musik

Hej, har precis laddat ner lite musik till mobilen som jag ska ha på flygplanet imorgon, fett segt att åka i nio timmar menmen. Jag kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon bitti innan jag åker men jag får se, annars så blir det här nog mitt sista inlägg på en vacka. Tar inte med mig dator men kanske lånar på hotellet om jag orkar men om inte så ses vi om en vecka och då kommer värsta bildbomben! :D Ha en bra vecka, puss!


haha jag och Ellipellie för ett år sen :)

desperata hemmafruar

Vid det här laget så vet ni nog vad jag gör 21.00 - 22.00 på tisdagar, deesperaaate hooousewives! :)


svar



Svar: Jag ska åka till New York imorgon och kommer hem på tisdag/onsdag nästa vecka så jag är i NY i en vecka :)

hej jag har tråkigt

Wihoo, är på knas humör, är jätte glad och jätte trött så ni kan ju gissa hur man är då, flumm! Studsar runt hemma i lägenheten i mjukiskläder, lyssnar på musik och tar foton (just nu håller jag på att ta kort på min tandborste, försöker på in bra skärpa osv)






överlevde åttan

Idag så hade jag min sista lektion i åttan, känns riktigt skönt! Överlevde hela åttan, så nu är det bara nian kvar.. Vi har ju skola imorgon och på tisdag också men då kommer jag vara bortrest och när jag kommer tillbaka så har vi bara städdag, hagadagen och sen på fredag avslutning. Känns helt sjukt att det snart är sommarlov! Har precis packat klart men nu ska jag packa iordning handbagaget också och sen är jag redo för imorgon :D


black and white



tröja h&m, jeans wezc, klocka, ur&penn
och till det vita converse och skinnjacka :)

Kom hem från skolan nyss ska sätta igång med att packa inför imorgon nu, lääängar!
puss :)

mobilblogg

Hej, har spanska just nu vi sitter och kollar på nån film. Efter dethär har vi engelska, lunchrast, matte, klassmöte och sen slutar vi. Bloggar när jag kommer hem :) puss!

31 maj

tjaa de va ett tag sen men så kmr de bli tills jag får internet på min dator.
min helg har iaf vart underbar club top notch va otrolig. sen andra roliga saker.
ska ifall dra till skolan och ca en halv timme. skit skönt att vi bara går till onsdag :)
sen ledig fem dagar. men nu måste jag fixa de sista ses nån gång ;)

jag och fills innan club top notch ! älska

just nu

Hej, sitter framför tvn nu och kollar runt på lite olika bloggar, ska snart börja göra mig nattklar och sen gå och lägga mig så godnatt, puss! :)


larvigt va?? ;)


lovar

Hej! Jag vet att jag har haft dålig uppsatering på senaste tiden men från och med nu så lovar jag att bli bättre på det :) Va i skolan idag och slutade tre och då kom Idapida hit och hon åkte nyss hem, vi va på skolgården, hemma hos mig ,i solna och så. Nu ska jag börja packa iordning lite inför i övermorogn för då drar jag, wiiiiee. Haha här är några bilder på mig och Ida och en larv från dagen :P puss!






hemma

Hej! Kom nyss hem från eskilstuna efter att ha haft fotbolls cup, har haft hur kul som helst! Men nu ska jag hoppa in i dusche så jag brättar mer senare ohc då kommer också troligtvis bilder från cupen. Blev en tredjeplats iaf, grymt! Men som sagt bloggar senare, puss! :)


osminkad, oseriös chey ! :D

mobilblogg

Hej, sitter i bilden nu påväg till Johannes landställe där hela laget sover inatt. Vi har spelat tre matcher idag och ägde och imorgon så är det slutspel och det. Men nu är vi framme snart och ska grilla, tror inte kag bloggar mer ikväll men gör det imorgon, ha det bra, puss! :)

kort om min dag

Hej, har haft dålig uppdatering idag för först så va jag ju i skolan och vi slutade två och då gick typ alla tjerna i klassen hem till Eleonor och kollade på skräckfilm, super mysigt. Och sen så åkte jag hem och kom hem vid halv sex och så somnade jag i soffan typ direkt eftersom jag va så sjukt trött, och vaknade för typ tjugo minuter sen och nu håller jag på att packa inför fotbollscupen i helgen. Ska åka till mamma när jag är klar eftersom jag sover där inatt eftersom vi åker vid typ halv sju imorgon bitti till eskilstuna och sen sover vi där till söndag och kommer hem på kvällen. Vet inte hur bra uppsatering det kommer va i helgen, kanske slänger in ett mobil inlägg men jag får se. Men nu ska jag göra klart det sista sen åker jag, puss! :)


filmen vi såg

dessa rubriker..

