Gästbloggar



hej nu är jag klar med designen och hoppas den funkar på allas datorer nu.
hoppas ni blev nöjda , annars är det bara att säga till!
KyssN /Tess :)

studiedag

Heej, dålig uppdatering för min del, jag vet men har heltg enkelt inte orkat. Idag har vi studiedag men jag ligger fortfarande sjuk hemma. Tror inte jag har nån feber längre men är super förkyld, har ont i hals och huvet men om jag inte blir mer sjuk så blir det nog skola för mig imrogon trotts att jag kommer va helt slut och typ ändå inte kunna koncentrara mig menmen, haha förra gången jag va sjuk så va jag ju ändå i skolan och sen nästa vecka så gick hela klassen runt och hostade och kände sig sjuka haha snäll tjej, jag vet ;) Ida kommer hit lite senare idag vi kommer typ bara se på film och så eftersom jag inte mår bra haha stackare, kan ju inte va så kul för henne att sitta brevid mig som snorar och är allmänt trött, men det va hon som valde att komma och för mig är det bara kul att få lite sällskap :) Nu ska jag hoppa in i duschen så ha det bra, puss !


haha vi i somras, vi satt och skrattade och visste ej att Ida råkade ta kort :p

mika du och jag kan byta kropp nu.

bara jag får slippa skolan blir allt bra orkar inte mer längre !!!!!

ganska dålig uppdatering för min del.

ganska dålig uppdatering för min del. men de är bara för att jag varit så tröööött. men jag har ju ändå liksom bloggat ;) men snart ska jag se på solsidan sen SOOOOOOVA med stora bokstäver !
godnatt !!

trööööött

hade ju match tidigare idag och nu är jag helt slut. efter matchen så gick vi till råsunda skolan och kollade  på träningskläder vi skulle beställa. sen direkt efter åkte vi hem. och har pysslat med lite olika saker. nu sitter jag här och bara tar de lungt känner mig sjuk. fast jag vet att de bara är kroppen som är sjukt trött. åå och vi ska liksom börja köra måndag onsdag torsdag lördag söndag fem gånger i veckan. hur ska jag kunna palla de ?
aja får se hur de blir med de då. men nu ska jag äta lite specialK men fil. puss hej

nu jävlar måste jag bli frisk !

heej, har ingen feber men har sjukt ont i både hals och huvet, det är jobbigt att röra på sig men som sagt ingen feber, det gör även sjukt ont i halsen när jag sväljer pratar eller hostar. Blir inget sovande hos Olivia ikväll men om jag känner mig bättre imorgon bitti så ska jag förlja med och åka skidor ! Just nu så känns det inte som att jag kommer bli frisk till imorgon men man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag ta en alvedon och sätta på nån film på datorn. Ha det bra, puss!


Jag och Olivia sommaren 2009 ♥

trött

jag fattar inte hur jag kan vakna nu är sjukt trött ju men kan inte somna om. men nu ska jag iaf försöka med det..

kul att man blev sjuk då

Jahapp, då ligger man hemma med feber. Ååh, blir så irriterad. Blir typ aldrig sjuk, har bara blivit det en gång på lång tid innan och det va när jag skulle på we will rock you och nu blir jag sjuk när vi ska åka skidor. Hejdå!

just nu..

sitter jag i min säng och kollar runt lite på dator kulkul och imorgon så har jag match samling halv tio. såå tidigt :O aja hlr en match tidigt än på kvällen då sover man ju iaf inte bort dagen..

just nu hahahahahahahah...

det blev ändrade planer

när jag satt i bilen påväg till sebbes match så smsade jag med Tessan och då kom vi fram till att jag skulle komma hem till henne dock blev de bara en kortis 2 och en halv timme matchen är ju inte längren så och jag ville ha skjus hem så de var bara sätta sig i bilen igen då. vi hade väldigt kul och tiden gick snabbt vi gick även ut. tessan har ju också en onepiece så vi gick ut med bara doom haha fast de var faktiskt inte så kallt. kul vare iaf.


HÄR KOMMER BILDER:


bilderna blev dock inte så bra men dom får duga. tagna med tessan mobil. HAHAH

bilder från igår.



har även fler. men dom här bilderna var mina favoriter :)

födelsedags present

fick även en födelsedags present. jjo gissa vad de vaaar ?? jo en onepiece fett glad jag blev.
dock var de inte den färgen jag önskat mig men den som jag ville ha var helt slutsåld. fast den jag fick var också jätte snygg. Tack moster johan och junior ! den är redan på. kommer ha den på sebbes hockeymatch också. åååååå vad bra jag som verkligen hade öönskat mig en ! :D

den fick jag fett snygg va ? :)

träning

kom hem från fysträningen för ett tag sen. har duschat och ätit middag typ. ska dra på sebbes ishockey match om en stund. bloggar snart igen så ska ni få se en sak :)

jag och emma på borttningsfysen. förra lördagen..

hjälp mig !

behöver bra låtar ge mig tips ! / sofie


precis såhär ska en lördagsmorgon vara ! fast nee

Hej, idag så skulle min väckare ringa klockan sju men så vaknar jag halv sex av mig själv, på en lördag!! :O ni kanske undrar va fan jag skulle upp klockan sju för och jo det är för att vi har öppet hus i skolan idag och börjar nio. Det är typ för att man ska visa förälrarna vad vi gör i skolan men det är typ ändå aldrig några föräldrar som är med, haha. Det bra med öppet hus är att vi är lediga på måndag och då ska jag och några tjejer i klassen åka skidor i hammarbybacken, kul ! och natten innan så sover jag Emmy och Eleonor hos Olivia, myys. Nu har jag typ nyss duschat så jag sitter och dricker te eftersom jag har så jeevla ont i halsen plus att jag fortfarande är förkyld och har ont i huvet så idag blir det ingen träning för mig fast jag åker nog dit och kollar och så eftersom vi även har spelar möte innan. Men nu så ska jag kolla runt lite på datorn och sen göra mig iordning och sen så skjutsar pappa mig till skolan. Men vi hörs, puss!


bild från sommar 2010


vill inte bli sjuk !

