walk with me talk to me follow your heart

Hej, idag vid tvåtiden så mötte jag Ida och så åkte vi in till stan o kollade runt i lite affärer och efter det så åkte vi hem till mig och kollade på film och flummade :) nu så gick hon precis hem för ett litet tag sen eftersom jag ska äta middag snart och efter det åka till Sofies träning och kolla lite och sen åker vi hem till Sofie och sover där, mys! Ska kolla runt lite på datorn nu så ha det bra, puss !


idag, inte fin jag vet men hade ingen bättre bild !


dagens outfit
svarta jeans, rosa tröja, vit mössa, örhängen & armband :)


onödigt inlägg

Hej, har nyss gjort mig iordning och just nu sitter jag och äter lunch, paj ^^
Bloggar mer senare idag, puss !


godmorgon

Heeeej, vaknade för typ en timme sen och just nu ligger jag i sängen med datorn framför mig och musik i lurarna. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske bara är hemma? senare idag/ikväll så sover jag hos Sofie, kul, har inte träffat den fina tjejen på länge ! Och imorgon är det fotbollscup på ingarö! men nu ska jag hoppa in i duschen sen göra mig iordning :) puss


just nu...

tessan

detta blir ett snabbt inlägg så jag inte missar bussen. tessan oc jag ska till kista och shoppa. sen blir se träning sen sover mika här jaaa så kul äntligen får jag träffa min lilla älskling. men måste borsta tänderna nu och dra.
föresten imorgon drar jag till Rättvik med felicica kuuul :)


sooooolsidaaaaaaan

Nu ska jag kolla solsidan, haha jag antar att alla andra också gör det :)
BYEBYE !

min dag idag

Haaallojh, idag drog jag in till stan och träffade Ida och William, Angus skulle varit med men han bliv sjuk. Iaf så va vi på odenplan för wille skulle köpa en sak och sen drog vi hem till Ida och kollade på film. Ikväll flyttar jag till mamma så jag måste packa iordning lite saker nu :) ha det bra puss !


mormor

sitter och väntar på att vi ska dra till mormor hon har fyllt år för några veckor sen så vi ska fira henne lite smått idag.
tjadå.

hemma

Hej, pappa hämtade upp mig hos Ida för ca en timme sen och just nu sitter jag hemma i soffan med en kopp T och datorn i knät o chattar på facebook och kollar runt lite på andras bloggar och så. Imorgon drar jag troligtvis in till stan och träffar Ida William o Angus :) men nu ska jag göra mig iordning för sovdags hihi, godnatt !

Tumblr_kyposj0ouj1qapcpeo1_500_large

bild 8 : en bild på din vardag


lördag

hej, kom hem från fotbollen för ett tag sen och har nyss duschat och gjort mig iordning. Ska nu hjälpa pappa med maten och sen åker jag in till Ida, kanske sover där men evt inte riktigt! Bloggar senare puss!


fett fina haha, i somras ♥

vad gör vi? nu kör vi!

Drar till fotbolls träningen nu, bloggar när jag kommer hem ! puss


bilder som aldrig lades upp

Här är lite bilder från jullovet när jag och Matilda va hos henne och åkte pulka, haha fett coola vi är !

















lördag

hejhej, nu kom jag precis ut ur duschen, om två timmar så drar jag iväg till fotbollsträningen. Ska bli grymt kul faktiskt, vet inte varför men jag är astaggad på att träna! Efter träningen så tror jag att jag ska träffa Ida och sen kanske vi sover hos nån. Vet ni vaaaaaaad, igår fick jag en kusin :D en flicka! Och nu har vi fått tider och sånt till milano resan som är om en månad, jag, pappa tim, farmor, farfar, farbror, farbrors tjej och mina kusiner patrik och joakim ska dit i fyra dagar, vi ska kolla på milan-inter, najs! och sen ska vi väll även typ bara vara där o kolla affärer äta gott o ta det lungt :) men nu ska jag gå och göra mig iordning, ha det bra ! puss :)

A6-1_large


bild 7 : någon du tycker är väldigt snäll


Sofia Netz är en ortoligt snäll, rolig och snygg tjej!
Vi har haft sjukt roligt tillsammans och har många minnen och jag hoppas och tror verkligen att det kommer bli många fler. Miss you !


