va och hade det mysigt! Sen så gick vi till theas fest, fast den spårade när vi varit där i typ två timmar så jag kom väll hem vid tolv! Idag så kommer kusinerna hit och ikväll så ska jag troligt vis träffa Erik :) hörs senare, puss!


Två bilder

Eleonor är kaaaneeh


Innebandy next

Sitter på bussen med Tess o alla andra och lyssnar på musik.. Uppdaterar mer senare
Puss


Skola

Heej sitter på so lektionen nu och håller på att somna.. Så tråkig lektion och är såå trött! Jaja skriver sen, puss :)


every day every night

hejsan ligger i sängen och lyssnar på mjussik och bloggish lite. skolan va tråkig som vanligt.. massa hålltimmar så ja och tess drog till aulan o typ sov.. jaja imorgon så har ja innebandy dm hööö.. aa slipper iaf skolan :) stoort pluuus!
hejdå

bildisch tagen från tess. i aulan tooodaaay


Sötisen

Började läsa den här lappen som eleonor skicka på lektionen och när jag vänder på den så kommer eleonor bakifrån och kramar mig, haha så typiskt henne! Gulliga Ellie ^^


Matte

Heej, sitter i skolan nu och har matte! Trååååkigt, skriver sen! Puss :)


Skolan

Sitter i skolan just nu, o på värsta depp humöret fortfarande! Hoppas de blir bättre ikväll när jag träffar mina fina vänner!


världens finaste vän ♥

har varit i skolan hela dagen, slutade halv fem då drog jag hem till tess och kom hem vid halv åtta sen dess har jag bara duschat och chillat, egentligen är jag inte på blogg humör men tänkte va lite schysst ändå! hänt liite saker som gör att jag är nere, deppmode on! bland annat att man trodde att vissa vänner fanns där för en när man verkligen behövde dom, men som inte finns där för en.. det gör mig sjuukt deppig, eftersom jag ALLTID har funnits där till 110%.



Mobilblogg

Heej sitter på tåget nu påväg hem från Erik, men orkar inte skriva så gör det senare istället, puss :)


Hos eleonor

Tjaa, nu sitter jag med eleonor, Josefine, eden och Sofie hemma hos eleonor och har lunchrast men ska snart tillbaka till skolan och ha spanska! Puss :)


Godnatt

Nu så ska jag sova hihi, skriver såklart imorgon! Puss :)


Earcuff


Btw

Älskar nya uppdateringen på blogg appen att man nu bl.a kan bestämma vilken bredd på bildstorleken man vill ha :D


Bussen

Heej, sitter på bussen nu påväg till gymmet nu för att ha träning med laget! Har haft rätt dålig uppdatering i helgen men jaja, puss :)


Spinning

Nu ska jag dra mig mot gymmet, vi ska spinna med laget nu varje måndag, så vi får se hur de går!
Puss
Sofie


Hemma nu

Efter en hel dags cup, sjukt trött eftersom vi inte tränat på fem veckor typ och har haft två träningar innan den här cupen så ja nu ska jag lägga mig i sängen och typ sova Aaa.
Pusshej godnatt


Cup nu

Drar på cup nu AIK girl star.


fredag lördag

Heej, igår i skolan så va det väll ungefär som vanligt! Seegt på några lektioner och en massa flum på andra, haha speciellt på svenskan när vi inte hade någon lärarre för då började jag och eleonor hålla i allting istället haha typ inte garvat så mycket på nån lektion på vääldigt länge! Efter skolan så gick jag och Ida hem till henne och satt där och tog det lite lungt sen så gick vi en liten promenad också med hennes lillebror och efter det gick vi och handlade lite till kvällen och gick sen hem och gjorde världens godaste smoothie och kollade på film, mysigt! Och idag så vaknade vi vid ungefär tolv och har bara tagit det lungt idag! Nu så har jag precis duschat och snatr så ska Matilda komma hit, skriver senare! Puss :)


.

Om du bara visste hur hon var.. Och jag har förstått att ni "älskar" varandra så jävla mycket eftersom ni skriver de varannan kvart, haha och du ska kalla henne din bästavän... Vilket skääämt!


Michi nästa

Sitter i bilen påväg till Michi nu, mer uppdatering senare!


