Kyrkviken

Tjaaa sitter i bilen med moster och julle vi ska dra och sola och bada i kyrkviken här i Dalarna. Myys! Puss

Photo Booth från igår!


godmorgon!

Heej, nu har jag och Ida precis duschat och ska väll snart börja sminka oss platta håret och sen drar vi in till stan. Vi ställde väckarklockan på tio och vår buss går tjugo i tre haha vi behövde egentligen verkligen inte gå upp så tidigt! Bloggar senare, puss! :)
igår!

JAG GILLAR IDAPIDAS ONEPIECE

Tja! Vi har studsat runt hela kvällen på dansgolvet med hög musik och dansat som galningar, snacka om att vi är trötta nu! Nu ska jag och Ida göra nåt. Jaja jag bloggar senare, puuuuss! :D

HOS IDA

Heeej, nu sitter jag och Ida här hemma hos henne och lyssnar på musik och gör typ inget mer. Men nu ska jag vara social mot henne så vi hörs senare, puss! :)

mobilblogg

Heej, nu sitter jag på bussen påväg upp till Ida i Norrtälje, sover där inatt så det blir najs. Imorgon så åker vi in till stan båda två och träffar Erik och kaanske Simon tror jag. Bloggar när jag kommer till Ida, puss! :)

kort inlägg

Tja, sitter och kollar big brother jutst nu, eller aah det är paus men jaja! Tror inte jag bloggar mer ikväll så vi hörs imorgon, puss! :)


STOCKHOLM

Heeeej, kom nyss hem! Jag är jätte trött så ikväll ska jag baaara va hemma och inte gör nånting, imorgon så ska jag nog träffa Idapida igen wiiiiie :D Men jag bloggar senare, puss!


God morgon

Har varit vaken ett tag, nu sitter jag iaf i bilen och är påväg för att handla lite sen panta burkar ;p Ikväll så ska vi ha kräftskiva.. Haha inte för att jag äter kräftor och sånt. Menmen de ska väl bli trevligt. Ja men hörs senare. Puss

facebook

Heej, idag av vi och badade som jag sa och sen så åkte vi hem och chillade ett tag och sen gick vi till farbror och kusinerna och åt middag. Kollade massor av bilder från när vi va i milano i våras och kollade på milan-inter :D Vi kom hem hit vid halv tolv kanske och sen dess har jag och Tim suttit framför tvn haha, just nu sitter jag och kollar runt lite på facebook så jag ska väll fortsätta med det nu, puss! :)


Italien 2011, haha två timmar innan matchen började ;)

ikväll

tja ska äta middag om en stund, idag så har jag bara chillat för de mesta, åkte ju inte till stan och köpte bara mest behövliga saker på dollar, senare på dagen drog jag och mamma ner till bryggan och bada, mys köpte även en glass och tidning där, de va väl de som har hänt spelat lite fotboll och haft vattenkrig med junior.
men finns inge mer och skriva nu.
puss


idag

Heej, har nyss varit och badat så kom nyss "hem"! Ska duscha nu och sen göra mig iordning innan vi går till farbror. Bloggar senare, puss! :)


Stan

Drar in mot stan nu, ska kolla lite och gå in på dollar hihi men de blev ett snabbt inlägg för nu måsta jag dra. Puss

just nu

Heej, kom hem för ett tag sen och sitter väll och smsar lite och så, bloggar imorgon puss!




haha tim har kul..¨


utgång på ingång

Heeej, nu drar vi iväg till Joakims match, puss! :)


sne..


bilder


husvagnen

tjaa! sitter just nu i husvagnen med datorn, har inte kunnat blogga från datorn innan för vi har inte haft internet eftersom pappa glömde pinkoden hemma, men nu är de fixat. ( de va därför jag sa att de bara blev mobilblogg eftersom jag trodde inte de skulle gå och fixa) men nu är de klart. idag har jag bara solat och vart på en affär och kollat lite på film, de är faktsikt döö trist att vara här uppe själv, utan någon.. menmen..
de va väl de hörs senare.




TRE BILDER

Heej, kom nyss hem, eller ah hem är det väll inte men hem till farmor och farfar efter att ha varit ute med båten över dagen! Det va faktiskt rätt najs, hihi jag och farfar badade, iiiiiskallt :D Det fanns nästan ingen teckning där vi va så sprang runt med mobilen i hand och letade på hela ön efter teckning haha :) Ska typ duscha nu och sen så ska vi åka och kolla på min kusin Joakim som har fotbollsmatch ikväll, bloggar sen puss! :)






kort inlägg

Heej, nu sitter vi och typ pratar och tar det lungt. Ska väll snart gå upp och lägga oss tror jag, orkar inte blogga nu så jag gör det imorgon! puss :)


Framme nu!