Åååh, har sjukt ont i hals och huvudet och är snuvig. Vill inte bli sjuk menmen. Ska ta och göra mig en kopp te med honung som förhoppningsvis hjälper mot halsont. Hejdå fina människor :)

på bussen. igen ;)

Heej, nu sitter jag på bussen påväg hem. Har haft dans, vi va bara fem stycken och vi körde korografi hela lektionen så det va sjukt kul. Pappa har varit och lämnat Tim i typ Nynäshamn eller nåt sånt eftersom Tim ska till Gotland med hockeylaget, så pappa kommer hem lite senare ikväll och då tar han med hämtmat att äta. Gott! Men nu ska jag gå av bussen så hejdå :)

varför är det bara min som inte funkar?

asså jag kan fortfarande inte lägga in bilder.har tagit jätte många idag, men nähe bara för att jag blir duktig så funkar inte skiten..

mot dansen

Tjaa :) nu sitter jag på bussen påväg till dansen, ha det bra. Puss <3

Daaaaansa :)

Hej, nu sitter jag och Ida hemma hos mig och chillar ;) idag va det lungn skoldag, började tjugoöver åtta då hade vi svenska sen matte sen spanska, lunchrast och sen idrott så slutade vi kvarrt i två. Jag har dans idag ska bli kul ! men nu sitter Ida och babblar så jag känner att jag måste lyssna lite på henne så hejdå puuuuuuss


tjooo vi är fiiiina fast nee :) eller jo Ida äääär :D


godmorgon

Fick sovmorgon idag skulle egentligen börjat åtta. men no-läraren skulle på nån kurs. sitter iaf och plattar håret just nu. och väljer kläder. idag efter skolan ska jag träffa felicia roligt eftersom de var så himla länge sen. så de kmr bli kul. fick även redan på en jätte rolig sak att på sportlovet jag jag följa med felicia till dalarna och åka skidor, faaaaaaaaan vad roligt de kmr bli ! och igår så drog jag tessan och carro till ica-maxi efter skolan och köpa varsin fet godis påse muuums. idag slutar jag halv fyra. boooring. aja men nu ska jag ladda över bilder som jag lovade att bli bättre på ! :) ( åååååå vad är blogg.se för skit det går ju fan inte att ladda upp bilder, aja dom får komma senare ! faaan vad arg jag blir )

bada

Tjaa, nu ska jag ta ett varmt bad och sen är det nog läggdags som gäller för mig, åååh vill inte bli sjuk ! ses, puss :)


Badet


dessa rubriker..

Heeej, nu sitter jag hemma och har precis laddat ner massa grymma låtar till mobilden som jag nu sitter och lyssnar på. Har hela dagen haft ont i huvet och känns som om jag börjar bli sjuk :( orkar inte va sjuk nu ! men jag ska lägga mig med en alvedon som sällskap och la det lungt, eller juste måste göra läxor också. ha det bra, puuuuss!


tumme neeeer för läxor och huvudvärk !

datasalen

sitter i datasalen och har nått skit so arbete skit svårt och tråkigt måste nog ta hem de idag och försöka göra det hemma eftersom det inte går speciellt bra har bara skrivit ut massvis med papper som jag inte har en anning om vad de står på de, men slut babblat om det. nej nu ska jag logga ut ses home sen.



saknar dig tvillingsis !

skola

nu drar jag till skolan, slutar halv tre idag, men tessan och jag ska göra en sak efter så ses efter de.
( har även träningi idag ) puss

old picture (stavas de så ?)

ta tag i detta

nej nu ska jag ta tag i mitt bloggande är ju usel. så nu kmr ni få se mer bilder mer bloggande och mer skojsigt.
nej men bloggandet blir definitivt bättre. och såklart bilder de måste ju en bild ha.. men nu måste jag fixa mig till skolan.

storebror är bror

Storebror kom nyss hem med film och ben&jerry glass :) sneeeeel bror man har! men nu ska vi sätta på filmen så hejdå, ha det bra !


duktig chey !

halloj, blev nyss klar med so läxan, man skulle skriva en text om vad man vill jobba med i framtiden och typ vad som krävs för det jobbet och så. Så nu är det bara matteläxan till på fredag som måste göras men den får vänta till imorgon. Denna helg ser jag verkligen fram emot ! På lördag är det öppethus i skolan vilket faktiskt är ganska kul och sen är det spelar möte och träning, på söndag så har jag match på morgonen och sen ska jag och typ Eleonor och kanske nån mer tror jag sova över hos Olivia, myys, och sen på måndag så har vi studiedag och då ska typ de flesa tjejer i klassen åka skidor i hammarbybacken, älskar att åka skidor thihi :) bloggar kanske mer ikväll puss


för typ ett halvår sen (jag är inte seriös på bilden :p)


musik

hallåå, kom typ nyss hem från skolan och nu sitter jag och laddar ner lite bra musik till mobilen, men nu ska jag fortsätta med det så ha det bra, puss !


spanien 2010 !


tunnelbana

Hej, nu står jag på tunnelbanan påväg hem. Slutade fyra idag men nu ska jag gå av så heeejdå :)

i rymden finns inge känslor


midsommar 2010, ååh vill ha sommar !