Med Ida

Heej, nu ska jag och Ida äta sushi mihi :D


FREDAG!

Äntligen asso! vi har fått ett piss fyra så vi slutar mellan 16.00-16.30 varje dag utom idag då vi slutar 14.10, sjukt asso! och vi börjar mellan 8/9 också!! skit skola! nu är jag iaf hemma, har tränng ikväll trååk!
så nu kanske jag ska sova eftersom jag är sjukt trött..
puuss


tessi och jag hade lite halvtråkigt idag på no lektionen...


torsdag

Heej, kom preics hem nu så jag gör väll inte så mycket just nu! Sitter och chattar med lite folk på facebook, orkar inte blogga för jag är huuur trött som helst så heejdå sålänge! puss :)
Idag i skolan!

William på so lektionen.
mihi känner mig duktig på att göra inbakadfläta (trotts att det är as suddig bild men jaja) ^^
Grim och Edeeen!

Mobilblogg

Sitter i skolan och har so, seegt!


Läxhjälp

Sitter nu på läxhjälpen med Tess o Carro just nu, har inte blivit så mycket bloggning ja vet.
Pusshej


Gästblogg

Therese här . Heh sitter på världens tråkigaste so lektion med Sofie och resten utav klassen just nu.wähä så ointressant.vi slutar halv fem. Galet sent ju :/ ahja hörs väl säkert någon annan gång! :) puss

Btw Sofie har ingenaning om att jag sitter här bredvid henne inloggad på Sofie och mikas blogg och bloggar åt dem! ;)


Skolan

Nu sitter jag och eleonor på matte lektionen och jobbar, vi är gryymma!


tess


tack för allt, tack för att du alltid finns hos mig, älskar dig obeskrivligt mycket <3

snackar med tess

ligger i sängen och pratar med tess, sjukt deppit, vi ligger typ å gråter... hahha nej men hänt så mycket skit på sista tiden, så uuuuääääeeeeek blää. så vi ligger och snackar massooooor om de..
nu ska jag fortsätta..

tisdag

Tjaaa, sitte hemma just och gör ingenting! Va en rolig dag i skolan idag iaf mihi, men jaja orkar inte skriva nu så jag gör det kanske senare istället, puss :)


Bild från Spanien i somras!

trött

skit trött nu efter en aaaas lång dag i skolan... skit dålig star i skolan också, fick redan på lite saker som fuckarup ens hjärna... skit också.. tänkte iaf ta och kolla på några avsnitt av ph nu.. och imorgon börjar fotbllen också...
inte så kul..
HEJDÅ.

Skola

Heej, drar iväg till skolan nu, seegt! Skriver senare, puss :)


Döda mig långsamt

Skolan imorgon...


fuck

kom hem för 30 min sen kanske, ska hoppa in i duschen, sen blire väl lägga sig eftersom man har skola imorron :O FML!!!!
hade de iaf fluuum idag, som vanligt med mina söta tjejor..
sen har de häänt lite andra fucking fitt saker, iinge positvit assssså, aja öööööööhhhhh...............
hejdå!


habibi och jag <3

fortfarande hos tess

tja kom nyss tbx till tess, vi va nyss i centrum med fillan också och hade de chillchill.. gick i lite affärer osv.
min morsa kommer och hämtar mig sen. finns inte så mycket emr att skriva om.
puuussss
skit snyyygisch

home

Heej, nu så kom jag precis hem, har följt med Erik till tunnelbanan och nu så ska jag åka till gymmet om tjugo minuter och ha spinning, är typ så otaggad man kan bli men jaja! Men måste börja byta om nu, puss :)

image descriptionimage description


bussen

Tjaa, nu sitter jag på bussen påväg hem till Stockholm! Kommer hem vid tre typ och så ska jag träffa Erik :) men har typ inget batteri på mobilen så måste stänga av den nu så heeejdå!

Vakna!

Heejsan, nu är vi vakna efter typ 3 timmars nattsömn.. Snacka om att vi är typ dö trött men jaja! Jag har precis duschat och nu så hoppade Ida nyss in i duschen vi ska väll typ fixa oss iordning sen eftersom min buss går härifrån vid ett! Jag skriver nog mer innan jag åker, puss!

Hos Ida!