Heej, kom fram hit till farmor och farfar för ungefär en timme sen! Just nu så sitter vi ute och ska typ börja grilla om ett tag för mina kusiner, farbror och hans tjej kommer hit och ett tag också. Vet inte riktigt hur länge jag ska vara här men imorgon så ska vi typ ut med båten om det är bra väder. Fast nu måste jag vara social.. Bloggar nog mer ikväll, haha två bilder från bilresan. puss! :)


Nej. Jag är inte normal.


Solar

Ligger just nu här på studsmattan och solar o äter mentos härligt, man har ju inte kunnat sola på tre veckor pga fotbollen. Men de är ju tur att man åker till spanien sista veckan, men man får hoppas att de är bra väder där då, men nu ska jag fortsätta sola. Puss

.

You'll never find the right person if you can't let go of the wrong one..

idag

Heej, sitter hemma och kollar på tv just nu, kom för ett tag sen hem. Idag så åkte jag ju in till stan och träffade Ida och sen träffade vi William och Sebastian och låg typ och chillade ute och lyssnade på musik och pratade, sen så gick vi och åt pizza (haha tjocka) och sen drog hem till wille och kollade film. Imorgon åker ju jag till norrland.. Bloggar mer då, puss! :)


HAHAHAHA, Angus, Sebbe jag och Ida för typ ett år sen, stenseriösa.. ;)

Dalarna

Tja sitter just nu här i Dalarna på mitt landställe mys, ska vara här i ca två veckor nu. Har ju typ fått benhinneimflamation också så sså fort jag anstränger benet får jag aaaas ont! Måste vila men måste ju även träna men vad väljer man liksom även fast man vill träna så måste ju benet bli bra! As tråkigt kan inte göra nått typ.. De måste gå över vill spela foootboooll! Men nu ska min moster visa en sak på mobilen så hej, kanske bara bloggar nån gång eftersom jag mobilbloggar bara . Puuss

mobilblogg

Heej, sitter just nu på bussen påväg in till stan för att träffa Ida. Tim är typ sjuk så vi ska inte till släkten idag :D fast vi åker typ ändå imorgon :/ ska snart gå av så jag skriver senare, puss! :)

.

The best moment to tell someone you love them is before someone else does..

home

Heeej, kom nyss hem från stan efter att ha träffat Erik, Ida och idas kompis Elin! Wooooho, Timpa är sjuk så om han inte är frisk imorgon bitti så åker vi inte imorgon utan typ övermorgon eller nåt :D Sitter och skypear nu så jag bloggar imorgon, puuuss!


söndag

Heej, ida kom hit idag och vi har bara varit hemma hos mig coh tagit det lungt hela degen! Vi åt typ lunch och sen så låg vi bara i min säng och typ pratade, skrattade, sparkade varanddra i ansiktet haha! Snart kommer typ mamma hit och typ äter middag och sen så åker jag in till stan och träffar ida och erik. Just nu så har jag typ precis packar lite eftersom jag åker till släkten imorgon-.- suuuuck! Wiho här är bilder från idag! puss :)










hemma hos felicia

tja sitter hos felicia just nu, vi gör inget speciellt, elr hon äter just nu. idag så har jag shoppat lite med familjen och handlat,  typ inge mer. måste packa ikväll eftersom vi åker till dalarna imorgon, men min brorsa ska inte med eftersom han åker till aiya napa inatt.
seee yaa

Godmorgon!

Heej, vaknade nyss så nu liger jag i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig. Ska möta Ida vid bussen om typ 30 minuter.. det lär jag ju inte hinna till men aja hon får väll gå själv från bussen och hit. Vi vet inte riktigt vad i ska göra idag men nånting hittar vi väll på men jag bloggar senare, puss! :)


.

Problemen blir inte mindre, man bara lär sig att inte bry sig..

sneeeel bror

Timpa kom ju hem nyss och ba jag har köpt en present åt dig och gav mig största britney parfymen, snällt eller vaaad :D :D mina va nyss slut också, perfekt! TAAAAACK STOREBROR ♥

TIMPA ÄR HEMMA

Wiho, hämtade nyss timpalimpa som varit bortrest i två veckor :D


Video

Haha Ida såg en sån där bil o ba ååh sån va länge sen man åkte :D
Normala tjejer, fast näe!


today

Heej, kom hem från Idisen för ett tag sen och nu gör jag typ ingenting. Vi va typ hos henne och kollade film haha som jag skrev förut och sen gick vi ut och chillade galet och sen åkte jag hem, vi kanske skulle träffas ikväll men vi får se. Ikväll kommer storebror hem :D Men aja jag bloggar senare, puss!