Tjaa, idag va det skola och efter skolan gick jag och Sofia hem till henne, hon har nyss flyttat till en ny lägenhet, det va jätte fin och vardagsrummet va typ gigantiskt, haha :P och nu kom jag typ hem för ett litet tag sen och sitter just nu och kollar på "i rymden finns inge känslor" hahah härlig film ! men nu ska jag fortsätta kolla :) puss


skola



jahapp då var de skola igen då. :( orkar inte, pluggade liksom hela dagen igår hann inte ens blogga om i lördags kanske kmr senare idag, får se hur mkt tid jag har. måste plugga och träna idag. så ja den minsta lilla tid jag har över så måste jag plugga idag. nu måste jag fixa de sista.

solsidan.. igen hahhaa

tjaaa, haha pappa och min broder missade solsidan idag så nu ska vi koppla in datorn till tvn och sätta på solsidan på tv4 play. Solsidan två gånger idag ;) men nu vill dom att jag ska sluta blogga så att vi kan kolla, ha det bra !


Skola imorgon, jippi, fast nä !

Idag så va jag tyo hemma på morgonene, kollade på filmen i taket lysen stjärnorna och senare idag så hade vi match mot bp, fan vi va grymma ! ;D vi vann, tror att det blev 9-4. Nu sitter jag och kollar runt på datorn och så :) Ååh imorgon är det skola igen inte kul ! Eller jo att träffa vänner med inte kul med lektioner och att man måste upp tidigt menmen. Men ska kolla runt lite mer på datorn nu så jag bloggar mer imorgon, puss


bild tagen denna kväll, möörk men whatävaaaaaaa ! ;)

solsidaaaan

Nu sitter jag och kollar på solsidan så hejdå :D

Plugg

Hanna och Tessan drog nyss. Och nu måste jag verkligen sätta igång å plugga. Berättar om allt senare idag. Men nu måste jag sätta igång.

23 januari 2011

Hej, vaknade för typ en timme sen och nu ligger jag i sängen och typ kollar runt på facebook bloggar och smsar. Ida skulle kommit hit idag men det gick typ inga bussar från Norrtälje eller nåt sånt så idag tror jag att jag bara ska vara hemma fram till fotbollsmatchen som är lite senare idag. Bloggar mer senare, puss

.

Ligger typ i sängen och snarkar skit trött. Hannah och tess är även här dom sov här om ni förstår. Japp men berättar senare om går dagen. Cha cha

lördag

Hej, idag så kom jag hem från eden vid elva oxh sen så hade jag fotbollsträning son slutade vid fyra och nu har jag nyss duschat. Imorgon ska jag träffa Idapida på dagen och på kvällen har jag fotbollsmatch. Men ny ska jag slå mig ner vid tvn :) puss

Hejhej

Nu drar jag på Carros födelsedags fest ha de så bra !

@ edens plejs

Tjo, nu är jag och Sofia hemma hos eden vi sover här ikväll. Just nu så håller vi på att göra pasta pesto och ikväll så ska vi kolla film och äta godis thihi men nu ska jag vara lite social not dom så heeejdå :)

grattis olivia

Olivia svanberg fyller 15 år idag GRATTIS till dig ! Kan inte lägga in bilder nu men det kommer imorgon. Ha en as bra födelsedag olivia :D

Bio

Nu drar vi in på bion vi ska se Little fockers kulkul ses sen.

Skolan

Jaaa äntligen det gick att blogga nu. Sitter i skolan och väntar på att klassråd ska börja, sen efter skolan blir det bio med Hanna fillan Carro Tessan ( Emelie och daniella ) tessans halv syster och hennes kompis. Japp men nu ska jag leka lite med Carro hahaha byebye höll på att glömma lina uupps.

Hej

Jag fattar inte när jag är utanför mitt hem så kan jag inte blogga från mobilen, asså ja kmr in på sidan men sen när man ska börja skriva här så går de inte att trycka här ( här man skriver alltså ) någon som vet vad det är för fel? Skulle vara tacksam för svar om någon vet. Puss

känner mig helt död

Hej, har nyss duschat efter att ha haft sjukt jobbig brottningfys, känner mig helt för i kroppen. Gick nyss oxh la mig eftersom jag är så trött och nu känns det typ som sry allt är jobbigt att göra, men nu vill jag inget annat än att sova så godnatt. Haha vilket roligt positivt och energirikt inlägg det här blev då :p aja men hejdå <3

funderar

hejhej, har ni det bra. det har jag iaf. har funderat ett tag nu på om jag skulle färga håret ljusare alltså ljusbrunt. men frågan är om jag skulle passa i det. jo det tror jag nog. lägga i några slingor och fixa det ljusbrunt. 
vad säger ni om det ? :)

torsdag

Heeej, idag efter skolan gick jag och emmy hem till henne och hade det bra. Ska senare ikväll på brottningsfys med fotbollslaget igen, åååh det va så jeeevla jobbigt förra gången! Och imorgon är det fredag :D så himla najs, vi slutar vid två och sista lektionen är idrott plus att Olivia blev 15 år äääägga ! mohahah. Men nu ska jag plocka iordning och byta om till träningskläder. puss



bild från förra träningen !


just nu

Hej jag heter Mika och jag ser ut såhär just nu. Tjollahopp, nu sitter jag med myskläder i soffan och dricker te och kollar runt lite på bloggar och facebook och sådära, mysigt va ? ;) jaa! Ha det super bra, puss

bad

tar ett skönt varmt bad nu. känner att jag behöver det är super trött. hörs efter jag kommit upp.

lunchrast

Nu sitter jag i skolan med Ida angus wk och grim. Hahah vi sitter och garvar åt angus. Men nu börjar vi snart igen så hejdå puss :)

hemma !