sportlooooooov

Tja ! Idag så slutade vi vår sista praodag, i början av dagen va det bara jag Ida, Idas pappa och en till kock där, najs! Efter praodagen så hade jag dans som slutade halv sju och då hämtade Timpa och pappa upp mig och sen åkte vi och handlade hem sushi, gott! Och nu har jag nyss gjort dip som vi ska ha ikväll hehe tjockisfamilj idag X) Men nu ska jag sätta mig i soffan o ta det lungt ett tag, är sjukt trött ! Bloggar mer ikväll eller imorgon, puss!


just nu !

converse all star



¨

Nu har jag beställt två par converse, ett par vita och ett par rosa!
Naajs! Dom kommer om cirka tre veckor :D

bild 6 : någon i din släkt


En bild på sötaste kunsinerna !
Louise & Elias, älskar er ♥

torsdag



hejhej, kom hem från prao för ett litet tag sen, jag vet att det har varit rätt dålig uppdatering för min del menmen. igår så hade vi bowling med fotbolls laget, jätte kul va det ! ikväll är det ingen träning så jag tror att jag bara ska vara hemma för jag är jätte trött! Bloggar mer ikväll :) puss

bild 5 : en person du saknar


Saknar Sofie Ödquist !
Har inte träffats på två veckor och innan det så hade vi inte setts på mer än en månad ♥

god natt

nu blir de förhör av mamma sen så ska jag plugga lite till sen big brother. god natt

estudiar estudiar estudiar estudio

plugga plugga plugga jag ska plugga. nu ska jag sätta igång åå rååå plugga till svenska provet imorgon ( ordklasser substantiv verb pronomen konjuktioner adverb och massa annat skit ) men vet ni jag fick faktiskt vg i svenska på min redovisning jaa vad glad ja blev. hihih, men nu ska jag inte slösa bort mer tid måste få minsta lila tid till plugget. dessutom så skulle jag egentligen haft träning idag. men jag kunde inte gå eftersom jag måste plugga och percingen ;)

piercing

tjaaaaaaaaaaaa. jag är glaaaaaaaaaaad. eftersom jag har tagot pieeeeeeeercing gissa vad. hahah naaavelpiercing. najs va.  tänkte fixa ett blogg inlägg igår med det gick så segt jag skulle logga in det gick segt jag skrev fel lösen. sen ropa mamma att det var mat och jag glömde bort. men eftersom ja är sååååå snäll ska jag lägg in lite bilder på min piercing om de är nån som vill se. :)
(tog den igår)

piercing.

tre bilder fick ni :)

bild 4 : en gammal bild på dig själv



Japp en gammal bild på mig, denna är tagen för lite mer än tre år sedan när jag va elva år och brunett ! haha, jag tycker att jag ser ut som ett troll på bilden! :)

hemma

Hejsan, kom nyss hem från ännuen praodag. Idag så fick vi baka chooclatechipcookies, brownies och hjälpta till med lite maträtter och så ! Men jag orkar inte bloggar just nu vi hörs senare puss !


tja

gud det är ju bara Mika som bloggat dom senaste dagerna. men internet har varit knas här hemma när jag liksom tänker blogga funkar de ju inte.. ni ska bara veta vad ja ska göra idag. men det får ni veta efter jag kommit hem.
hahaha men nu ska jag äta min frulle sen börja platta håret.
pöss

min frulle vanilj youghurt med all bran :)


nu ska vi snart sova







Tja, nu ska vi gå o lägga och och kolla på the parent trap :)
Bloggar mer imorogn ! PUSS

tja jag är biff


bild från dagen !





Typ likadana men whatevaaaaah ;D

videoinlägg

Jag och Ida tänkte göra ett seriöst videoinlägg efter alla flummiga vi gjort, själva tycker vi att det gick bra :) Haha kanske inte så jätte roligt/bra men det får duga!


bild 3 : någon i din familj



Bild på min kära Storebror Timpa ! :)

med idapida

Hejhej, nu sitter jag och Ida hemma hos mig. Vi har haft prao idag och Sebastian va sjuk. Fett nice dag idag faktiskt, det va bara jag Ida och en av kockarna (oskar) i köket idag haha shit vi gick typ runt o garva en massa alla tre :) Japp o efter så åkte jag o Ida hem till mig och stannade förbi på weekday och jag köpte ett par jeans. Nu har vi precis ätit middag, Ida slaggar här ikväll, myyyys ! Vi kanske ska följa med på Timpas hockey men vi har inte riktigt bestämt oss än. Kanske kommer lite bilder eller videoinlägg ikväll :) På torsdag ska jag kanske följa med Ida och hennes pappa o kolla på Idas nya skola. Men nu ska vi hitta på nåt att göra så hejdå ! ♥ 


godnatt

-

huvudvärk


aaaaaaj mitt huvud :( men annars mår jag bra :)