Tja, va nyss uppe på vinden med pappa och rensade ut lite grejer som vi kan sälja på klassens loppis på lördag, fast då är ju jag på fotbollscup så pappa ska åka till loppisen istället för mig. Ska snart sätta mig framför tvn och kolla bigbrother så ha det bra, puss! :D


inte lång tid kvar nu












rubrik

Tja, kom hem från skolan för ett litet tag sen, hade kemi prov idag så nu är det bara geografi prov kvar och sen är det inga mer prov för i åttan, yaaay. Har ingen träning idag så jag får se vad som händer ikväll, men nu ska jag inte göra nååånting :) puss!


bb

Hej!, kom hem från träningen för en timme sen och har nyss duschat och nu sitter jag och kollar på bigbrother så jag ska fortsätta med det nu, puss! :)


lagfoto

my daaaaaaay

Hej! Idag ahde vi ju idrottsdag och slutade två och då åkte jag Thea, Emmy, Sofia, Eden och Amanda hem till Amanda och skulle plugga men vi satt väll mest och pratade haha. Så nu kom jag nyss hem och sitter i soffan och är dötrött, men ikväll är det träning, puss!


idrottsdag

Godmorgon, gick för för en timme sen ungefär och nu har jag nyss gjort mig iordning och är klar för att åka ock möta upp klassen och sen ska vi ha friidrottsdag. Min tunnelbana går om en kvart så jag ska snart gå mot tuben, bloggar när jag kommer hem. Ha en bra dag, puss! :)


-

Halloj, nu så ska jag snart kolla på desperate housewives som börjar om ca tio minuter och efter det är det bigbrother! Ska fixa iordning lite matsäck till imorgon nu eftersom vi har idrottsdag då, kanske slänger in ett inlägg till ikväll men vi får se, puss! :)


tisdag

Hej! kom hem frpn skolan för typ en timme sen kanske, orkar inte blogga nu så jag gör det senare :) puss!


bilder från sofias blogg

Här kommer en massa bilder som vi tagit idag i skolan med Sofias nys kamera som har as många roliga och fina effekter. Sofias blogg -------> http://nsn.blogg.se












































total blackout

Tja, sitter just nu i soffan och kollar runt på datorn och kollar total blackout på tvn. Ska gå igenom so-pluggandet snart sen hoppa in i duschen och senare ikväll är det bb, så ser min kväll ut :) puss!


mobilblogg

Sitter i bilen just nu påväg till affären, kände att jag behövde pause från pluggandet så jag hängde men papi. Bad hairday just nu så mössan är på ;) Men ska gå av nu så hejdå, puss :)

pluggdag med sofia

Hejhej, efter skolan idag så pluggade jag och Sofia, eller aa vi försökte men lite hann vi iaf med. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, måste förtsätta att plugga so nu, kul -.- nääääe! Får inte träna idag för mina tränare eftersom dom säger att jag måste vila mitt knä så att det ska läka, jaja bloggar mer senare, puss! :)


solsidan

Tja, sitter och kollar på solsidan nu, så bra! Sen ska jag kolla bb, wiho! Skola imorgon, segt menmen. Bloggar ikväll, puss! :)


10 rosor

Hej! Har inte bloggat idag, Ida kom hit ganska sent igårkväll och sov här till idag haha. Imorse så sov vi rätt länge sen gick vi upp, gjorde frukost och kollade på film och efter det gjorde vi oss iordning och gick till solna centrum och kollade runt lite. Sen hade jag dansuppvisning på maximteatern vid kl sex, jätte kul :) Fick rosor efteråt av mammi och pappi, hihi men nu ska jag hoppa in i duschen, puss!


Matchen

Hade ju match ! Vi vann med 9-1 och gjorde två mål. De va mest de jag ville säga. Att vi vann alltså:) nu så ska jag duscha sen äta och plugga ovanligt nej. Vi hörs senare..

tagga till, till match

ska dra alldelas strax till match. vi möter bele barkaby på hemmaplan. nu tagggar vi till !

danmark 2010

jag behöver eran hjälp.

-vilken av dom här navelpirecingarna ska jag köpa?
Jag själv tycker alla är imprecip lika fina, men vet inte vilken jag ska köpa. så kan jag få eran hjälp nu ?
 
        1.ROSA                          2.LJUSBLÅ/TURKOS              3.MÖRKBLÅ
/ sofie

spanglish

Hej, sitter och kollar på spanglish, ahde iegntligen inget mer att skriva, ville bara uppdatera lute :) puss!


film

Hej! Ida kunde inte komma hit så det blev hemma kväll, Timpa kom precis hem så vi ska sätta på film nu och tjocka oss med ballerina kladdkaka med mjölk, hihi mumsigt. Ska träffa Ida imorgon inna showen istället, puss! :)


skadad

Tja, hade ju match idag mor spånga, gick väll sådär :P Våra två ytterbackar kunde inte va med och vår mittback blev skadad i början av matchen och fick åka in till sjukhuset, en mittfältare blev skadad och min sträckning i knät blev bara värre o värre fats jag spelade på ändå ända tills jag typ inte kunde röra benet! Jaja förlust blev det iaf menmen. Känns lite bättre i knät nu iaf, ska beställa pizza till middag ikväll, haha super sugen på pizza av nån andledning :P Senare så kommer Ida hit och sover här men nu måste jag ta en dusch, puss! :)


match

Nu drar jag till spånga ip och har match, taggaaaa! puss :D


dagen då jorden går under..