Hej, idag har det varit en chilldag. Efter skolan gick jag och Ida hem till henne och nu kom jag nyss hem. Men nu måste jag dra så heeejdå


haha jag i fredags med idas onepiece :D

frukost

Hejsan och godmorgon :) Idag har jag sov morgon till kvart i elva så jag hade ställt väckarn på halv tio men så vakanr jag av mig själv halv åtta ! När man för engångsskull kan sova länga så vaknar man, men nu har jag iaf nyss klivit ur duschen så nu ska jag sätta mig framför tvn med min frukost (se på bilden nedanför) ha en bra dag :) puss


Sofia

Sofia Netz är en fiiin chey som har en fiiin blogg tillsamans med hennes kompis. Jag och Sofia har känt varandra i 6 och ett halvt år och har sjukt många minnen tillsamans! Jag älskar dig sofia. (klicka på bilden för att komma till hennes och hennes kompis coola blogg)


minnen :') ♥


datasalen

sitter nu i datasalen ska skriva om en kommun. det går ju bra. haha men nu ska jag fortsätta.

nytt

Har köpt denna plånbok från björn borg :)


heej

hejhej, idag så slutade vi kvart över två i skolan och imorgon börjar jag kvart i elva :D först har vi sovmorgon sen så har vi vanligtvis engelska men vi har håltimme då och sen är det no sen lunchrast och efter lunchen ska 8an dansa squeredance haha. Men ha det bra :) puss


just nu, inte så bar bild menmen :)


matte

Hej, nu sitter jag i skolan och har matte, efter den här lektionen har vi en halv timmes klassråd sen slutar vi :) ha det bra puss

Cha cha

Hejhej ska dra till skolan om ca 20min jag vet att jag suger på att blogga, men har inte haft lust på de senaste tiden. Bloggar från mobilen nu dom Mika visst har börjat gilla ;) men jag ska se till att blogga mer. Kan ju blogga nu i skolan som jag inte gjort förut. Har inte tänkt på att jag har mobilen. Hahahaha fail haha nej. Men nu ska jag fixa det sista. Bye bye bitches hahah skoja. Roligt inlägg jag gjorde hhaha men så får de bli ibland. Ha de bra !

sry för tråkig bloggning

Hej, jag bloggar från mobilen igen så jag kan ej lägga in bilder från kameran :( jag har glömt min data sladd hos pappa duktig som jag är. Men jag får nog låna tims eller mammas dator imorgon så då kanske det kommer bilder. Idag när jag kom hem från Ida så åkte jag och mamma in till stan för att kolla på några ringar men istället för ringar kom jag hem med en plånbok från björn borg. Men nu ska jag logga in på fejjan och kolla om det hänt nåt intressant där. Ha det bra puss

hos ida

Heej, nu sitter jag och Ida hemma hos henne och kollar på tv. Idag slutade vi tre i skolan och då gick vi hit och typ läste igenom no läxan och va med hennes lilla lillebror Leo haha märkte ni vad många l det blek ;) aja men jag ska va lite social mot Ida nu så puss o hejdå :)

lunchrast

Shu, nu är jag och Ida hos mig o äter nudlar men nu ska vi tillbaks till skolan så heeejdå :)



rubrik

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon måste man ju gå upp tidigt eftersom det är skola, har längtat till skolan hela helgen ! Fast näää. Sovgott :)

mobilblogg och solsidan

Tjaa, efter jag va hos min morbror och dom så åkte jag pappa och Tim och åt sushi muums. Nu sitter jag hemma och kollar solsidan. Imorgon är det skola igen fyy ! Men nu ska jag fortsätta kolla puss

piercing

Har fått tio stycken navelsmycken av Johanna (y) me like !


VitRosaOrangeGulGulLjusblåBlåLilaRödSvart

nu drar jag hejdå :)

 

söndag

hejsan, idag ska jag åka till min morbror och hans tjej, min fina kusse louise ska också dit så det ska bli kul ! Ha en bra dag puss


bild på mig och louise för läääääänge sen !
Louise kanske va typ ett år och jag tre :)

godnatt


hemma



shu, kom hem från träningen för ett tag sen och nu har jag precis duschat, jag har sjukt ont i huvet så jag ska nog ta en alvedon och lägga mig i soffan o glo på film eller nåt :) men ha det bra puss


träning snart !

hejhej, när jag och ida hade gjort oss iordning så drog vi t solna c och hämtade min förra mobil som varit på lagning. Dom hade bytt ut knapparna skärmen ja dom hade bytt ut typ hela mobilen så nu är den som helt ny, men jag har ju en ny mobil u så jag tror jag ska sälja den förra eller nåt. sen gick vi i lite affärer och kollade runt och sen åkte Ida hem eftersom jag ska åka till fotbolls träninge om typ tio minuter. Men nu måste jag börja byta om till fotbollskläder ha det bra puss


cup igen och igen och igen.

jag om ca en halvtimme drar jag på cup igen,  ovanligt? nää inte precis.. men ska ska bli kul, ska spela aik.
girl-star cup. alltså aiks egna cup. så nu måste jag fixa det sista sen dra, blir mer bloggning ikväll elr imorgon, de får vi se !
ha en bra dag !


bild från skolan i onsdags.

mer om kvällen från igår.

