tack och hej

Ny blogg http://mikaas.blogg.se
Så det är bara att börja läsa den stället!
Har inte hunnit fixa design eller något sånt än men det kommer snart så kolla min nya blogg HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D

hej!

viktigt, jag vet har inte hlr sagt nått till mika än, men de är såhär att jag tänker sluta blogga, känner att jag aldrig bloggar längre, så jag går tbx till min gamla blogg www.sofieodquist.blogg.se så de är där ni kommer att få se mig framöver. kanske tråkigt vad vet jag. Mika du kommer väl antagligen också vilja byta blogg. men vad du än gör radera inte denna blogg. den ska finnas kvar. de va väl de jag ville säga. puss ------> sofie <-----

mobilblogg

Hej, nu sitter jag i skolan och har so! Det är bara tråkiga lektioner idag haha fett segt, men efter skolan drar jag till Erik oxh efter det till träningen så jag kommer nog inte blogga förrän ikväll så hörs då puss :)

dagen

Tja, har redan skrivit lite om idag ju att vi va på eleonor och dom andras konfermation och sen gick jag till Ida och träffade henne! Jag och Ida va iaf hemma hos henne, vi kollade på black swan och sen gick vi ut på skolgården och gården, va med några från skolan också och nu så kom jag precis hem. Ska börja packa iordning och städa lite eftersom jag flyttar till mamma ikväll så vi hörs senare, puss! :)


Finaste Eleonor

söndag

Hej, kom nyss hem till Ida! Har varit med Olivia Thea Sofia Amanda och Emmy på Eleonor Josefins Edens och Sofies konfermation, dom va jätte sötia och fina :)  Också har mobilen laddat ur också.. Men nu ska jag vara social mot Ida, puss! :)


haha gamal bild som jag hitta på Idas dator!


Med Ida!

Heej, idag har jag varit med ida inne i stan och vi va och åt middag på tacobar och sen åkte vi hem hit till mig. Nu så ska vi snart gå och möta erik vid bussen och sen drar vi hit igen, bloggar sen, puss! :)


kaaaanske 2 månader sen, haha fina ;)

lördag

Heej, kom hem från fotbollen för ett tag sen, hade match och vi vann! Nu står jag och lagar lunch och efter det ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och sen åker jag in till stan och träffar Ida! Bloggar senare idag, puss :D

LML ♥


hemma

Hej, kom precis hem! Va i stan med Ida Olivia William Elin och Wk, det va najs men sen behövde Olivia och Elin gå och sen va Ida tvungen att gå vid elva och då bad jag pappa hämta mig så satt jag Wille och Wk och chillade på skolgården ett tag och nu kom jag precis hem! Imorgon bitti har jag fotbollsmatch vid halv elva på dagen och sen drar jag hem, träffar Ida och sen drar vi ut på kvällen till Erik, chill :) skriver kanske mer ikväll, puss!


Fina vänner idag :)

VATTENKRIG

Alla bilder från idag när vi hade vattenkrig på idrotten, najs! :D


















































Fredag!

Heej, kom nyss hem! Va i skolan idag som vanligt och sen så kom ida in till stan så då va jag med henne och efter ett tag så gick vi ut och träffade William Wk och Grim och sen nu så åkte vi hem men ska snart in till stan igen och träffa killarna och Olivia! Najsigt värre. Bloggar senare, och ska även lägga upp bilder från vattenkriget idag på idrotten! puss :)


IDAG

Heej, kom hem för ett tag sen, eller aah typ för två timmar sen! Va i skolan idag som vanligt nu, och efter så va jag hemma hos erik och kom som jag sa hem för ett tag sen. Ska följa med och hämta tim från hockey nu så jag skriver mer antingen ikväll eller imorgon, puss! :)

bio

tja de har varit en chill men ganska lång dag, sköönt imorgon börjar vi halv elva och ska typ ha "klassens dag"
men nu sa jag dra in till stan md tessi kolla på en skinnjacka se på bio blir filmen jag saknar dig, den värkar vara rätt så sorlig. sen ska även tessi träffa nån som ska köpa biljetter till nrj.
puuuss