.

It's hard to see people change right in front of you, but the hardest part is remembering who they used to be.


hemma

hejhej hemma från allt nu, fast just nu sitter jag hemma hos felicia hon fixar sina naglar och jag kollar runt på datorn, vi har varit i kista och sett på film, en klänning fick följa med mig hem. ses senare.

love

hos ida

Heej, kom nyss hem till Ida och nu ska vi sätta oss och kolla på monstrers inc, haha fett coola vi är :D


VARNING FÖR TRÅKIGT INLÄGG

Woho! Tänkte bara uppdatera lite :D Jag är pigg, övertrött, flummig, japp det va det :) Haha ville bara skriva lite, hade lust för det fast jag har ingen aning om vad jag ska skriva om hmm.. haha joo jag kan berätta om igår när jag och Ida skulle sova :D inte för att jag tror att nån bryr sig men jag skriver ändå, vi la oss kanske fyra och Ida somnade verkligen på en gång jag va jätte pigg så jag låg och snackade med henne fats hon hörde typ inte vad jag sa så hon låg typ bara o mmade (mmade= sa mm åt allt jag sa), men tillslut insåg jag att Ida ville sova så jag blev tyst och försökte sova jag med, hur tror ni då det gick? Dåligt! Ida började typ sparka mig i sömnen haha det låter kul nu efter men det va irriterande och jag ville ju inte väcka henne så jag låg kvar och sen så va det jätte varmt så jag kunde inte sova pga det heller och sen vid sex så blev det ju bara ljusare o ljusare och då kunde jag inte somna pga ljuset men sen lyckades jag ju tillslut somna fast under den korta tid jag sov så vaknade jag ett antal gånger eftersom det va så ljust och sen på morgonen vaknade vi båda vid nio och dååå kom jag på att man kunde dra för gardinerna också så det blev mörkare, haha smart tjej! Japp det va min natt de, inte för att jag tror nån bryr sig men ändå, aja jag sluta skriva nu, puuuss!


Bild från imorse...

NU

Heej, jag och Ida kom rätt nyss hem från Erik, chill. Nu sitter jag och Ida hemma hos mig, eller ah, Ida gick nyss men jag sitter iaf hemma. Är dötrött både jag och Ida höll verkligen på att somna på tuben och sen kom vi hem drack energi dricka, blev pigga i typ två minuter och sen jätte trött igen, haha funderar på att gå och lägga mig ett tag men jag tror inte det :) bloggar senare.. Om jag inte somnar, puss!

 

Igår & idag!

Tjaaa, jag och Ida vaknade för ett tag sen och har precis duschat och gjort oss iordning. Igår så va jag och Ida hos mig, vi kollade typ på film va ute lite och tog det lungt, lite senare på kvällen så kom Erik och Ludvig och vi ska typ träffa dom idag igen, tror jag, eller nåt sånt haha jaja :) men ida sov iaf här igår, dömysigt men nu ska jag vara social mot henne, ha det braa puss! :D


Fiiiina bilder..

Hahaha bilder från nu, inte snygga men jaja bjuder på dom :D































HAHA, as fula bilder men vafan vi bjuder på oss själva!
haha Ida ser jätte liten ut på alla bilder och jag ser lååång ut :D

Godmorgon!

Går och möter Ida vid tuben nu, bloggar sen, puss! :)


bloggar


galna tjejer...
haha när vi sov hos Ida, typ kl sex på morgonen när vi va hur trötta som helst!

Heeej, bra uppdatering jag har haft idag, hmmm, fast näe! Sitter iaf just nu och kollar runt lite på facebook och olika bloggar och så :) Imorgon kommer iaf Idapida hit och sover här men jag bloggar mer imorgon, puss!

Drar in till stan nu, puss!


GRATTIS

Wiiiiiho grattis william, 15 år bror! :D


dagen

Heej, dagen har varit super mysig! Fick skjuts av pappa upp till Ida och vi åkte och badade, hade hur kul som helst i vattnet haha mycket skratt. Sen åkte vi hem och tog en dusch, stog o masserade varandra hårbotten hihi, sen kom pappa och hämtade mig, det blåste hur mcyket som helst påvägen hem så efter en och en halvtimme hade jag as ont i nacken haha :) Två bilder från idag hemma hos Ida haha fina, fast näe! puss




Mot Ida

Heej, har precis gjor mig iordning och nu ska jag och pappa ta motorcykeln upp till norrtälje och så släpper han av mig hos Ida och vi ska typ åka till nån strand och lite senare så hämtar pappa mig igen, bloggar senare, puss! :)


Hahahaha jag och Ida när vi va åtta år ;)


just nu

Nu står jag och pappa i köket och bakar pizza till middag, hihi :D


fin min.. helt osminkad också men jaja :)
Just nu iaf :D

JAG GILLAR CONVERSE!