Tjabbatjäääna :)
Sitter just nu hemma framför datorn och har rätt tråkigt. Har även ont i huvet, inte kul, ska väll ta en alvedon och kolla på nån film eller nåt sånt. Imorgon är det prao igen ska bli kul, och veckan efter det så är det ju sportlov, så sjukt skönt att vara borta från skolan, inga prov eller läxor att göra/ plugga till, faast när vi kommer tillbaka så har vi direkt två prov plus läxor så det bli nog ändå lite plugg på lovet menmen. Bloggar kanske mer ikväll och annars så bloggar jag imorgon :) puss !

peace yao☮


Hehe fett onödigt inlägg jag vet, men jag har tråkigt ! :)
Bilden är tagen för typ ett år sen haha fin, nääää !
Hejdå!

finfin bild från i torsdags

Tänkte bara slänga in en liten bild från i torsdags när jag och Ida va hos mig, haha !


Jag vet, tönt jag är som täcker för mitt ansikte menmen :)


bild 2 : på dig själv


Haha hittade ingen bra bild på mig
(eller så kanske det inte finns nån bra bild på mig XD )
så det fick bli min nuvarande profilbild på fejjan ;)
haha fast iförsig är det väll sådär jag oftast ser ut, glad ! ♥

söndag

Hej, kom hem för ett litet tag sen. Idag så vaknade jag och Matilda typ vid halv elva och då tog vi det lungt och gjorde oss iordning och så och sen åkte vi in till stan och kollade i affärer och så, efter att vi hade varit på weekday och kollat så åkte vi hem till mig hehe. Men nu sitter jag ensam hemma och kollar runt lite på datorn, ska snart börja packa iordning lite saker eftersom jag flyttar till pappa ikväll ! Heejdå :)


Mika & Matilda
Höstlovet 2010


meddelande från ida ;)

Hääääj, Ida bad mig skriva att hon inte kan blogga på hennes blogg eftersom hennes mamma tydligen har bytt lösenord på hennes blogg ! Japp det va bara det jag skulle säga :) ha det bra!


med matilda, yaaaay !


fett fina vi är just nu ju ! ;D

Nu har vi kollat på två filmer och har nyss tvättat bort sminket och så och nu ska vi kolla på Adam & Eva ! men bloggisch mer imorgon :) puss !

matilda

Nu drar jag och möter Matilda sen sover hon här, naaaajs ! puss


bild 1 : nån du umgås mycket med


jag och finaste Ida ses varje dag i skolan plus mycket utanför skolan och nu är vi på prao tillsamans och vi umgås helt enkelt mycket med varandra ! :D


Ja också är det ju klassen som man träffar nästan varje dag ! ♥

bild

bild 1 : nån du umgås mycket med
bild 2 : på dig själv
bild 3 : någon i din familj
bild 4 : en gammal bild på dig själv
bild 5 : en person du saknar
bild 6 : någon i din släkt
bild 7 : någon du tycker är väldigt snäll
bild 8 : en bild på din vardag
bild 9 : en nyfunnen vän
bild 10 : bild som påminner om gamla tider
bild 11 : en bild från i somras
bild 13 : den nyaste bilden på dig själv

hehe hittade detta på en blogg och tyckte att jag också borde göra detta så det blir en bild varje dag så idag så kommer bild på en person jag umgås mycket med ! PUSS :D


godmorgon

Sorry för dålig uppdatering igår men jag kom hem vid halv fem och då fick jag skynda mig iväg till dansen och kom hem vid sju och då orkade jag helt enkelt inte blogga. Nu så hara jag precis lunchat och ska nog göra iordning lite frukost och sätta mig framför tvn eller nåt :) vid två idag så är det fotbollsträning och sen så sover Matilda här (y) ! Bloggar mer senare idag, puss !