Hannah jag tessan anna och carro hade de väldigt treviligt, vi spelade bowling åt mat spela bowling igen sen spelade vi ett slags fotbollspel. men vi hade de väldigt kul mycket flum och skratt. här kmr bilder ist..

goda efterätten vi fick.

fuck you !

´;)


mer bilder kmr sen. laddar upp senare idag elr imorgon bilderna jag tagit.

mobilblogg

Hej, igår till idag så sov Ida hos mig, jag vaknade ganska nyss men hon sover fortfarande och just nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen. Jag låter Ida sova för hon blir alltid sur om man väcker henne haha. Men jag ska gå upp och ta en dusch nu puss

nu gör vi så att vi skiter i att jag inte har bloggat..

Är väldigt trött efter en väldigt kulig dag. kom hem nyss. från att ha varit på ballbreaker med hannah carro anna och tessan, vi hade trevligt och väääldigt roligt. mer om de kmr imorgon, då jag har bilder också.
( som jag sa att vi skiter i att jag inte bloggat, de ska vi göra för. har inte haft tid och lust när jag har haft tid. )
Men imorgon blir de bloggning om idag. måste försöka sova snart. har cup imorgon och man får ju inte vara allt för trött imorgon då ! i och för sig är det samling 13.30. men man måste ändå vara vaken :)
puss god natt & sov gott !


kommer inte kunna gå imorgon !

Hej, nu är jag hemma från den jobbigaste träningen i mitt liv !!! kunde fan inte ens gå normalt när jag skulle hem haha. tur att matchen imorognn blev inställd för ingen skulle typ kunnat spela :p men på lördag är det träning så det är bara att vila upp sig till det ;) men nu ska jag hoppa in i duschen puss


idag innan träningen


nu blir det träning, oh yeah !

heej, nu drar jag till till fysträningen med laget ska träna styrka, kondition, balans och smidighet (brottningsfys) jooobbigt ! men kul :D heeejdå ♥

tordag

hejsan, kom nyss hem från skolan, det va en rätt chill dag ! första lektionen hade vi so och då satt vi typ mest och läste i boken och pratade och så, sen så va vi på museum fram till lunch sen på englskan så kollade vi på youtube klipp och på svenska lektionen fick vi nån uppgift som gick snabbt att göra så vi satt typ och pratade och höll på med mobilderna mesta delen av lektionen och sen så slutade vi :) senare idag så har jag brottningsfys med fotbollslaget så det ska bli kul men det kommer säkert bli sjukt jobbigt ! bloggar nog mer senare idag puss


idag när vi gick till museet


hahaha fint ;)


idapida :)


onsdag

heej, idag slutade jag fyra i skolan och då åkte jag och ida hem till mig och satt typ mest och spelade ett spel på min mobil som vi fastnade i haha och sen vid åtta så åkte hon hem och då åkte jag med pappa och handlade lite och sen dess har jag typ bara varit hemma och så, men nu ska jag göra mig nattklar och sen är det läggdags som gäller för min del :) godnatt puss


bild på ida på engelskan idag thihi ;)


tisdag

hejhej, idag va det ju skola igen, men idag slutade vi klockan två så det va ändå inte så lång dag :) efter skolan åkte jag hem sen kom ida hit ett tag och senare på kvällen så åkte jag och köpte min mobil :D aaaah. aja men nu ska jag hoppa in i duschen puuuus

Hi, you're cute. Can i sit next to you and watch you smile ? :)

Sitter och kollar tv just nu men ska snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon och man ska upp tidigt. ÅÅÅÅÅH JAG ORKAR INTE SKOLA NU !


ny mobil !

hej igen :D har nyss köpt en ny mobil, en xperia x8. Eller jag har den inte än men det är så att pappas kompis fick en x8 på köpet när han köpte sin iphone så jag ska köpa den imorgon. Den är helt ny och oanvänd :) jag får även alla skal med (vit, rosa, svart och blå) min mobil är ju på lagning men jag ska försöka sälja den för en femhundring kanske. Kollade på blocket hur mycket folk lagt ut sina w595 för och det va några som lagt ut dom är tusen kronor trotts att dom är ca två år gammla så om jag lägger ut min för femhundra och jag inte ens haft min i ett år så bör det väll vara nån som vill ha den :) faaaast kanske inte men man kan ju alltid försöka! heejdå


hemma

heeej, kom nyss hem från ida. Imorgon är det skola, uuuuuusch längra inte ! eller det ska ju bli kul att träffa vissa igen speciellt Sofia för henne har jag inte träffat på heela jullovet och jag har saknat henne ! meeeen vi ses :) puss


bulgarien maj 2010


hos ida

hejsan, nu sitter jag hemma hos ida. Jag vaknade för typ en halv timme sen och försökte nyss väcka ida men hon blev väldigt sur så hon får väll sova tills hon vaknar då :p igår kom jag till henne på dagen och sen va vi typ ute, satt vid datorn och kolllade på film. här är lite bilder som vi tog igår :) puss

















God morgon.

har varit vaken rätt länge men har fixat lite. igår så var ja med tessan i kista och shoppade, ni kan få bilder sen, blev iaf en tröja jeans två mössor och en bh. japp, och tessan är påväg hit nu också kulkul, vi kan bara se på film käka lite godis och ha de mys mys. hon km väl om ca 30 min, då ska jag möta henne i centrum. men nu ska jag fixa de sista jag har kvar att göra också ! :)
ha de..