BlåVitRosaRödLjusblå

måndag

Heej, vaknade väll för kanske två timmar sen och har bara tagit det lungt och har precis duschat och gjort mig iordning, nu ska jag och pappa ut och åka motorcykel hihi! Bloggar när jag kommer hem, puss! :)


facebook

Tjaaa, har precis lagt mig i sängen och ligger o kollar runt lite på fb och smsar lite! Bloggar nog inte mer förrän imorgon så vi hörs då, puss! :)


Första inlägget idag för mig!

Heej, hehe har haft sjukt dålig uppdatering idag men jaja :) Idag så mötte jag upp Ida och sen gick vi och handlade frukt och sånt där exotic snacks eller va det nu heter och gick ner i haga parken och la oss och lyssnade på musik och chillade galet! Sen gick vi hem till henne och kollade film och flummade och efter det så gick jag hem och packade iordning lite saker eftersom jag flyttade från mamma till pappa idag så nu sitter jag hemma hos pappa och ska kolla på fotboll så jag bloggar lite senare, puss!


I bilen

Hej sitter i bilen just nu påväg till skyttan eftersom vi åker till Göteborg idag, gooothia :D så kommer inte blogga på ca en vecka nu, kommer hem senast på lördag. Puss

Mot Ida

Heej, va ju hos Louise idag, vi hadelika kul som vanligt :D Kom hem nyss och ska vidare till Ida så jag bloggar senare ikväll, puss :)


Louise

Heej, drar till Louise nu! Bloggar när jag kommer hem, puss! :)


GRATTIS TIM!

Glömde ju att i tisdags skriva att världens bästa storebror fyllade 18år! :D
Jag älskar dig Timpa, hoppas du hade en awesome födelsedag!


SPEGEL


Sofia och Nina!

Heeej på er Sofies och Mikas läsare! Läget? Jag är Mikas grymmaste, snyggaste, underbaraste kompis, hon bara älskar mig! Haha och jag har en lika het blogg som ni måste besöka. Annars är ni ju helt störda liksom. Bloggen delar jag med min söta kompis Nina, och hon har precis kommit hem från USA den grisen så hon har precis lagt upp en bildbomb därifrån, checka in det! Ha en grym kväll snyggingar! Pussokram!


Hej jag heter Mika och jag har tråkigt.

Sitter hemma ensam och har tråååkigt, kuul, nej. Det va allt. hejdå!


Just nu!

Heej, kom precis in, va ute och mötte Olivia och hämtade skor och vi stog och pratade och brättade om allt som hänt och ska hända haha! Ska sätta mig och kolla på nån film nu tror jag, bloggar penare, puss! :)


Nu!

Tjaaa, har precis varit ute o joggat och nu sitter jag och smsar med bästavän! Väntar på att badrummet ska bli ledigt och sen hoppar jag in i duschen, puss! :)


tvungen att skriva av mig lite.

de är bra att man har en blogg så man kan skriva av sig lite nån gång ibland, och de är så här att de finns en person där ute som förändrats så otroligt mkt, och de är inte åt rätt håll hlr. Jag fattar inte hur de kunnat bli så här, att du kunnat ändra dig så otroligt mkt på så kort tid? hur går de egentligen, men sen när jag är med dig är du samma gammla vanliga.. att bli sviken och sårad av en ut av sina närmaste vänner är inte roligt! en person man kunnat lita på så länge, de räker inte med ett förlåt, för hur ska jag kunna veta om du kommer göra om de? De va liksom du och jag förut. visst man har andra vänner, men jag vet att du vet att du kan berätta allt för mig. du kan till och med säga mer till mig än till din bästavän, jag stödje dig upp till 100% och sen blev sviken, de kändes kan jag tala om.. de är som att jag ska säga till din bästavän nu allt du berättat för mig.. men jag är inte en sån person som gör sånt, även hur sårad och sviken jag än blivit för jag gör inte desamma mot folk, dom ska inse själva att dom gjort fel, och man ska verkligen inte ge igen, för då är man minst lika dålig själv, man ska visa att man är en bättre person! och med dom personerna nu är med nu passar du verkligen inte ihop med, de är inte du, verkligen inte du! jag hoppas du inser de en dag!


Lite fler bilder!

Här är några till bilder från Eleonors landställe, verkligen inte alla men får se, kanske laddar upp fler senare om jag orkar :) puss!
