..eller ah det sägs det iaf, men njjaaa jag tror nog att jag kommer vakna imorgon bitti utan att det hänt, men man vet ju aldrig ;)

Imorse så gick jag upp vid halvåtta, på en lördag -.- men vi hade iaf genrep på dansen vid nio efetrsom vi har show imorgon. Nu kom jag iaf nyss hem och ska snart börja byta om till fotbollskläderna istället eftersom det är match idag! Haha är fett nervös för det är med damlaget och dom vi ska möta är Timpas kompis så bror och hans kompisar ska kolla o allt, menmen det kommer säkert gå bra.. hoppas jag :) Bloggar senare, ha en bra dag! puss


kvällsoutfit


bild från nyss när jag kom hem!

Ska kolla Wallander nu, ha en bra kväll, puss! :)

grattis sofia!

Idag fyller världens finaste Sofia Netz år! :D
Grattis till dig på 15-års dagen min söta älskade vän, hoppas du får den bästa födelsedagen nånsin med massor av fina presenter, älskar dig! GRAAAATTIS ♥


kungsträdgården

Tja! Jag och Ida drog hem hit och slappade och tittade på tv, vi va båda super trötta så det va skönt att bara ta det lungt. Och sen så åkte jag in till kungstädgården med fotbollslaget och vi jobbade, och nu kom jag nyss hem. Har inga planer för ikväll men jag tror att jag bara är hemma för jag är helt slut, haha det är jag iofs nästan alltid på fredagar menmen. Bild på dagens outfit är här nedanför, aa eller dethär va det jag hade på mig i skolan bytte om nu när jag åkte in till kungsträdgården eftersom det va kallare nu, antecknar n? bra! :) bloggar senare, puss!


3000 meter

Hej, sitter med Eden Sofie Sofia Ellen Thea och Eleonor hemma hos Ellie, vi spanar in pitbull på mtv och käkar äpple! Vi har nyss sprungit 3km på gympan nyss, varmt och jobbigt ju, hatar att jogga haha! Fick VG på matteprovet idag fett nöjd ju, 9/10 på a-delen och 10/12 på b-delen. Om ett litet tag så måste jag gå vidare eftersom jag ska träffa Idapida som kommer in till stan och sen åker vi ut till mig! Senare ikväll så ska vi i fotbollslaget ha nått lagjobb i kungträdgården, fett najs dag! Men nu ska jag hjälpa Eden med att sjunga/skrika! Wopwop, ses, puss! :D


Fett heta! Super trötta efter joggingen, jag ellen och thea :)


slutet av dagen

Hej, har precis kollat klart på bigbrother och ska snart göra mig nattklar och sen gå och lägga mig, sååå godnatt :) puss!


yeeeeeeaaah !!!!!!!!!!!

internetet är tbx, jaaaaaaaaaaaaa fatta hur glad jag är. fast det är bara tbx på ena datorn och de är datorn i sebbes rum. så alltså inte i mit rum. så de kommer inte bli lika mycket bloggning   hlr när jag har tillgång till datorn..

balkongen

Hej, kom hem för bara ett litet tag sen och nu sitter jag hemma på  balkongen oc gör väll inte speciellt mycket haha. Men nu känner jag att jag vill hopppa in i duschen så jag ska göra det nu, puss! :)


med emmy och thea

Hej! Nu sitter jag med Emmy och Thea hemma hos Emmy, mysigt värre :) Inget plugg eller träning idag chill! Men nu ska jag vara lite social mot dom, ha det bra, puss! :D


Fina Emmy :)

vänskap


Min bästavän!
Det är en sak som jag är säker på, vår vänskap är förevigt ♥


instagram

Lite bilder från idag och igår som är tagna med Olivias iphone och Emmys ipod, med en app som heter instagram, det blir grymt fina bilder!


