godmorgon



hejhej, vaknade nyss så nu ligger jag i sängen med datorn framför mig och tar det lungt. Idag ska jag träffa ida, men nu ska jag nog gå upp och göra mig iordning puss


läggdags för mig

hejhej, är super trött just nu så nu är det att sova som gäller för min del. Ååh det börjar närma sig skolstarten igen.. fyy, läxor, prov, tråkiga lektioner, tidig väckning, äcklig mat och en maaassa plugg, menmen det är bara att stå ut :) sov gott ♥


haha jag borde satsa på att bli konstnär tycker jag :)


födelsedags presenter


1000kr från farmor & faffa

500kr på kicks från mina kusiner och derad familj, och min farbror.

fick även en till present av mamma och pappa idag, en klocka

örhängen och halsband från mormor.

sen fick jag ju även, tv göra navelpiercing iphone skal 6ans sesong av desperate housewives. av mamma och pappa. men har inte fått alla presenter än. hahaha. presenter är ju kul, och det har jag alltid tyckt, haha de gör säkert ni också. :)
men det var presenter jag fick idag iaf. tack så jätte mkt, mina kusnier och deras familja min farbror farmor faffa mamma och pappa tacktack. men nu ska jag kolla runt på bloggar. ha de gött.

ni förstår nog.

Ja ni förstår nog varför jag inte bloggat. igår så fyllde jag ju år sen, idag har jag haft kalas. ska fota starx vad jag fått. men har haft de super trevlig. bloggar starx igen.

chill

hejhej, nu sitter jag med ansiktsmask och chillar framför tvn. snart ska jag tvätta bort den och sen tänkte jag fixa naglarna också :) men vi hörs o ses, puuuuuss


haha fiiiin ;) chocolate mud mask :)


fotboll i mitt ♥

tjaaaa, idag så spelade vi semi final mot dom som kom etta i den andra gruppen (bollstanäs) men vi förlorade den, det stog 0 - 0 men när det va typ fem minter kvar så fick dom in ett tur mål som vår målvakt först räddade men bollen studsade i ribban och in. Så då mötte vi rissne (dom vi förlorademed 2-1 mot igår) om tredje pris och då blev det 0 - 0 i matchen men sen vinner vi på straffar :D så vi kom trea. Påvägen hem åkte jag och mamma till solna c för att kolla om min mobil som är på lagning va klar och sen så köpte jag lite små saker :) det är dåliga bilder men dom är tagna med webcam hehe, ses puss


ett navelpiercings smycke köpte jag :)
dålig bild men det är iaf en döskalle och en liten under


bättre bild på piercingen ! :p


fick av mamma tre berlocker att ha på halsband/armband


av mamma fick jag även en wild cherry body butter :)


låt oss dansa

hejhej, nu sitter jag och kollar på let's dance och tjockar mig med oreos och mjölk thihi :)


fotbollscup

hejsanhejsan, jag kom nyss hem från fotbolls cupen. Vi spelade tre matcher idag, i den första blev det 1 - 1 fast vi hade spelet! andra matchen vann vi med 1 - 0 och när det va en o enhalv minut kvar så fick vi en utvisning så vi spelade tre mot fyra och alla blev typ asnervösa över att dom skulle få in ett mål men det gick bra och vi vann. Sista matchen förlorade vi med 1 - 2 så vi kom tvåa i gruppen och gick vidare till A slutspel yaaay. Så imorgon är det match kl elva men nu ska jag hoppa in i duschen puss o hej


jag just nuuuuuu hejdå :)


God morgon

blev väckt sju idag av mamma och pappa som kom sjungandes in i mitt rum ( väckt och väckt blev jag inte hade precis vaknat av två skit höga smällar. vet inte vart det kom ifårn men väckt blev jag iaf. då fick jag tre presenter till ni får bilder här under sen. fast som tur somnade jag om till nu, och ska strax börja göra iårdning frukost.
puss




iphone skal, var inte direkt ett sånt jag ville ha. men det var ändå bra !! :)

desperate housewives sjätte sesongen ! :)

NAVELPIERCING JIPPPIII :)

tack för alla jätte fina och bra födelsedagspresenter mamma & pappa !


ska nog försöka sova nu.

kanske blir väckt runt halv åtta imorgon eftersom pappa jobbar imorgon. men vi får se. sen så har jag ju cup också. men tack till alla som grattat mig än så länge ! :)
godnatt sov gottigottgott ! (:

G R A T T I S ! :D


Finaste tjejen Sofie Ödquist fyller 15 år idag (som ni säkert vet) så grattis till dig, ha den bästa dagen nånsin ! Jag älskar dig pusspuss


15

nu är jag 15 sätt igång och gratta mig fyfan!! :D

chacha

kom hem för ett tag sen. kom ut från duschen precis. cupen (gruppespelet) gick bra vi kom etta i gruppen. och vi spelar en 95cup där man kan vinna 10 tusen fast inte i cash utan i presentkort. om ca 20min fyller jag 15 jippii :)
alla gratta mej kom ihåg de sötisar. men nu ska jag kolla runt på fejjan, och sen kolla på tv på min snygga nya färcha tväää :D
HARE GOTT ! SE YAAAA

detta köpte jag idag när jag var i solna.


läppsyl från hm.

toffar från hm.

sminkbortagning från hm

bara bra och ha saker, hade väldigt kul stund med mickan idag, vi ses ju senare i kväll också, på cupen. nicenice.
men nu ropar mina föräldrar att det är mat. se ya :)

kolla vad jag fick se i mitt rum när jag kom hem.