MATCH

Drar iväg till fotbollen nu, maaaaatch! :D
Hejdå, puss!


home

Heej, kom precis hem från skolan! Ska typ inte göra nånting nu men senare ikväll så har jag match så vi hörs sen :) puss!


datasalen

Heej, nu sitter vi i datasalen och har datakunskap typ, eller alla håller typ på att byta lösenord och det kommer ta låång tid så ska väll ta och kolla facebook, puss! :)


skola

jahapp då va man igång med skolan igen dåå. schema och allt... asss bajs tråkigt. kom knappt upp i morse!
men aja de är väl bara ta sig till skolan, senare blir de träning, skön o va igång igen med fotbollen!
MEN skolan kan ta sig!

just nu

Heej, va jätte trött så gick och la mig i soffan och somnade direkt :P Och blev nyss väckt, funderar på att gå och lägga mig fakiskt haha är verkligen jätte trött, fast ska väll försöka bli lite piggare nu! Vi hörs imorgon eller ikväll, puss :)


kort inlägg

Heej, skola idag igen, rätt chill dag iaf! Och efter skolan gick jag och Erik hem till mig och nu kom jag ganska nyss hem! Bloggar sen, puss! :D


MIKA & SOFIA I SKOLAN !

FYRA BILDER

Bilder från dagen, som jag snodde från Sofias coola blogg som ni bara måste kolla in! Annars missar ni någor riktigt bra, så det är bara att klicka på länken nuuuuu! :D


dagen

Heej, hade första skoldagen idag ju, fast vi va typ i skolan jätte kort stund och sen gick jag och alla tjejer i klassen och fikade, gick runt på stan och sen hem till Eleonor och kollade på skräckfilm, mysigt värre :) Men nu så kom jag precis hem från fotbollsträningen så jag ska hoppa in i duschen nu, bloggar ikväll eller imorgon, puuuss!


Sofia Mika Eleonor Olivia Ida
haha i femman typ, fina...!


skola imorgon

tja, träffade ju tessan idag, vi pratade och kollade på film åt lite tjockis saker, och hade de allmänt mys !
imorgon börjar ju skolan, ska bli kul å träffa alla igen, annars kan skolan ta sig, sen fyller ju brorsan år och har tränin på kvällen har inte tränat nu på 4 och en halv vecka :OO
jupp, men nu ska jag kolla på tv och sen sova för att kunna komma upp imorgon, börjar nio tror jag men ska upp och gratta sebbe tidigt imorgonbiti.
men de va väl de.
puuuss

tess på g

tjaa, nu är jag hemma, skönt tkr jag att de är! och imorgon börjar skolan, dessutom fyller min brorsa 18 imorgon också. men nu är iaf tessan på g hem till mig, får väl se vad som hiittas på, på den sista sommarlovsdagen..
ja de va del de. mika har ju skrivt allt om spanien så de finns väl inte mkt att tillägga.
mm men puss och hörs senare.

skola...

Heej, ska dra till bussen nu till skolan, fett seeeegt! Bloggar senare, puss :)


SPANIEN 2011

Bilder från vår underbara vecka i Spanien!









































¨
















bloggar från spanien

Heej, vi är på en rastaurang här i spanien som har gratis internet så nu sitter vi med en data framför oss i det fina vädret haha. Va tvungna att lämna lägenheten klockan elva och vi vill inte gå ner till stranden eftersom vi inte kan duscha efteråt och då vill vi inte sitta på flygplanet helt sandiga :P Så här ska vi sitta i tre timmar till innan vi drar iväg till flygplatsen. Landar på arlanda vid elva ikväll så vi får se om vi skriver när vi kommer hem eller inte! Tänkte ta och göra ett inlägg med lite bilder från vår underbara vecka. Det har varit soligt och varmt varje dag så vi har badat, tagit det lungt, ätit massa god (och onyttig) mat, varit inne i barcelona, gått i affärer och helt enkelt bara haft det sjukt bra! Bilder kommer snart så hejdå, puss! :)

Ida igen

Hej hörrni! Haha rubrikerna kommer bli typ gästblogg, gästblogg, gästblogg om jag ska blogga åt dom i en vecka..? Så jag försöker variera lite :) Vet dock inte hur. Men hörrni, nu har Ung08 börjat igen! Är det någon av er som va där idag?