inget pluggande yeeeeah

Hej, hade sista provet för veckan, fett najs, eller aa det är ju två prov nästa vecka också. Haha dom två sista lektionerna idag så fick vi va ute på skolgården så vi lekte rödalycktanstopp och kull med klass 1en, haha jätte söta små engelsktalande ungar. Har träning om två timmar ungefär så jag ska börja hjälpa pappa med middagen nu, vi ses puss! :)


tv

Sitter och kollar på desperate housewives med Timpa nu, efetr det blir det bigbrother, big like! puss :)


happiness






regn

Hej! Jaa som ni nog märkte så öste ju regnaet (haglet) ner för ett litet tag sen. Satt då i bilen och jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt med regn, älskar faktiskt det vädret (jaa dock inte när man ska till skolan också blir håret lockigt men annars :P) Nu sitter jag hemma och har precis dushcat och väntar på att desperate housewives ska börja, aah älskar det! Och efter det är det bb, najs kväll ju haha soffpotatis. Pluggandet gick väll sådär får man väll säga men det sägs ju att man ändå alltid glömmer bort det man lär sig dagen innna så det är väll ändå inge idee att plugga, smaart ;) Ha en träävlig kväll, puss! (och jaa jag vet att det stavas trevlig men jag tycker det lät lite roligare med ä, ookej random) aja puspus! :)


l'oreal

Va nyss och handlade med pappa och då köpte jag denna hårprodukt. Mitt hår slits ju jätte mycket när jag plattar och den här ska tydligen vara jätte bra vämeskydd plus att den ska göra håret lenare och "icke elektiskt", hoppas den funkar :) puss!


som vanligt

Tja! Är hemma nu, eller jag kom typ hem för två timmar sen men har bara inte bloggat, myskläderna är som vanligt på, haha som alltid när man är hemma, ska väll sätta mig ner och plugga inför teknik provet som är imorgon, häligt! fast näe..! C ya, puss! :)


in dah school

Hej, sitter i skolan och jar engelska just nu. Efter det här har vi lunch, najs. Men ska försöka lyssna lite.nu, hihi. Bloggar när jag kommer hem, puss!

rubrik

Tja, kom nyss hem från träningen, det gick bra fast tog det lungt eftersom jag har jätte ont iknät. Har typ stäckt ledbandet eller nåt sånt så nu skulle jag ta det lungt eftersom det är cup nästa helg som jag hoppas att det blir bra till, men nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt innan bigbrother börjar. Pusspuss :)

träning

Nu drar jag snart iväg på fotbollsträning, men som sagt får se hur mycket jag kommer kunna va med pga knät, hoppas verkligen att det inte blir värre! Men ska åka nu så jag bloggar kanske ikväll när jag kommer hem igen, puss! :)


min dag

Hej, kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Idag hade vi uppspel på musiken. det gick väll. bra. Sen hade vi matte prov, hoppas att det gick bra där :) Har tråning senare idag fast jag kommer typ mest bara kunna stå och kola på för jag har aaaas ont vid sidan om knät, hade lite ont där i fredags men sen gick det över och sen efter matchen igår så har jag haft jätte ont. Måste börja plugga lite teknik, prov på onsdag. Bloggar senare, puss!


på bussen

Hej! Sitter på bussen påväg till skolan nu, fett segt med skola igen! Har varit en bra helg iaf. Har matte prov idag också, hjäälp, aja :) bloggar när jag kommer hem, puss!

bb & hockey

Tja, studsar emellan Tims rum där det är bigbrother på tv och vardagsrumet där Timpa och pappa kollar hockey vm. Kom hit till papap för typ två timmar sen, men nu ska jag fortsätta kolla, puss! :)




bigbrother!

klar

Hej, har duschat och dragit på mig myskläder och nu håller jag på att packa ihop lite eftersom jag flyttar till pappa ikväll, ska dra dit om ingefär en timme. Ska bo hos pappa i två veckor nu och sen när jag kommer tillbaka till mamma så drar vi till neeeew yoooork, siht va jag längtar. Men nu ska jag göra allting klart så att jag kan chilla sen, puss! :)


vi är lite bättre än alla andra :)

Tja, kom nyss hem från fotbollsmatchen, fan va vi äger säger jag bara! Ska hoppa in i duschen nu så jag bloggar sen, puss! :D


Uppdaterar lite

Cha cha.. Tänkte uppdatera lite ni som vet har jag ju sagt tidigare på bloggen att jag inte kmr ha nått internet do Fram kommande 2-5 veckor.. Skit jobbigt man är verkligen handikappad utan internet. Och har använt hela mitt internet på denna månad så nu blir internet ännu segare jobbigt. Denna vecka har de väl inte hänt så jätte mkt plugg skola och träna de är väl de som har hänt igår hade jag match på stockolm statio najs va de. Sen efter matchen åkte jag hem och somnade vid halv sex och vaknad vid åtta då jag upp och la mig i soffan t tio hahah och somna igen snacka om trött hahah. Planerna efter matchen skulle vart att träffa tessi haha men de gick ju bra.. Nu så sitter jag i bilen påväg till sebbes inlajns match (stavning) alla som vart på de har sagt att de r skit roligt att kolla på för dom kan inte stanna bl.a. Haha så vi får se vad kg tkr. Så de är väl planerna för idag. Kanske inte så kul att läsa detta menmen så kommer mina inlägg se ut nu dom kommande veckorna hoppas på att få internet så snabbt som möjligt. Är trött på att ha en tio cm skärm :p AjA hoppas nån läser detta hahah ht suttit och skrivit all den text på mobilen hallå nån respons borde jag få hahahah ;) Men nu ska jag sluta skriva hahah puuuss / SOOOOFFIIIIEEEE

nu kör vi !