en 32 platt tv, snacka om att jag blev glad. fyller ju inte förens imorgon. men dom gav den till mig idag, sen så kanske dom räknade med att jag inte skulle se den. hade ju en lite tjock tv där förut. hahaha. menmen, här är iaf min födelsedags present av mamma och pappa, antar att den är från brosan också :)

hej och hejdå

Nu drar jag t Johanna, ha deeeet braaaa :) puss

träffa mickan

om ca en halvtimma så ska jag träffa mickan. vi ska till solna c. sen så får vi se vad soom hittas på sen. vi har ju cup idag. så måste hem nån gån också ;)
idag så är de exakt ett år jag har haft dator. och den ser ut som sprillans ny fortfarande.
GLÖM INTE ATT JAG FYLLER 15ÅR IMORGON. DÅ SKA ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR GRATTA MIG ! :D

chacha

kom hem för ca en och en halv timme sen. var och kollade på mitt lag när dom spelade. imorgon har jag cup också. och fick äntligen träffa mickis :) saknat henne som faaaan ! (:
men nu har jag inge mer att säga byebye

med idapida

hejhej, ida kom nyss hem t mig så vi ska typ hitta på nåt att göra nu c ya :D


ida & mika

flottsbro

tjaaa, idag va jag och louise i flottsbro och åkte skidor sjuuuukt kul ! :D men nu ska jag hoppa in i duschen så vi seeeees. ps: Lollo Goes 1337 ! puss o hej


älskade kusinerna Louise och Elias :)

nattinatti

ska kolla på tv nu. kanske vara inne lite mer på fejjan. ses imorgon ! :)

husbybadet

tjaaaa, igår sov jag ju hos matilda, vi kollade typ på film och spelade cod haha, et va fett kul ju ! jag kommer bli värsta codnörden snart ;) idag så vaknade vi vid typ tio eller elva eller nåt sånt och sen så drog vi till husbybadet och badade och så sen åkte vi t solna c och gick i lite affärer o åt och så. Jag kom tyå hem för en timme sen så nu gör jag typ ingeting. Imorgon ska jag och Louise åka skidor, så jävla kul det ska bli asso ! menjag bloggar mer ikväll eller imorgon :D puuuuuuuuuss


.

fitt mage du förstör hela mitt jullov som är kvar !


lunch

dagens lunch blir toast med blåbärsoppa och te, när jag var hos läkaren idag sa hon att jag skulle tänka på vad jag åt, alltså så tarmen inte behöver jobba så mkt. och hon sa att ljust bröd gick bra och fil yoghurt och sån, och blåbörsoppa och te är bra för magen. och föresten så vet jag inte vad för annat jag får äta så de får bli toast idag :) intresant inlägg va :) SES

blåbärsoppa te toast. använer voffeljärn till toasten. toast järnet har gått sönder ;)

jag är så jävla bra !

hur lyckas man. detta hände mej nyss...

ser ni jag tappade ett glas ner på mattan. borde inte mattan vara en stämpdöttare elr nått ändå lyckas de gå sönder.. lyckat :)



lyckat lyckat lyckkat :)

ROLIGT INLÄGG JAG VET :D

tjena tjena

idag blev jag väckt 08.40 av mamma som berättade att jag skulle till läkaren elva så jag kom hem nyss. dom tog prover och kände på magen. och massa andra grejer... så jag får veta om ca två veckor vad det är med min mage om det ens är nått. idag så kanske jag ja träffa tessan när hon kmr hem. vi får se hur det blir med det. men nu ska jag kolla på tv, och sitta vid datorn.. puss

kladdkaka

har precis bakat kladdkaka kännde att jag var sugen på att baka nått, vet inte riktigt om jag kmr äta för fick precis ont i magen -.- kladdkakan står i iaf i ugnen och gottar till sig, sätter väl på en film elr nått nu. puss
smeten

utgång på ingång

shu, drar till stan nu och träffar matilda sen åker vi hem till henne och jag sover där ikväll så det blir naaajs! puss


God morgon.

vaknade alldeles nyss, tror jag ska gå till hemköp och köpa blåbärsoppa och lite yoghurt. har inte riktigt planerat vad jag ska göra idag, kanske bara vara hemma och ta det lugnt med magen. vi får se hur de blir. ses

godmorgon

hejhej, idag vaknade jag vid halv tio, har inte vaknat så tidigt på ett tag nu :) okej jag sk avara ärlig jag ställde väckarn thihi, jag ska möta matilda på stan vid halv ett o eftersom jag skulle duscha så va jag tvungan att gå upp vid den tiden. nu ska jag sätta mig framför tvn med frukost (passionsfrukt och nåt annat som jag inte vet vad det heter) mums hehe. Ha det braa puss


sry för dååålig bild men så fåre bli idag ;)


tja

åkte ju som sagt till ikea där de var fullsmockat med folk. hela parkeringen var full av bilar, man var tvungen att åka runt runt runt tills man hittade en parkering. inne på ikea köpte vi bara en ny matta till vardagsrummet, och lite ljus, något mer blev de inte eftersom de var så otroligt med folk! jag kom väl hem runt tre. sen har jag bara legat i soffan sovit lite, ja chillat helt enkelt. imorgon vet jag inte vad jag ska göra. senare på kvällen har jag sm-slutspel. ses puss


rubrik

heeeeeej, idag så åkte jag in till Ida och så, vi åkte in till stan och kollade lite och jag la undan ett par jeans som jag ska köpa imorgon för idag hade jag eínte pengar med mig. Sen åkte vi hem t mig och kollade på film och tog det lungt typ. har inga bilder menmen, puss


dagens outfit

Här kommer dagens outfit.