Jag kan ju inte skriva vad jag har gjort i deras blogg men är det något ni vill veta om mika..? Haha jag vet allt! Rätt skönt det ;) Säg bara hörrni!

NAVELPIERCING

Haha ett litet tidsinställt inlägg till min navelpiercing! Hahahaha den fyller ett år idag :D


hihi, första bilden på min kära piercing :)

Gästblogg

Tjabba folk, ida här! Eftersom mika och sofie åkte till Spanien idag så tänkte jag bara uppdatera lite för att hålla bloggen uppe! Jag har inget speciellt att säga, därför tänkte jag köra en liten kul/intressant lista nu bara!

9 saker ni kanske inte visste om Mika:
  1. Hon kan inte ha på sig mer än 2 färger varje dag (tvångstanke)
  2. Hon förstår språk som ingen annan förstår, som inte ens finns.. Hon och jag kan stå och prata hur länge som helst med bara olika ljud och ändå förstå vad vi säger?
  3. Hon kan inte gå utanför dörren om hon inte har borstat tänderna.
  4. Hon har haft 2 Marsvin när hon varit liten, Tuffsan och Gnagis.
  5. Hon har aldrig vägt mer än 50 kilo.
  6. Hon har 36 i skor, minifötter!!
  7. Hon har varit slav en gång i tiden.. haha! (i ettan, internskämt)
  8. Hon har egentligen lockigt hår, men plattar varje dag.
  9. Hennes föräldrar är skiljda sen många år tillbaka.
Fick ni reda på något nytt?

Hoppas det!! Uppdaterar kanske imorgon med något nytt kul! Puss alla Sofie och Mikas läsare!

på flygplanet

Just nu så sitter vi på flygplanet påväg till Bercelona, vi ska ha det hur bra som helst!


Sofie & Mika

Hej, nu sitter vi hemma hos mig (mika) och kollar fotboll! Imorgon åker vi till Spanien en vecka :D aaaaas najs! Så vi kommer inte blogga under veckan. Flygplanet går typ halv sju imorgon bitti så vi måste gå upp vid fyra! Vi ska ha det jätte bra, vi ska bara bada, sola, äta god mat och ta det lungt! Och såklart så kommer vi lägga in massa bilder när vi kommer hem igen! Men vi kanske skriver mer ikväll och annars så hörs vi om en vecka, puss!


söndag

Tja! Idag så va jag hemma och typ tog det lungt och har packat för imorgon. Och nu så va jag nyss ute och träffade Ida och William ett tag :) Ska åka till pappa nu och så kommer sofie dit om ett tag också och sover där ikväll eftersom vi åker till spanien tidigt imorgon bitti :D puss!


haha, idag!

ikväll

Tjaaa, idag har jag ju som jag redan sagt varit med Ida! Vi träffades vid två på skolgården och då så satt vi och lyssnade på musik och typ flumma haha! Sen gick vi hem till mig och kollade film och nu gick hon nyss hem för att äta middag men vi ska ses om typ en halvtimme igen och då ska vi träffa erik också! Skriver ikväll, puss :)


film

Heej, nu sitter jag och Idapida hemma hos mig o kollar på film, idag har vi typ bara tagit det lungt men jag skriver mer senare, puss! :)


hemma

Tjaa, kom precis hem efter att ha varit hela dagen med Ida, Erik och Ludde och haft det mysigt! Men nu ska jag väll gå och lägga mig så vi hörs imorgon, puus! :)


hahahah när vi praoade i vintras :P

Just nu..