Yeeeeah, nu drar jag till fotbollsmatchen, bye! :D


match

Hej! Vaknade vi delva idag och nu sitter jag framför tvn med en smoothie, thihi. Om typ en timme så åker jag mor ip och har fotbollsmatch mot enebyberg. Det är avspark kl tre och vi spelar 90 min så jag kanske kommer hem vid fem och då har jag inga speciella planer men flyttar till pappa senare ikväll, men nu måste jag börja göra mig iordning, puss! :)


uppdatering

Tja, tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Har precis kollat på film och nu så ska jag ta lite juice och sätta mig framför tvn, oooch ni anteckanar :) Är döötrött just nu, har inte orkat göra nånting den här kvällen så så va det skönt att bara ligga hemma och kolla på film, min ögonlock käns hur tunga som helst men jag tror nog att jag kommer slänga in ett till inlägg innan jag somnar, puss!


hemma

Hej! Kom nyss hem från fotbollsfotografering och nu sitter jag och skypear med Matilda! Men nu ska jag fortsätta prata med henne för det är as svårt att prata och skriva samtidigt hehe, puss!


mysdag

Hej ! Nu kom vi precis hem till mig, vi har haft en jätte mysig dag. Vi gick ut vid tolv och köpte lunch och satte oss i haga parken och sen gick vi till nån parad och träffades Idas familj och sen gick jag och Ida runt lite där och så och efter det så satte vi oss vid gungan (haha en gård jag och Ida brukar va på) och pratade om allt möjligt, mysigt va det iaf. Nu måste hon snart åka hem och jag ska ha fotografering med fotbollslaget. Bloggar mer senare, puss! :)













haha inte bredd på de två sista bilderna menmen det bjussar man på!
Japp det va alla bilder från idag, bye! :)

picknick

Hej, nu sitter vi och kollar på high school musical haha. Idag ska vi typ ha picknick i haga parken, myyys :)  Kanske tar lite bilder när vi är ute också, isåfall lägger vi upp det senare idag wiiiiho. Nu ska jag låta Ida blogga och sen drar vi iväg, puss!



vakna

Hej, nu sitter vi i soffan och är typ dötrött haha. Vi ska typ ta nåt till frukost och sätta oss framför tvn. Bloggar mer senare idag, puss! :)


haha typ etthalvår/ettår sen (inte seriösa med klädsel o allt)

fler bilder

Tja, här kommer några fler bilder från kvällen men jag ska inte blogga mer nu för jag måste vara social mot Idapida. Får se om vi bloggar mer ikväll, puss! :)








med ida på skolgården

Sitter med Ida på skolgården, här är lite bilder från nu, puss! :D






med ida

Hej! Slutade kvart i två och nu sitter jag och Ida hemma hos mig och snart ska jag iväg tíll dansen och Ida förljer med och sen sover vi här :D Men nu ska jag vara lite social mot Ida, ha det bra, puss! :)


.


tummen neeeer för plugg!

Hej! Sitter framför facebook och chattar och kollar runt lite på olika bloggar, men måste sätta igång med pluggandet. Spanska prov imorgon. Fyyyy, hatar prov! Okej det finns nog inge som gillar det men ändp, aja men nu måste jag verkligen plugga, puss!


bloggar senare

Hej! Kom nyss hem från skolan, orkar inte blogga, gör det senre. Puss! :)


träning

Tja, kom hem från träningen för en halvtimme sen ungefär och nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det läggdags för mig, godatt :) puss!


onsdag

Hejhej, kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Idag så hade jag ju först sovmorgon och sen hade vi engelska och då satt vi utomhus hela lektionen och typ jobbade lite och pratade sen hade vi no och då kollade vi typ bara på film och sen lunch och på rasten va alla tjejer hemma hos thea, efter lunchen hade vi slöjd sen klassmöte och sista lektionen läxhjälp, och på läxhjälpen satt vi bara utomhus och spelade gitarr typ. Chill dag! Måste plugga till so provet nu och sen är det forbollsträning, puss! :)


nu drar jag

Skolan nu, puss!


godmorgon

Tja! Hade sovmorgon idag så jag börjar om typ en halvtimme så nu ska jag bara platta håret och sen drar jag till skolan, ha en bra dag :) puss!