Tumblr_l098y01sec1qby2wco1_400_large


felicia

mamma och pappa är ute och träffar några släcktningar. som dom ska fira. men jag orkade inte följa med. Så jag drog hem till felicia och har varit här ett tag. vi sitter i soffan och myser. dricker läsk äter chips å godis. men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Men här kmr några bilder på oss.


vi båda sitter i våra mjukisdressar :)

tv

Just nu sitter jag med min kära mamma och bror o kollar tv :)
Man blir sjukt trött efter att praoa, haha i bilden påväg hem idag så tror jag att jag Ida och Sebastian somnade alla tre. Ska nog snart göra mig nattklar och gå o lägga mig för shit va jag är trött asso ! btw bilden nedanför är inte från idag, puss !


att jobba gör ont




Om ni undrar vad jag gjort så är svaret att på första bilden så hade jag skurit mig på en as vass sak och det va typ vid tre tiden och sen när jag kom hem vid fem så blödde det fortfarande så jag fick plåstra om mig haha. Och på andra bilden så kanske ni ser att jag bara har smink på ena ögat och det är för vi hade tagit i nån mat med chili i och sen så råkade jag peta mig i ögat och poff, guud va det brände, blev helt bortdomnad i runt om ögat och tårarna bara rann o rann från ena ögat men det andra ögat av helt normalt. Så som ni ser så försvann allt smink så jag har gått runt med bara ett öga sminkat idag, fint nää !

igår


Bild från igår på mig och Ida när vi va ute på kvällen :)
Just nu så tänkte vi ta lite mer bilder som troligtvis kommer ikväll, puss !


med ida

Hej, jag och Ida kom  hem från praoen för ett tag sen och nu har vi nyss ätit middag och sitter just nu med varsin dator och bloggar, hahha sociala vi är när vi är med varandra ;) Men idag så hjälpte jag och Ida hennes papppa med fotograferingen, vi hämtade, fixade och sorterade saker och så va vi också och handlade mat och blommor som dom skulle ha på bild. Och i slutet av dagen så hjälpte vi Sebastian lite :) En sjukt rolig och mysig dag iaf. Haha men nu ska ja kanske vara lite med Idapida, ha det bra ! puss


haha jätte ful bild från idag men det va den ända jag hade så den får duga :)

mobilblogg

Hej jag och Ida sitter och väntar på bussen, vi har varit och handlat till fotograferingen berättar mer ikväll :)

donken

tja jag och tessan kom hem för ett tag sen nu ska vi dra till donken och äta lunch sen drar vi tbx till gropen eftersom vi har idrottsdag. bloggar mer sen om dagen och gårdagen. men nu måste vi dra puss!

hand i hand livet ut


Ida Wigerholt Larsson ♥ Mika Landin


.


bjuder på en video igen ;)

Haha här kommer en till liten video från hemvägen idag, haha jag Ida och Sebastian har gått runt och sjungit/nynnat nästan hela dagen. Haha vi hade denna låt på hjärnan och blablabla nu babblar jag bara om en massa onödigt strunt känner jag. Men här är iaf den lilla videon och som man ser så sitter jag och koncentrerar mig på att inte skratta men det går inte så bra haha menmen puss ! :)


hemma och trött

Hejhej, idag när vi kom till restaurangen så hjälpte vi till lite i köket och så, haha jag och sebastian skulle baka hallon paj och vi skulle göra fyra stycken stora så det brhövdes 32 ägg, 4,8 liter socker, 4,8 liter mjöl och 2,4 kilo smör. Haha det va inget liten deg det där inte ;) sen åt vi lunch, vi äter lunch där varje dag som nån av kockarna lagar, så himla gott ! Efter lunchen så hjälpte jag och Ida hennes pappa med fotograferingen och sen så slutade vi vid halv fyra. En rolig dag helt enkelt, som vanligt :) Jag är super trött så just nu sitter jag i soffan med mys klädern på och tar det lungt. Bloggar mer ikväll tror jag, puss !


jag just nu, trött !


Centrum

tja tessan och jag vaknade faktiskt tidigt idag typsikt när man får sova. vi vaknade runt åtta och satte på desperatehousewives så vi har hunnit kolla på de och ätit frukost. nu ska vi börja göra oss i ordning. för vi ska dra till centrum och kolla lite. blogger mer senare..
puss

skulle egentligen laddat upp mer bilder. men de gick så segt så jag orkade inte vänta. så nu måste jag börja fixa mig.