..så sitter jag med familjen och kollar på film!








nästan frisk?

tjaaaaabaa!
nu är febern iaf borta men ont i halsen och förkyld är man allt ;)
ska till läkaren så dom får ta ett prov så jag inte har halsfluss elr nått!
vaknade iaf halv sex imorse nice va ja de tkr jag! häääärligt sommarlov, nio skulle jag iaf vara hos idrottskliniken. dom skulle kolla på min benhinna, och de gick bra, ska tbx dit sen. jaapp.
inge mer det jag mer gjort idag och dom senaste dagarna legat i min säng kollat på film ätit glass och ipren!
puss och hej!


gammal bild på felicia och mig!

juuste måste lägga in bild nån dag på min nya hårfärg.


lycka till tim

Tjaa, ska åka ut till sollentuna nu för timpalimpa ska köra upp! Bloggar sen, puss :)


Godnatt världen, europa, norden, sverige, stockholm, bloggen, mika!


måste skynda mig

Heej, kom nyss hem från erik! fick nu ett sms av tränaren att vår plan är avstängd fast det fanns en anna fotbollsplan ledig någonstans, och vi ska träna till nio så vi skulle komma dit så fooort som möjligt, aah ingen aning om hur man åker dit men ska kolla sl.se nu och sen drar jag, bloggar ikväll, puuuuss!

video

Här är fett fina klipp på när vi dansar! Haha, inspelade för typ ett år sen, stenseriösta. fast näe!


kort inlägg

Heej, vaknade rätt sent idag så nu har jag precis duschat och sitter och kollar film nu! Men jag skriver mer ikväll, puss! :)


fotboll

Heej, kom nyss hem från träningen! Eller inte nyss, har varit hemma i nästan en timme men jaja :D Idag så va jag iallafall på stan ett tag med mamma och bror. Sen så kom jag hem och drog till träningen, jojbbig men rolig träning iaf men jag skriver mer sen, puss! :)


vintras

hemma

tja nu har jag kommit hem från dalarna o allt, elr jag komi fredagsmen då va jag såå trött sen på lördagen sov jag hos tessan och igår när jag kom hem färgade jag håret.
men vet ni vad nu har jag blivit sjuk. vaknade flera gånger inatt med as ont i huvudet och halsen.
sen halv sex va de nog så jag gick och hämtatde tempern, och hade 38.4 jag struntade i att ta en ipren eftersom jag ändå skulle sova, men de gick ju bra vaknade massor av gånger men klockan nio igen gick jag och hämta tembern ingen och hade 39.0 och då tog jag en ipren mitt huvud höll ärligt¨på att sprängas.
jag måste iaf bli frisk efter som jag åker till spaninen om en vecka, men de ska jag nog bli..
aja ska väl ta och försöka att äta nått. skit kul att bli sjuk på sommarlovet jag brukar aldrig va sjuk, så ska jag just vara de på sommarlovet, får väl se på massa filmer idag o sova.


dålig uppdatering

Heeej, fett mycket jag bloggat idag, fast näe! Eller aah igår blire ju nu. Men kom iallafall nyss hem efter att ha varit på bio med Erik :D Men nu ska jag gör mig nattklar så jag får se om jag skriver antingen senare eller imorgon, puss ♥


bulgarien 2010


OM EN VECKA...

..så drar vi till Spanien tillsammans, gaaalet taggaaade! :D


just nu

Heej, nu sitter jag och timpalimpa hemma! Vi skulle typ sätta på nån film nyss men jag vet inte va som hände med det, vi sitter iaf bakom varsin dator istället nu! Jag har suttit och sjungit på irriterande låtar hela kvällen, kan ju säga att tim börjar bli lagomt trött på det nu eftersom han försökt plugga teori till körkortet mohahaha! Btw så tror jag att allt folket har försvunnet, alla bloggar är helt döda ju! Här är en döful bild på bror och mig från nu, men jag har bildbrist så får väll bjuda på den då, det är ändå bara typ två personer som kommer se den :P Men nu ska jag väll hitta på något roligare att göra än att sitta och skiriva här för det är faktiskt inte speciellt roligt, men jaja hejdå! :D