Heej, nu så har jag och Ida nyss kollat på livet enligt rosa hahah! Men nu ska jag vara social!!! Puss :)

Norrtälje

Nu sitter vi på bussen påväg hem till Ida i Norrtälje, puss :)


tess place

ja ni ser ju rubriken, är hemma hos tess nu och vi ligger i hennes säng med varsin laptop.. ja va i stan tidigare idag och köpte en ny parfym och va på bio med tessisen.
pussshaaj


På väg hem

Med tesssi Haha till Tessi också..


dagen

Heej, vaknade idag vid ett ungefär och låg tp i sängen och kollade runt på datorn och så ganska länge och sen så gick jag upp, gjorde mig iordning och packade allt eftersom jag byter till pappa ikväll! Ska åka till träningen om ungefär en halvtimme och efter det åker jag hem till pappa och fixar iordning mig lite snabbt och sen åker jag vidare till norrtälje och sover hos bff! Vi hörs senare ikväll, puss :)


10.00

Första gången man måste ställa klockan på ett lov för att träffa Tessi, måste nog va världens snällaste vän!


7 januari

nu har tess åkt hem, så nu sitter jag i mitt rum själv igen, hahah trist.
men men
puuus hej


Tack sötaste Tessi

Hade den här bilden på mobilen när jag vakna imorse så söt :)


hemma

Heej, kom precis hem från Erikperik, ska hoppa in i duschen nu sen göra mig iordning! Skriver sen, puss :)
Somras!

dag 6 - fem sanningar om mig

1. är jävligt mörkrädd när jag är själv!

2. hatar att kolla på skräckfilmer, kan typ inte vara hemma själv på ett år då.

3.jag fyller år idag :D

4.jag klappar alltid händerna när jag lyssnar på musik / tess

5. jag säger alltid mahmed / tess

hahahah dom sista va från tess som ni kanske ser.

saker blir inte alltid som man vill, och ibland förväntar man sig för mycket i livet, jag gillar dig och jag trodde du gillade mig också.

men de är tur att jag har min tess



16dåra

Då var man 16 da de känns ju najs, men hatar en sak.. Kommer inte ta upp de här i bloggen. Men de ska inte förstöra min 16års dag inte, fuck de, nuu kör vi bitches!!! ;)

kärlek

Heej, nu så siter jag och Erik hemma hos honom och kollar på tv! Sover här ikväll :) puss!


dag 5 - vad kärlek är för mig?

Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och tillbringa varenda liten miljondels sekund tillsammans. Kärlek handlar om att kunna vara tusentals mil från varandra och fortfarande älska varandra.
de är exakt vad kärlek är för mig.

hahahha min brorsa är ju för sköön!

tja som ni ser så har ju min kissemiss varit här och gäsbloggat..

tänkte ifall ta och städa upp lite i mitt rum innan min kära vän kommer..

puuuss

Tjaa tjaa bloggen, Maja is in the house today. Gästblogg av min kissemiss.

 Tja tja, det är Maja här, min lilla katt. jag tänkte berätta om min dag. Jag vaknade runt 5 imorse i min husses o mattes säng. en undebar sömn blev det inatt. jag gick upp med trötta steg och hoppade ner från sängen. gick direkt til kattlådan i badrumet och gjorde mina morgon behov. efter det gick jag och åt lite mat. sen ropade Sofie på mig. hon stod vid kylskpet. hon ville ge mig en skink skiva. åhh så gott det var. efter det har jag inte gjort så mycket bara kelat lite med familjen. nu tar jag det bara lugnt. tänkte sova lite middag.
Vi hörs kanske någon annan gång.
Mjau mjau alla katter.

Mvh/Maja

tess i luren..

mina planer för iag blev ändrade, skulle egentligen träffat en men kom lite saker i vägen, ja så nu är jag iaf bara hemma, och har tess i luren, hon är och åker skidor nånstans men vill heller prata med mig :)
tess sover nog här ikväll, härligt eftersom jag fyller år imorron :D (hahaha bästa födelsedags presenten hahah)

såg även att inlägget jag publicerade igår försvann... så är de med de.
men höres



fredag

Heej, nu så är jag och Erik hemma hos mig och har precis kollat på kronjuvelerna! Men orkar inte blogga nu så jag gör det senare haha, puss :)

torsdag

Heej, va ju som jag redan har sagt med Sofie och Eden idag och nu så ligger jag hemma och kollar runt på lite bloggar och så! Men ska börja kolla på nån film snart tror jag så vi hörs senare, puss :)