Hej! Vaknade imorse vid halv ett och gick väll upp o duschade ocg gjorde mig iordning och sen mötte jag mamma på fridhemsplan och kollade i lite affärer för hon skulle köpa skor men det gjorde hon inte men jag fick smycken! Men nu ska jag ner i hagaparken o jogga, måste få upp min kondis igen! Bloggar senare, puss :)


Hahaha, jag och bästavän nyårs natten hos mig 2011 efter att ha varit ute i snöovädret, fina ;)

Tillbaka i stockholm!

Heej, nu kom jag precis hem från Eleonor, vi har haft det så grymt kul! Idag när vi va ute med båten igen så svimmade Eleonor, haha hon klämde fingret i en dörr på båten jag ba men gjorde det inte ont hon ba nej det gjorde inte ont, haha hon sa det typ tio gånger tillslut henner brorsa ba men hur många gånger ska du säga det? Hon ba jag mår lite illa och så föll hon ihop på golvet med vidöppna ögon, såg jätte läskigt ut! Haha men sen när hon vaknade igen efter några sekunder så mådde hon helt bra igen :P Jag orkar inte skriva mer just nu om våra underbara dagar så jag gör det lite senare ikväll och så kommer troligtvis mer bilder också, puss! :D


Norrtälje!

Hej, nu sitter jag och Eleonor på hennes landställe (som jag redan sagt), vi kollar på sverige japan! Här har vi det jätte mysigt men imorgon kväll så åker jag hem :( men nu kommer lite bilder från igår och idag, bloggar imorgon när jag kommer hem, puss!


Eleonor på bussen påväg hit!


Kvällsdopp i poolen igårkväll!


i dag vid bryggan!


hand i hand


Jag älskar dig!

Har en massa fler bilder men dom laddar jag upp imorgon, puss!

Stranden

Hej, vi kom nyss hem från ängbybadet! Vi ska snart packa iordning och åka ut till Eleonors landställe nu i tre dagar, myyys! Kommer nog inte att uppdatera förrän torsdag kväll om jag inte gör något mobil inlägg men vi får se, kanske bloggar innan vi åker men annars ha det bra för det kommer vi ha! :D puuuuuss!


igår, haha för man ser ju så mycket av oss också ;)

Hemma nu!

Heej, vi kom precis hem från bion, det va bra men sorglig! Nu ska vi sätta oss och kolla på film, haha vi ser på film hela tiden menmen det är mysigt så varför inte :) Vi ska göra iordning te nu, jag tror jag bloggar mer ikväll men annars så gör jag det imorgon! Här är en bild från nyss haha, puss!


bio

Nu sitter vi på bussen påväg till stureplan och ska kolla på bio :D bloggar när vi kommer hem puss :)

WESC

Heej, jag och Eleonor vaknade vid tolv och då gjorde vi oss iordning och åkte in till stan och kollade i affärer och så :) Köpte en tröja från wesc! Nu sitter vi och kollar på Ebba & Didrik haha :D Ikväll ska vi på bio och kolla kronjuvelerna, men nu ska jag vara lite social mot min fina vän, puss! :)


förra sommaren!

Ängbybadet!

Heej, kom nyss hem från badet, det va hur mysigt och kul som helst! Nu ska vi sätta oss och kolla på film och dricka te och äta toast hihi tjockisar :D Lite bilder från kvällen, puss! :)










mobilblogg

Nu är vi påväg till ängbybadet, ska bada och ha det najs :D bloggar när vi kommer hem, puss!

Bilder från nyss!

Tjaaa, vi va nyss på skolgården och tog bilder!


















skönt å va hemma

dööötröött så kommer inte blogga nå mer idag, är helt slut i kroppen, så mamma ska snart ge mig massage!
god natt somnar väl snart! ses kanske imorgon om jag inte sover. sen på tisdag körs det igång igen med träningar två ggr om dan tills fredag sen drar vi till gothia på söndag morgon. heeeeeeejdååååå!
 
käärlek!

Med Eleonor!

Heej, nu sitter jag och Eleonor hemma hos mig och har nyss kollat på film, nu ska vi ut! puss :)


ett år sen ♥

bye bror

Timpan har åkt utomlans med sina kompisar nu och ska va borta i två veckor :( fett tomt hemma utan honom och Tim jag vet att du läser min blogg så ha det så kul på resan, kommer sakna dig bästaste storebror :D