en dag med sofia

Tjaa! Sofia kom hit idag och då gick vi och hyrde nån film som heter experiment! Så kollade vi på den och typ chillade, tog lite bilder och så :) Sen tog vi bussen till kungsträgården och ville komma in på pride, men nää, så vi gick typ runt lite och pratade och så och nu kom jag nyss hem! Det kommer typ gäster hit om ett litet tag, men jag bloggar senare! puss :)


godmorgon

Heej, vaknade nyss, haha med 16sms från sofia ;) Ska iaf träffa henne idag, vi ska typ vara hemma hos mig eller henne och kolla på film och ha det mys! Men nu ska jag väll börja göra mig iordning så jag kan träffa henne! puss :)


Hahah vi i sexan tror jag ;)

ängbybadet

Hej, sitter hemma nu och Louise har precis åkt hem, vi har haft grymt kul idag och igår! Idag har vi varit och badat och typ bara tagit det lungt! Ska hoppa in i duschen nu så jag skriver senare, puss! :)


barnprogram



Hahahaha, nu sitter vi och kollar på youtube på gamla klipp från barnprogram som vi kollade när vi va små!!! :'D /Mika & Louise

Heej, nu har vi för ett tag sen kollat klart på film och sitter just nu och skypear med hennes typ kompisar haha men det är fett jobbigt att skriva och prata samtidigt så heejdå :D


just nu!

Tjaaa! Vi kom nyss in efter att ha varit ute på skolgården, på gården och aa gått runt lite helt enkelt. Vi satt och pratade om allt och typ lyssna på musik, tog bilder och dansade som galningar och jag har suttit och asgarvat åt att Louise sa att Japan låg i Kina hahaha gullig hon är! Nu ska vi sätta oss och kolla på film och äta fruktsallad, najsigt värre ;) Men här är några fula bilder från nyss när vi va ute eller aah Lollo är iaf fin :D puuuuuss!


Looooollo!


min gullunge :D





Hahaha jag skvätte upp sand (vet inte varför) och Louise kutar därifrån.. Normala cheyer!




I Love You!

Torsdag Med Louise

Heej, nu är jag och Louise hemma hos mig! Idag så kom hon hit imorse och sen åkte vi ut coh badade och kom rätt nyss hem, jag har precis duschat och nu står Louise i duschen och när hon är klar så ska vi väll typ gå ut och göra nåt! Hon sover här ikväll så det blir najs :D Men nu ska jag sminka mig innan vi drar ut, puss!


Jag och Louise 2009!

nu blir det fotbollsträning

Bloggar när jag kommer hem, puss :D


Min dag!

Heej, idag va jag på lidingö och badade med Julia, det va kul! Och kom hem för en timme sen och har precis tagit en lång dusch och börjat ta på mig fotbollskläder eftersom jag har träning ikväll, min träningströja blir typ elektrisk när den är nytvättad så den ger mig stötar om man inte sitter heeelt stilla, känns ju bra.. Men nu ska jag väll packa iordning lite innan jag drar iväg till fotbollen :) puss!


today i dont feel like doing anything



Heej, idag har jag inte gjort så mycket. Tränat imorse och varit ute med bror ett tag och sen bara tagit det lungt hemma chill! Skriver senare, puss! :)

fotboll ♥

Heej, kom hem från träningen för typ en timme sen och har bara typ duschat och inte gjort nånting sen dess! Välgigt rolig träning iaf. Sitter och kollar runt lite på facebook och bloggar nu så ska fortsätta med det nu, puuuss! :)


mobilblogg

Tja, sitter och väntar på bussen till Sundbyberg just nu, har träning najs! btw, grönt är ibland fult. Wiho nu kommer bussen så hejdå :D


today

Heej, har inte direkt haft nån bra uppdatering varken igår eller idag meen nuså :) Vi va på stranden idag och sen kom jag hem vid fyra och somnade direkt och vaknade för ett tag sen och om en timme så tar jag bussen till fotbollsträningen, är dötrött så jag skriver mer senare, puss!


RSS 2.0