Centrum

tja tessan och jag vaknade faktiskt tidigt idag typsikt när man får sova. vi vaknade runt åtta och satte på desperatehousewives så vi har hunnit kolla på de och ätit frukost. nu ska vi börja göra oss i ordning. för vi ska dra till centrum och kolla lite. blogger mer senare..
puss

skulle egentligen laddat upp mer bilder. men de gick så segt så jag orkade inte vänta. så nu måste jag börja fixa mig.


tre bilder

Tjaa, tänkte bara slänga in ett litet inlägg med tre bilder från dagen :)


jag imorse...


Ida sis, innan vi skulle åka hem


haha Sebastian bebis !

flumm på vägen hem



Haha, om ni undrar vad fan vi håller på med på filmen så är svaret att, påvägen hem så va vi flummiga och jag och Ida pratade i slowmotion så Sebastian filmade när vi går och pratar i slowmotion, visst va vi duktiga ;) eller inte. Men vi bjuder iallafall på denna lilla korta bit av vår vardag :)

(y)

Hej, alltså shit va det är kul att praoa ! Först när vi kom dit idag så hjälpte Ida till i köket, Sebastian va typ i restaurangens bageri och gjorde bröd och jag hjälpte till att duka iordning och sen när lunch gäster kom så va jag med och severade. Efter lunchen så hjälpte vi alla tre till i köket, vi gjorde kakor, skar paprika och sånt, hjälpte till med att plocka iordning och lägga upp på fat och sånt. Det låter inte så jätte kul kanske men det är faktiskt riktikgt roligt ! På slutet va vi alla tre väldigt trötta och flummiga så det blev mycket skratt, som vanligt. Vi slutade vid halv fyra ungefär och då åkte jag och Ida hem till henne och kollade på film och va med hennes lillebror Leo. Just nu sitter jag hemma och kolla runt lite på datorn så jag ska fortsätta med det nu, ha det bra :) puss

chacha

är hemma hos tessan nu. vi ska nog dra till ica maxi för att kolla om desperate housewives 5 sesong finns där.
kulkul vi kmr iaf ha funfun idag. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


sleep over

just glömde säga i förra inlägget att jag inte kmr hem idag efter skolan ska nämligen sova hos tessan. eftersom vi har studiedag imorgon och på imorgon sover hon hos mig för på torsdag har vi idrottsdag. men vi ska inte gå, busiga vi är va :*
de var bara de jag ville säga :)

tjaaa

god morgon på er. börjar nio idag så ska dra om 30min. men jag bloggade inte igår pga att jag vet med felicia. jag möte upp henne dirket efter skolan och vi drog tilll kista och shoppade lite. jag fick med mig två par mjukisdressar och två tröjor och hen handkräm. ska ha ena mjukis dressen på idrotten idag :) mysigt.
men efter de så åkte vi hem till felicia och ängnade hela kvällen där med att ta foton spela gitarr se på tv och massa flum. hejdå.

jag köpte båda dom här mjukisarna. felicia köpte bara den hon har på sig :)

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FINA MÄNNISKOR ! :D

Tumblr_lgj5gmkjq21qbnk2jo1_500_large

prao

Hej, idag hade vi ju prao, det va riktigt kul ! Först när vi kom så fick vi en liten rundvisning och sen fick vi sätta på oss några typ serverice/kock tröjor, haha Sebastian såg ut som värsta kocken. Och sen fick vi skala lök, haha vi började gråta ett antal gånger. Sen fick vi prova att göra en dessert och sen äta den, super god. Haha vi kommer bli feta. sen fick vi göra massa såser och marinader. Sjuuukt kul va det iaf, men nu kom nyss Ida hit så jag känner att jag måste vara lite social mot henne. Ses, hejdå :)


haha va fina vi va idag ;D


min helg

Tjaaa, förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket tid :) I fredags så sov jag hos Eleonor, grymt kul och mysigt! Sen på lördagen så hade jag träning och efter det så hade ju finaste Sofie fest som jag var på. Och idag så va jag och Ida i sturegallerian och kollade i affärer, hittade sjukt mycket fina saker men köpte inget, hehe ska ju till New Yourk, haha iförsig är det om typ fyra månader men jag har lovat mig att inte handla kläder innan det, haha inte för att jag tror jag kommer lyckas men man kan ju alltid försöka :) det var iaf mycigt och sen gick vi hem till mig och kollade på film. Imorgon är det prao, jag ska ju praoa med Ida och Sebastian på Idas pappas restaurange Östergårds, kul ! Men nu ska jag kolla runt lite på datorn, ses puss !


.