Spanien 2010

ändrat

Tjaaa, ska inte åka ut till Ida idag så iställer kommer Eleonor hit om typ en timmme och sover här i två nätter! Haha jag vaknade nyss så jag måste börja göra mig iordning nu så jag bloggar senare, puss! :D


trött chey

Heej, ligger hemma och gör typ ingenting. Och jag har inte gjort nånting den här kväller heller, för jag har varit dötrött! Imorgon åker jag upp till Ida i norrtälje och sen så ska jag hem och senpå måndag eller tisdag så ska jag vara med eleonor fyra nätter, myyys! Först ska vi typ va två nätter hos mig och sen åkeer vi ut till hennes land två nätter (eller tvärt om, inte bestämt än) ! Hahahahha, jag råkade nyss svälja en hårnål, hahah det är nog bara jag som kan lyckas med det! Men nu ska jag kolla vidare på facebook och så, bloggar antingen ikväll eller imorgon! puss :)


haha glad ? ;) Haha jag, kanske 5år eller nåt sånt :P

BADA

Tja! Har inte uppdaterat nåt idag men har inte varit hemma. Vaknade imorse och drog direkt ut och träffade Julia, vi va och badade med fler och hade det awesome. Nu kom jag ganska nyss hem och har precis klivit ur duschen. Kanske skulle träffa Ida ett tag ikväll, eller om hon sover här men jag vet inte riktigt för vi har inte pratat så mycket mer än att vi sa att vi kanske skulle det, får väll ta och ringa upp henne och kolla! Bloggar senare, puss :)


Kusin!

Hej, lollo och dom åkte nyss så nu gör jag ingenting. Jag och Louise satt typ inne vid dator, också skulle vi gå till skolgården men vände av en andledning och gick runt hörnet och sprang därifrån istället höhö. Sen va vi typ ute och gick runt, flummade och tog bilder. Här är några av dom, haha fina, nej! Eller joo på Louise min lilla gulliga pluttiga sötis, hihi jag är längre än Louise :D Trotts att hon är yngre än mig så har hon länge varit längre än mig men nu har jag växt om henne yeeey, haha det är inte många av mina vänner som är kortare än mig men Louise är! Aja men nu ska jag sluta tråka ut er med en massa tråkiga ord, inte för att jag tror att nån orkar läsa det jag skriver men iallafall, här är lite bilde från idag istället, puss :)



















Med Louise!

Nu sitter jag och Lollo hemma hos mig, yeah! Haha vi ska väll av lite sociala mot varandra nu så jag ska sluta blogga nu, puss! :)


hihi, jag typ 4år och Lollo 2 :D hahahaha ♥

webcam

Hej! Har precis duschat och gjort mig iordning och om typ en timme så kommer Louise och morbror hit. Timpa fyller 18 på onsdag, men imorgon så åker han utomlans med vänner så vi firar honom idag istället, juste kom på att jag måste slå in hans present hihi måste gå och göra det nu innan han kommer hem! puss :D


Lidingö - mobilblogg

Ligger och solar på Lidingö nu, det är så tråkigt/jobbigt att skriva långt på mobilen så jag bloggar när jag kommer hem istället, puss! :)

panaxia cup

drar på panaxia cup med laget nu, kommer hem på söndag. ses då!
puuus / sofie

Rubrik!

Tjaaaa, har precis duschat och sitter nu och lyssnar musik och kollar runt lite på facebook. Haha jag och Ida har försökt ringt varandra sen imorse men vi har missat varandras samtal hela dagen men nu nyss när hon ringde så lyckades jag tillslut att svara haha. Men nu måste jag sluta skriva, puss! :)


Jogga!

Hej, kom nyss hem från stranden och ska ut och jogga nu, är fett seg så jag orkar igentligen inte menmen, puss! :)


kort

Såg nyaa att jag hade lite brottom så dethär blir kort! Vi drar och badar nu, skriver mer när jag kommer hem! puss :D


Underbar kväll!

Hej, jag och Ida tog med oss en filt och vindruvor och gick ner och satte oss i hagaparken och lyssnade på musik och hade det awesome! Så himla härligt att bara sitta i värmen med musik och prata. Nu så kom jag nyss hem så ska väll logga in på facebook och kolla om nån trääävlig är inne! puss :)


Skolgården!

Heej, kom nyss hem från skolgården men ska snart dra hem till Ida. Hahah här är lite biler från nu när vi va ute, fint att vi inte alls har sminkat oss plattat håret eller gjort oss iordning menmen :D puss!