!


desperate housewives nu

Ska kolla desperata hemmafruar nu, ha det bra, puss!


telefon med bästavän

Tja! Sitter och pratar i telefon med Idapida. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, eller näe det gör vi inte? Haha okej jag vet inte varför jag skriver så konstigt nu men jag är på as flummigt humör. Ska fortsätta prata i telefon med henne för nu sitter jag bara och läser för henne det jag skriver och det är nog inte så roligt för henne så byebye, puss! :)


haha vackert..

Just nu...

...läxor!


tisdag

Hej ! Kom hem från skolan för ett tag sen, eller okej det va typ två timmar sen men jag har inte orkat blogga förrän nu. Måste göra kemiläxa nu, åååh så jävla mycket plugg just nu. Hörs senre, puss!


haha fett smexig bild från nyår, snöoväder :P

Tja! Blev ingen träning för mig idag, har as ont i halsen och örat när jag sväljer och annars så det va väll bäst att vila idag antar jag. Är så sjukt trött, sitter framför tvn just nu och kollar på kanada sverige. Ska hoppa in i duschen nu, puss!


Roliga mina inlägg kommer att bli..

Mina inlägg kmr ju va jätte roligt nu dom kommande veckorna. Inga bilder :o skit kul. Aja ni får nöja er med de som läser.. Idag har de varit skola rätt chill ändå. Träffar mina underbara vänner så det blir kul! :) visst är det hällde väder? Jag älskar de att bara kunna gå i shorts såå härligt ! Imorgon har jag orientering på idrotten kul. Det är bland den värsta idrotten jag vet -.- men härligt att de iaf är sol ! Men nu ska jag inte tråka ut er mer med mina bildlösa inlägg byebye

hemma från skolan



Hej, kom nyss hem från skolan, det va väll en vanlig dag typ. Har igentligen fotbollsträning ikväll men jag vet fortfarande inte om jag ska gå eller inte för jag har typ öron inflamation och jätte ont i halsen så jag får se hur jag gör. Bloggar senare, puss!


Söndag 5/9-11

Cha har vet hos Tessan Igår t idag seen har jag gjort lite saker idag har jag shoppat lite men kmr inte kunna lägga upp bilder. Det kommer inte att bli speciellt mkt bloggning dom 2-5 veckorna framåt och se beror på att vi inte har nått internet pga att vi ska byta bolag så inga bilder och sånt sen vet jag ju inte hur mkt jag kmr orka mobilblogga det är ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Så vi får se. Men räkna inte med mkt bloggning från min del. Tråkig ja vet :( men så äre oaf ska försööka blogga så mkt jag kan men jag lovar inget. Pussss

bild från igår


8 maj

Hej, imrose så vakande vi elva och då så tog vi det lite lungt, kollade film, åt frukost dushade och sen gjorde vi oss iordning och åkte hem till mig hos mamma som fyller år idag och vi fikade och hennes föräldrar kom dit också och nu så kom jag nyss hem, har vatir en sjukt mysig och rolig helg men imorgon så är det skola igen suck! Men nu måste jag börja pack iordning eftersom jag flyttar till mamma ikväll, puss!


igår kväll

Igår kväll efter vi hade bakat muffins så åt vi god middag och vi satt vid matbordet o pratade och skrattade länge så vi va klara vid halv tio och då gick vi och hyrde hierro och köpte ben&jerry glass, sen gick vi hem hit och kollade film, åt glass och muffins, sjukt mysigt! Haha i slutet av kvällen va vi så trötta så vi skrattade åt ALLTING haha. När vi va påväg hem efter att vi hade hyrt film och det så gick vi på en liten mindre väg så åkte det förbi en taxibil väldigt sakta och taxichaffören kollade as mkt på oss och sen stannade den en bit framför oss så vi vände om och började gå tbx och då började bilden backa så vi kutade så fort vi kunde upp vid stora vägen och gick hem där iställer, haha efteråt gick vi och asgarvade eftersom vi blev rädda för varenda bil och människa som gick förbi oss haha. Men en skit mysig och rolig kväll va det iaf, puss!



muffins

Vi är bääääst på att baka muffins! :D
Haha vi har nyss gjort muffins dom blev as fina, lite bilder på bakandet nu!


baaaka :)




smeeeeet


glasyr

innan vi hade hett på glasyr och strössel


innan strösslet


fääääääriga :D


yeah!


finaste ellie påväg

Hej! Pratde nyss med Eleonor och hon skulle gå till bussen nu så jag ska snart gå och möta henne, kameran är laddad så det blur antagligen lite bilder ikväll, puss!


bääääääääst

Hej, kom nyss hem från fotbollsmatchen, vi va grymma! Vi vann me 5 - 0 mot ängby :D Nu ska jag göra iordning lunch och sen hoppa in i duschen och göra mig klar innnan jag träffar eleonor som sover här ikväll, fett najs dag! Men nu måset jag sätta igång med maten, puss!


match

Tja, nu drar jag och spelar fotbollsmatch, taggaaaad! :D
Bloggar mer när jag kommer hem, puss!


trött chey !