jeans: gina tricot
linne: gin tricot
tröja: gina tricot


glöm inte

glöm inte att jag fyller 15 på fredag ! :)


god morgon

jag vaknade nyss. idag kanske jag ska åka till ikea med mamma men får se hur de blir med de. jag har fortfarande ont imagen, ungärfär direkt när jag vaknade idag så var jag tvungen att gå på toa. asså de är en sån obehaglig känsla jag har i magen, men nu ska jag försöka få ner ett äpple i magen. blir väl kanske lite hungrigare sen. men ha de, ses senare.



inlägget blev lite tråkigt utan nån bild, har inte lagt upp många bilder på senaste tiden..

fångarna på fortet

Hejhej, sitter och kollar på fångarna på fortet nu. puss


fångarna på fortet

nu ska jag titta på fångarna på fortet de ju bloggar som är med idag, paow blondinbella och två andra. får se om de blir roligt. har bara sett ett par program förra sesongen. japp men nu ska jag titta chacha !
guld i rissneraketen 2010

tidsinlägg

om ni kanske är trötta som jag kanske ni sitter inne vid datorn också och kikar runt lite. då kan ni få nått och läsa här, elr ja jag bablar ju bara på. ska nog äta min pizza som jag har kvar sen middagen med lite cola. japp japp. vad gjorde ni igår då ? hade ni en bra nyårsafton? elr lika tråkig dålig bajsig som jag hade?


(dålig tråkig bajsig blev den när jag åkte hem från Mika så alla vet annars var den bra)

att göra 2011 för mika landin

  • New york med mamma och tim
  • Åka skidor med Lollo på onsdag
  • Skidor mer skolan
  • Teneriffa med släckten på pappas sida
  • Vara med vänner
  • Fylla 15
  • Satsa mer på träningen
  • Höja betygen
  • Häliga sommardagar/kvällar med dom man gillar
  • Skratta och ha det bra
  • Ha ett bättre år än nånsin


trött Sofie

hej på er, ni har ju sett att mika har gjort inlägg. jag åkte ju nämligen hem igår från Mika&Ida, men fick skit ont imagen, så jag tyckte inte att de var så roligt att vara kvar när man inte kan äta dricka och måste springa på toa hela tiiden, så jag tog beslutet att åka hem, jag vet inte riktigt vad de är med min mage, har även fått ont idag då och då också. men idag har jag fått i mig mer mat än igår. men jag kmr bara chilla kolla på tv och sova är otroligt trött. igår var de nog den sämsta nyårsafton jag varit med om, så att man ska bli sjuk på en stor dag, så nästan inga fyfärkerier igår hlr. åå tycker så synd om mig nu, ja faktisk gör jag det allt blev bara bajs rent ut sagt !!!!! 
är så irreterad. min mage har vart så här i tre dagar nu, så GÅ ÖVER NÅN GÅNG IDIOT.  
aja god fortsättning allihopa.

trött tröttare mika

Hejsanhejsan, igår kväll/imorse så somnade Ida vid halv fem men jag hade as svårt att sova så jag somnade tryp inte förän vid sextiden, och när jag vaknade trodde jag att klockan va typ elva kanske men sen kollade jag på klockan också va den halv tre, haha. jag väckte Ida o ba gissa vad klockan är hon ba vene nio kanske jag ba neee HALV TRE ! haha. sen så åt vi "frukost" och tog det lungt och sen vid fyra så gick vi ut och smällde lite småraketer och smällare på skolgården och sen sjutsade pappa och jag hem ida till stan och nu kom jag nyss hem igen. Nu är jag sjukt trött så jag kommer säkert somna tidigt ikväll. Men nu ska jag sätta mig framför tvn så ha det bra, så fick jag ett sms av Ida nu där det står "kan vi inte gå på bio ikväll" nej ida nej! aja men heejdå

lite bilder från när jag och ida va ute idag :)




inte blogrape ;)

tjooooo, vill bara säga att ida är cooolast i världen, man har ju världens snyggaste vän alltså! rawrrr hon är så jävla snygg. ne förresten hon är ful men ja är snygg! har ja alltidn varit! men varför måste ja säga de egentligen? de vet ju alla redan höhö ;)

men ja ÄLSKAR min bästavääään. även om ja är snyggast o bäst så är min vän UNDERBAR!

löööv tu her. haha. me likey! sköööja. ja, ja bajsade nyss! lägger ut bilder sen. den va riktigt stor o grön men måste gå, puusss!


1 januari 2011


haha finfint, jag och ida nyss :)

Jahapp då vare ett nytt år då :)
Finaste Sofie blev typ sjuk så hon åkte hem vid elva typ stackare :(
Jag och Ida va uppe på vanadis toppen vid tolvslaget och kollade på raketer och så, och sen så gick vi och smällde några småraketer här utanför mig haha. Ni kanske får film på det lite senare ikväll eller imorgon. Sen gick vi in till mig och drack varm choklad med marshmallows och kollade på filmen "Juno", hade en super rolig nyår med två underbara vänner! Och juste när jag kom hem t mamma så hade hon köpt en nyårs present till mig, en mörkblå mjukisdress :D yay, tack mami thihi. Nu ska vi snart ta bussen hem till mig så sover vi där, ha det superduper braa (speciellt duuu Sofie) puss

gott nytt år.

Gott nytt år alla, hoppas ni får ett bra nytt år. ha de bra ! :)


RSS 2.0