Miiiiina blåa converse och idapidas viiiiiiita!








haha, fina bilder! Speciellt sista ;D
eller inte...

i taket lyser stjärnorna

Hej! Jag och Ida har nyss kollat på i taket lyser stjärnorna, hihi :) Vet inte vad vi ska hitta på nu men vi går väll kanske ut igen eller nåt, puss!


tangentbord

Heej, sitter hemma hos mig nu med Ida! Hon kom hit vid elva och sen dess har vi bara suttit och pratat och tagit det lungt, vi kollade nyss på en jätte sorglig film också som fick oss båda att gråta! Haha juste mitt tangentbord har blivit helt konstigt så jag måste hålle in Fn för att skriva normalt, annars blir det såhär: he1 n4 s2a 1ag b36gga 35te 0en det gr 5nte s bra. Haha okej ni kanske inte fattar men aja, ska iaf fråga Tim hur man fixart det när han kommer hem för han har fixat det förut. Men vi ska väll ut ett tag nu eftersom det är så fint väder så jag ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig iordning, puss! :)


tjaba

gud vad mina ben är slut! körde fys hela träningen tio intervaller på hela planen fram och tbx fys med typ armhävningar situp och sånt sen i slutet backen öööö döööd nuuu! fick träningvärk från igår också efter vi gjórt knä övningar muskler man liksom aldrig använder kom fram då..
och vi kommer köra minst lika hårt imorgon åååååååå dööööd! sen blire lugnt. men har iaf as ont i mina ben.
kommer väl somna när som helst känns de som ^^
de va bara de så.
puuuss

Den sanna lyckan är att kunna vara lycklig utan lycka..

My daaaaaay

Tjaaaa, kom nyss hem efter att ha varit med Idapida :) Vi va hemma hos henne och kollade på film och sen tog vi bussen till stureplan och gick runt och kollade lite affärer och så, och sen av vi ett litet ta i vasaparken. Ska kolla runt lite på bloggar och facebook nu så vi hörs senare, puss!


rubrik

Hej! Just nu är jag och Ida hemma hos mig, jag liggger och chattar på facebook och kollar runt på lite bloggar och Ida springer runt och tar egobilder, trevligt :) Jag ska väll börja göra mig iordning och sen drar vi ut, bloggar sen, puss! :)


Hahaha, Timpa och jag i Neeew York, vill tillbaks!

fotboll hela veckan!

tja de finns inte så mkt att skriva för mig dom närmsta dagarna. har fotboll varje dag 3-5 innan sover jag bara äter lunch och efter  så gör jag ingen ting, haha okej jo jag kanske kommer göra saker. michis fest var iaf perfekt, vi hade skit kul och allt hahahah! sen sov jag hos felicia söndag till måndag hon kom ju hem från bali i lördags så vi snackade kolla film myys!. men nu måste jag kolla makaronisarna jag kokar.
puss

Måndag!

Hej! Idag va jag ju som jag skrev hos kusinerna, hahha jag och Louise hade lika kul som vanligt! Alltid en maaaassa skratt när man är med henne! Fick min födelsedagspresent också eftersom vi inte träffats på ett tag, blev hur glad som helst! Lägger nog upp bild på det jag fick sen :D Sen kom jag hem vid åtta ingefär och då träffade jag Ida på skolgården och nu kom jag nyss hem, bloggar senare, puss! :)


Vaken!

Ida ringde och väckte mig för en halvtimme sen och nu kan jag inte somna om -.- två gånger ringde hon också haha aja. Idag ska jag iaf till kusinerna som jag skrev igår och sen efter det ska jag kanske träffa Ida, fast det beror på lite när jag kommer hem och så. Men ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig iordning, puss! :)


Hahah, jag och söta Louise för ett år sen, ingen aning om vad vi höll på med menmen :P

Lite om imorgon och så

Tjaa, imorgon är det måndag hihi :D Imorgon ska jag till kusinerna Louise och Elias, fast det är inte förrän på dagen så innan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men får väll se när man vaknar och så också. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och så, har väll inte så mycket mer att skriva så hejdå, puss! :)


Världens finaste Louise!

Söndag

Hej! Nu har jag nyss plattat håret och sminkat mig, och dragit på mig mjukis kläder, hihi soft dag! Ska typ börja städa och packa iordning lite nu eftersom jag flyttar till mamma lite senare. Ida är inne i stan nu också så jag ska träffa henne ett tag ikväll så det blir najs! Nu har jag rätt tråkigt faktiskt, bara så ni vet haha! Pratade nyss med Ida i telle i två timmar haha vi tänker aldrig på tiden när vi pratar i telefon så det kändes som vi pratade i typ tio minuter :P Men nu ska jag väll börja packa iordning, puss! :)


Nytt

Ny jeansjacka, me like :)


Trött!

Vaknade för en timme sen, har nyss varit ute och handlat men nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Bloggar sen, puss!


Let your smile change the world, but don’t let the world change your smile!


Hemma nu!

Haha japp då va man hemma efter denna knäppa, otursfulla men ändå så sjukt underbara dag! Känner att jag mår hur bra som helst faktiskt! Just nu sitter jag och trycker i mig vatten, haha törstig chey! Men nu ska jag sätta mig i soffan med bror och pappa och kolla på tv, bloggar senare, puss! :)


Och återigen.. Osminkad och ofixad!