Hej! Va ju hos Emmy efter skolan som jag skrev och sen drog jag ju vidare till dansen och kom hem ganska nyss, ska sätta mig med mi familia och äta middag nu är as hungrig ju haha, jag sitter här och håller typ på att somna, mina ögon vill verkligen inte hålla sig öppna. Haha kvart i nio en fredgakväll och jag håller på att somna ;) Haha men ska äta nu och får väll hoppas att jag blir lite piggare, puss!



till min lilla pluttis :D


hos emmy

Hej ! Nu sitter jag Emmy och Sofia hemma hos Emmy och äter exotic snacks hihi :) Ska åka till dansen om ett tag men nu ska jag vara lite social mot dom, bloggar mer när jag kommer hem, puss!



på bussen

Hej, sitter på bussen nu påväg till skolan. Bloggar mer när jag kommer hem. Puss!

big brother

Sitter i soffan med storebror och kollar biggan och äter ballerinakladdkaka+mjölk, najs!


när jag va liten

Hej, har precis duschat så nu är jag frääääsch jaow! Okej jag ska vara lite normal nu.. Har nyss uppdaterat facebook på android så nu ser det ut exakt som på iphone (med chatt, platser och allt) hihi. Men nu ska jag väll kolla runt lite på bloggar, har inte hunnit det förrän nu! Bloggar nog mer ikväll, puss!


haha bildbrist jaja :)

tre bilder

Hej! Sitter hemma nu med storebror och lyssnar musik på högsta volym! Wie fredag imorgon då har jag dans och sen tror jag tt jag åker hem och sen lördag morgon vid halv elva har jag match och sen träffar jag Eleonor som sover här och vi ska ha det bäst yaow och sen fyller mamma år på söndagen så då åker vi dit. Alltid lika sönt med helg, puss! lite bilder idag från lunchrasten när vi körde kråkan, hahha :)








home

hej, kom hem från träningen för ungefär en timme sen och nu har jga nyss duschat och så :) Men nu ska jag gå in i Timpas rum och kolla big brother, puss!


träning

Ska börja göra mig iordning inför fotbollstäningen eftersom jag måste åka om typ fem minuter så ska skynda mig nu, hörs puss! :)


musik

Hej! Sitter framför datorn och lyssnar på musik och kollar runt på bloggar och facebook. Ikväll är det träning, yay. Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite, puss!



datasalen

Tja, sitter i datasalen nu. Sista lektionen idag, chill ! Vi har läxhjälp nu så jag och några andra i klassen sitter och "jobbar" med svenska bokrapport. Jag bloggar mer när jag kommer hem, puss!


haha finfin bild på mig och Ida i vintras, osminkade och fina ;) fast näe..

big brother

Hej, sitter och kollar på big brother nu. Dethär blir nog mitt sista inlägg för ikväll, eller näst sista får se :) Har jätte ont i örat när jag sväljer plus att jag har lite ont i halsen :( hihi om ni nån undrar alltså, blää det är inte mys! Jimmy jump sprang in på planen på real barca, haha om nån missat det :P okej men nu ska jag fortsätta kolla på tv, puss!

kollar på desperate housewives nu


skansen

ooouuf skansen idag asså. jag frös jag frös och jag frös ännu mer det är väl de jag kan säga om skansen inge kuuul, hade fan hellre varit i skolan idag ist så kallt och ikke roligt var de. det som kanske var lite roligt de var att kolla på några djur fast det var på skansen akvarium alltså inomhus. sen har de bara varit kallt och booring. sen ända sen jag kom hem vid halv fyra har jag suttit och gjort min no uppsatts som nu är klar jiiipiii vilken lättnad nu är det bara några andra läxor kvar men det här var den största. men sen ska jag iaf se på desperata hemmafruar sen bb. men nu måste jag fixa några saker sessss


tisdag

Hej! Idag slutade vi klockan två och då gick jag Ellie, Sofie och Eden hem till Elenonor och kollade på film och så :) kulkul! Sen kom jag hem vid sextiden och har precis gjort klart teknik läxan som är till imorgon, alltid lika skönt när man blir klar med läxor! Bloggar mer sen, puss!


ett år sedan :)

datasalen

Tja, sitter i datasalen och har spanska men nu måste jag vara duktig och jobba lite så hejdå :) puss!


godnatt

Ska gå och göra mig nattklar och sen blir det läggdags för min del, träningen idag va rolig men det va sjukt kallt! Nyss spelade man liksom i shorts och tshirt och tyckte det va jätte varmt men nu står man och fryser i långbyxor och tjocktröja, menmen :) Sov gott iallafall, puss!