Saknar sommaren!

dag 4 - min drömkille

haha min drömkille, de är svårt, han ska ifall vara snäll omtänksam bra personlighet haha bra humår de är nog de viktigaste, utseendet spelar såklart en liten roll de ger ju ett första intryck. hihi fin kropp de gillar vi :), brunett blondin haha spelar ingen roll, eller brunetter är ju snygga eftersom jag själv har brunt hår ;)
de är ju bara hur min drömkille skulle se ut, men man vet aldrig vad man faller för ;)



gårdagens outfit


höhöhöh
jeans gina tricot
basic tröja bikbok

Snö

Heej, är påväg hem från Sofie nu, va där med henne och eden :) skriver när jag kommer hem, puss!


Nu kör vi bio med Michi


jahoopp

god morgon på er, kollade nyss klart på en film, ska träffa min saaknade michi idag vi ska typ kolla på bio najsnajs, men nu ska jag fixa de sista sen dra, tjenahej

kväll

Heej, kom hem från träingen för gaanska länge sen! Men nu så ligger jag iaf med mobilen och datorn och kollar runt lite och så! Imorgon så ska jag träffa Josefin, Eden och Sofie men jag skriver mer sen! puss :)

Bilen

Heej, jag sitter i bilen nu påväg hem från gymmet, sjukt jobbig träning! Alltså aaah hihi okej fett random men jag är fett lycklig :D haha bara så ni vet.. Men jag skriver när jag kommer hem istället för det är så tråkigt att skriva från mobilen, puss!


så trött på vissa människor!

hej, nu är jag äntligen hemma ny duschad och fräch, ska nog sätta på en film. nån som kanske vet en bra? komendi? ingen skräck! har gjort lite chai tea så ska bädda ner mig i sängen nu. myys :)

tiden är till för att inte allting ska hända samtidigt..

är fortfarande hos felicia, ska snart hem och äta middag tror jag, vi har typ inte gjort någonting idag, sov till tolv sen har vi bara chillat, galet najs! får se vad som händer sen da..

bild från nyår

DAG 3 - min bästavän

min bästavän heter felicia lundberg och hon är och 96a det som är så allt är att vi fyller år exakt en månad efter varandra 7 januari jag 7 februari hon ballt va! vi lärde känna varandra får 13 år sedan när vi va 3 år alltså genom våra brorsor. så oss kan man verkligen kalla bästavänner vi har gått igenom vårt och tort. till och med en period i femman hatade vi verkligen varandra.. men vi hittade endå tillbaka tillslut, och vi blev starkare än någonsin! så vi har hängt ihop ungefär hela livet.. så vi är inga som direkt har hittat varandra nu på dom senaste åren.. vi kan berätta allt för varandra vara oss själva ja allt de där ni vet. och felicia är verkligen en riktigt vän. och jag älskar verkligen henne.

Sovgott

Ska gå och lägga mig nu så jag skriver mer imorgon istället, puss :)


GOD NATT


Nu ska jag stänga va datorn sen blir de väl sova.
puuss

2011 i bilder!

Januari

Sofie fyllde år!

Februari

Praoade 2 veckor med bästavän!

Mars

Va i romme med skolan!

April

Reste till italien och kollade på milan-inter med familj och släkt!

Maj

Hade dom sista jobbiga dagarna i 8an!

Juni

Reste till New York med mamma och tim, och hade skolavslutning!

Juli
Underbara dagar med Eleonor, och hälsade på släkten!

Agusti

Va i spanien med familjen och finaste Sofie, och blev tillsammans med världens bästa pojkvän!

September

Gotland på klassresa!

Oktober


Va på twilight fan event!

November

Fotbollscup och gokart med laget!

December

Julafton med Louise!

snö

jahapp då vare snö igen då, och felicia är överlycklig, undra bara hur länge de kommer hålla den här gången..

you again

nu blire en till film, men cola och felicias goda muffins. muums



hemma

Heej, kom precis hem från Eleonor, hade som vanligt när jag är med henne jätte roligt! Skriver mer ikväll, puss :)

mina ögon

såg nyss the last song med felicia, sover här inatt, men dator är med så uppdatering blir de!