Idag har vi inte gjort nåååånting :)

Vår buss skulle ha kommit 15:38 så vi var nästan framme vid bussen (på andra sidan gatan) och bussen stannade inte utan åkte vidare och då va klockan bara 15:34 så vi kollade när nästa buss skulle gå och det va 17:25 så vi gick till skolgården som ligger bakom hållplatsen och la oss under ett träd i skuggar i gräset och lyssnade på musik och hade det riktigt najs! Sen så kom inte bussen 17:25 så vi gick hem till Ida istället och va här i typ tio min och gick sen tillbaka till busshållplatsen och va där 17:45 och satt och vänatde och chillade eftersom nästa buss skulle gå 18:03 men tror ni bussen kom?? näe! Så 18:20 ringde jag pappa och brättade att bussen inte kom så nu är han påväg hit för att hämta, haha vilken dag! men shit va chill vi har haft det ändå, men nu ska jag låta Ida blogga, puss!

Mot stan!

Om en timme går bussen in mot stan så vi ska börja göra oss iordning, eller aah klä på oss, sminka oss orkar vi inte haha. Det gick ju inte sådär jätte bra för oss att ligga och pressa i solen, efter ett litet tag gick vi in och satte oss id datorn och sen spelade vi fotboll lite, eller jag gjorde det haha. Men nu måste jag klä på mig så jag bloggar när jag kommer hem, puss! :)
fula osminkade och ofixade bilden men vafan får väll bjuda på det :)

Felsms.com

Hahah vi har suttit och kollat felsms.com och fan va vi garva åt den här, fett skön ju!

ute i solen!

Hej, nu ligger vi och pressar ute i solen vef musik på högsta volym, så jävla najs! puss :)

michi a la fiesta

tja vaknade runt halv tio idag. nu har jag duschat och ska strax till michi ska hjälpa henne lite inför ikväll sen ska vi bara umgås ! de ska bli fett najs ju! träffa alla underbara vänner igen! ( fotbollslaget hon har bjudit)
fast dumma mickis kmr inte för hon ska till dalarna..
men nu ska jag fixa de sista sen dra.
puuuss

kärlek

Godmorgon!

Jaa vi har ju sovit mycket inatt.. fast näe! Haha kul har vi haft iaf, imorse vid fyra så satt vi vid datorn ochså säger Ida ska vi gå ut? Så vi gick ut med våra täcken och la oss på verandan och lyssnade på musik och skrattade jätte mycket (haha trötta som vi va) och sen somnade vi till där ett litet tag och gick efter ett tag in igen och kollade datorn och sen somnade vi vid sex och vaknade nyss :) Ida står i duschen nu och när hon är klar jag jag hoppa in i duschen så jag bloggar senare, puss!

Inne!

Hej, jag och Ida va nyss ute och nu sitter vi här framför dator och gör typ ingenting :) Myyyys! Innan vi gick ut kollade vi på film, jätte bra faktiskt! puss

stinsen

tja, har faktiskt vart hemma ett bra tag. michi och jag åkte till stinsen ist ligger typ i sollentuna, där hittade jag ett par saker, lägger upp bilder imorgon. ni sitter jag och dunkar musik galet nice ! imorgon äre fiesta häääääääärligt!
ska till michi tidigare också, ska hjälpa henne. och vet ni vad hittade en present till henne idag, hmm elr ja hon hittade och jag köpte ^^ men nu va de inget mer.
puuuuuss



Bff!

Hej! Nu sitter jag med Ida ute i norrtälje och vi har nyss varit och handlat en massa gott, haha tjockisar :D men nu ska vi börja göra iordning middag så jag bloggar senare ikväll, puuuuss!

Kort inlägg!

Hej! Vaknade för en timme sen ungefär och har precis gjort mig iordning, ska åka ut till norrtälje om ett tag. Och sen sover jag där till imorgon! Men nu ska jag börja packa iordning lite och sen drar jag, puss! :)


tja

hej har inte gjort nått speciellt än, runt två tiden slutar michi då ska jag möta henne i stan!
så ska vi gå runt lite där och ha de trevlans. jobbigt för de är ju grymt varmt ute, men man vet inte vad man ska ha för kläder eftersom de är moln också, men om de inte börjar regna kör jag på shorts!
men de va väl bara de jag ville säga.
puss



jag just nu, har vääldigt roligt!

timpas rum yao!

Tjullulu! Ligger inne på timpas rum och kollar på tv, han sover borta hos nån kompis i natt så jag flyttade in hit under natten eftersom han har både större säng och tv än vad jag har haha :) Ska fortsätta kolla tv nu, puss!


bra att man ser så mycket också :)


RSS 2.0