Tumblr_lkhzpljlm01qgil7oo1_500_large

bigbrother

snart börjar de fan att inte roddan fick komma in igår. men folket som verkligen kämpar för honom uppskattar jag otroligt mkt ! hade ju iaf träning ganska så hår eftersom jag är haft förkyld också. men ska se på bb om 7. så ses imorgon (:

MARTIN såå jääävla snygg.. !!

thumbs up

Tja, kom nyss hem från träningen, ska hoppa in i duschen nu. Tror inte att jag bloggar mer ikväll så godnatt isåfall :) puss!


fotboll

Nu ska jag lite snabbt byta om till fotbollskläder och sen drar jag till träningen men nu måste jag skynda mig :) puss!


haha Sofie och jag sommaren för tre år sen ;)
(har bildbrist så det är därför jag lägger upp gammla bilder lite dåodå)

drar på träning nu

see yaa när jag kommer hem eller imorgon..

måndag

hej! kom hem från skolan för ett litet tag sen, det va en ganska slapp dag, fick tillbaka so provet vg+, haha fett nöjd :D ikväll är det träning men jag tror att jag kommer hinna blogga innan det, puss! :)


imorgon

imorgon så ska ja till skansen med friends. kanske blir kul väldigt kallt ute. menmen. får göra de bästa av situationen. skulle helst föredra en annan dag..

träning

tja kom hem för en stund sen skolan va najs ganska lugn dag. nu ska jag bara sitta och kolla runt lite på datorn..
sen har jag träning ska bliu skönt. för ska prata lite med michi bästavän, men nu ska jag fortsätta sen äta.
puss


känsla

har någon kännt att man får ett rus genom kroppen när man tittar elr träffar en person. Men sen när man vet att man aldrig kommer få den man gillar/älskar så blir det en annan känsla olyckligtkär. vilket är en väldigt jobbig känsla. någon som kanska kännt likadant nångång? och ibland för en sekund känns det som man kommer få den man gillar/älskar men ikke så ska de va och kanske föralltid? ska man släppa och gå vidare eller kämpa ?

rodney !

nån som kollar på big brother. säger bara faan vad sköön rodney äär ! haha ägde ut gry totalt ! (:

big brother


idag är de ju bb och rodney kmr vara i studion. undra om han kommer få komma in igen. det hoppas jag verkligen att han gör. de var han som levererade mest. och han ska in igen!!
han var sjukt kul tkr jag. men nu ska jag se.. tror också tobbe och jessica kmr va där. ( man kanske ska rösta på nån an dem) man vet aldrig. men nu ska jag se..
puss

hemma

Hej! Kom hem hit till pappa nyss, va ju med ellie nu på kvällen och det va som vanligt kul att träffa henne. Och nu ska jag hoppa in i duschen så jag får se om jag bloggar mer ikväll eller om det blir imorgon, puss :)


eleonor

Tja, drar och träffar ellipelli nu. Ha det bra, puss! :)


haha jag och Eleonor i sjuan ;P


recept.

bakade kladdkaksmuffins tidigare idag. tänkte att ni kanske ville ha receptet på hur jag gör mina kladdkaks muffins:)

texten blev väldigt liten. till nästa gång så ska jag fixa den större de lovar jag !
2 ägg
2½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smör

GÖR SÅHÄR:
sätt ugnen på 200g sedan blandar du först ihop äggen och sockret.sedan är de bara att blanda i resten av ingredienserna som står iordning. sen är det bara att hälla upp smeten i formar. och grädda i ca 10 min


min dag

Hej! Idag så vaknade jag och Ida vid halv tolv och då gick vi ner och hyrde film, haha vi kände oss jätte roliga när vi stog där lite halvflummiga/trötta, utan smink, i mjukisbyxor, kofta och ballerinaskor och ofixad hår! Vi hoppades verkligen på att inte träffa några vi kände och det gjorde vi inte heller som tur va haha. När vi hade sett filmen så gjorde vi oss iordning och gick till odenplan och va lite i vasaparken och gick i lite affärer och så. Nu så kom jag ganska nyss hem och håller på att packa eftersom jag flyttar till pappa ikväll, ska nog träffa Ellie ikväll när hon kommer hem från hennes land, mys! Bloggar mer senare idag :) puss!


Vinn fina saker !

Jag vann ett pris hos MrDeal! Gå med och vinn fina priser. Helt grattis :) Gåååååååå meeeed nuuu. :)

wild child

Hej, nu sitter vi och äter morötter med dipp och kollar på wild child, myyys! :D


kväll med Ida

Hola, jag och Ida va ju i vasaparken ett tag idag/denna kväll, och efter det gick vi hem hit och nu ha vi nyss kollat på film så vi ska typ göra oss nattklara och sen gå och lägga oss o prata eller se film i sängen :) Bloggar mer imorgon, puss!


i vintras :P

RSS 2.0