ögon

är hemma hos felicia just nu, vi sitter vid varsin dator, social ja vet.
puss hej


tisdag

Heej, sov hos Erik igår till idag och nu sitter jag på pendeltåget påväg hem! Ska till eleonor ikväll också! Men jag skriver när jag kommer hem istället :) puss!


God morgon

vaknade för ca en halv timme sen, idag ska jag träffa Bästavän, vi ska sola sen får vi se vad som händer,


I bilen

Heej, sitter i bilen nu påväg till Erik med Tim och hans kompis fram! Alltså dom kör ju dösnabbt o svänger som galningar så vi får väll se om jag verkligen kommer fram till Erik höhö.. Näe men skriver väll senare :) puss!


Paradise hotel

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av ph. Sen blir kanske sova.
Puss


DAG 2 - min första riktiga kärlek & förhållande

jag har inte haft något riktigt förhållande förut, självklart har jag varit tsm med några, men jag tycker man inte räknar dom som riktiga förhållanden. och jag är inte desperat för att ha ett förhållande heller. Jag vill inte ha en pojkvän bara för att ha. jag tror kärleken kommer av sig själv och de är inget man springer o jagar efter. tillslut kommer nog endå den perfekta killen finnas där vid ens sida.
Fast vem vet de kanske finns en kille där ute som jag vill ha..

dag 1 - om mig

mitt fullständiga namn är skarp sofie jessica ödquist jag är femton år och fyller or om exakt 6 dagar ( 7 januari ) jag är alltså 96a som Mika. jag spelar fotboll i AIK men har inte bestämt mig ifall jag ska fortsätta. jag går i nian och ska välja gymnasium snart och har ingen aning om vad jag ska välja.. har en storebror som jag kommer berätta mer om på dag 5 mina föräldrar bor ihop och jag har en katt. har underbara vänner som jag älskar. är 170cm lång har grönbruna ögn och är brunet och lockigt hår men plattar den nästan varje dag.

De va väl de.. säg till ifall ni vill veta något mer



dag 1 dag 2 dag 3...

höll ju på med en sån här på min förra blogg, så tänkte börja med en här istället. kul va så vi börjar med dag 1 redan idag :)

dag 1 - om mig
dan 2 - min första riktiga kärlek & förhållande
dag 3 - min bästavän
dag 4 - min drömkille
dag 5 - vad kärlek är för mig
dag 6 - 5 sanningar om mig
dag 7 - mina syskon
dag 8 - de här får mig att må bättre
dag 9 - det här "hatar" jag
dag 10 - de här får mig att gråta
dag 11 - den här dagen för exakt ett år sedan
dag 12 - mina rädslor
dag 13 - de här saknar jag
dag 14 - mina närmaste vänner
dag 15 - en vän jag litar på
dag 17 - min första kyss
dag 16 - min favorit mat
dag 17 - min dag idag
dag 18 - de här hade jag på mig idag
dag 19 - min vecka
dag 20 - ni får ställa frågor

hemma

tja har bara vart hemma idag o chillat, så finns ju inte så mycket o skriva.

Just nu..

..sitter på tunnelbanan !


Godmorgon!

Heej, vaknade för ungefär en halvtimme sen och ligger nu i sängen och kollar runt lite på facebook och olika bloggar men ska väll antagligen gå upp nu! Ska träffa william idag och ikväll så åker jg till erikperik, puss :)

bilder

vart en helt fantastisk kväll igår med mycket dans prat och skratt, helt klart en kväll man kommer minnas för livet, tack mina underbara tjejor. haha eftersom vi inte hade några killar med oss så fick vi köra nyårskyssen med varandra, hahah så gulligt:) men verkligen tack tjejor för en oförglömlig kväll jag älskar er!





Söndag

Hej, har varit med Ida och Erik hela dagen idag och nu så kom jag precis hem och sitter framför tvn med familjen! Skriver ikväll :) puss!

 

image description

image description


Galet Bra slut på året

Blev den galen kväll igår, sjukt lyckad tycker jag, men är sjukt trött så får berätta om de i ett annat inlägg! behöver nog sova lite mer.
Bilder o allt får ni också sen, för dom är på Felicia och Tess kamera.
Puss


Bästastevän


RSS 2.0