Blir riktigt irriterad på folk. RIKTIGT SÄGER JAG. tala bara sanning. blir så jävla trött!

best friend



Haha jag och ida köpte ett varsitt armband idag som vi ska fylla mer olika berlocker (typ som vänskapsarmband) just idag så köpte vi ett halvt hjärta var där det står best friend, haha vi vet att det va sånt man gjorde (eller i alla fall vi) när man va liten men vi tyckte det va kul ! ;)


fest

hejeh håller på att förbereda lite smått inför ikväll då mina friends kmr. Mickis kmr även snart runt halv tre. hon ska hjälpa mig. tur att man har en sån vän annars skulle de ju inte gått ;) men kicka in om en stund igen så finns de säkert ett nytt inlägg. puss (det går inte att ladda up bilder just nu. vet ej vf? )

fråga?

är det någon som har ett konto på finest?

snökaos??

shiit asså. när jag vaknade imorse såg jag ju bara vit faan vad de hade snöat. sen när jag skulle till skolan vill inte ens prata om det.. ooouf säger jag bara. snö enda upp till knäna går de ens, haha jodå. Dessutom proet gick piss blir antagligen bara godkänd så mitt betyg kmr sänkas i fysik ( besviken på mig själv ) hoppas jag kan höja i dom andra no ämnerna. aja men skit it. äntligen äre iaf fredag. imorgon blir det fiesta kulkul. juppsi. hejdå.

dans

Tja ! Sitter just nu och väntar på att dansen ska börja, eller alltså det börjar om typ tjugo minuter så jag är tidig och det är ingen annan som har kommit än haha. Idag sade vi beep test i skolan, ikväll sover jag hos eleonor, mega kul ! Vi kanske ska gå på alla hjärtans dag disco som är i skolan ikväll men vi är inte säkra, orkar inte skriva mer nu så hejdå :)

badet

tänkte lägga mig i badet en stund har lite ont i huvudet. så de skulle vara skönt sen så ska jag ju även plugga mer mer och mer sen. puss så länge !

såå skööönt!

plugg plugg plugg

sitter och pluggar om ni undrar vad jag gör. pluggar magnetism gud vad kul.. elr inte ?
har iaf prov imorgon så jag måste plugga dessutom är de muntligt.. det som jag verkligen hatar!
måste verkligen fortsätta nu om jag ska klara av morgon dagen ses. sen ska jag ta ett bad.

kuuuuul juuue !

minnen

Shit vad jag saknar en viss tid, då vi gick i sexan. Vi hade sjukt kul och man visste alltid vilka man skulle vara med i skolan och vi berättade allt för varandra. Finns så många minnen från den stunden ! Här kommer iaf lite bilder från då, vissa kanske inte så fina men det är faktiskt minnen så strunt samma :')































leva livet

Hej, kom hem från skolan för ett litet tag sen. Nu när man tror att det ska bli varmare så börjar det snöa, usch ! Idag sak iaf jag och mamma gå på en föreställning som heter "leva livet" kulkul, sen tror jag att jag sover hos mamma för den slutar ganska sent och det är ju nära till skolan imorgon bitti om jag sover där. Nu ska jag snart åka in mot stan men först måste jag göra läxa så hejdå :) juste här är två bilder från dagen på mig och Ida, jätte suddiga, jag vet, menmen så fåre bli. puss




mobilblogg

Heej, just nu sitter jag i skolan med Sofia och eden, vi har 20 minuter rast, snart så börjar vi igen och då har vi två timmars no. Men nu ringde det in så hejdå :)

godmorgon



Hejsanhejsan, just nu sitter jag och dricker en kopp te men jag ska snart gå och sminka mig innan jag drar mot skolan, SO prov första lektionen, bra start på dagen ? nää! Men nu måsta jag fortsätta göra mig iordning, ha en bra dag :) Puss


mean girls

Hej, sitter just nu och kollar på mean girls :)
Puss ♥

 Tumblr_l8w3loe1vx1qaogu2o1_500_large

så mycket plugg

Halloj, kom hem vid halv fem idag och sen dess har jag typ pluggat lite so och så men inte så mycket, klev nyss ut ur duschen, nu måste jag verkligen plugga för det är prov första lektionen imrogon. Hatar att det är så himla mycket läxor och prov och förhör i skolan, det är två prov typ varje vecka plus massa läxor hela dagen går ju till skolarbete, först sitter vi halva dagen i skolan och sen så ska vi sitta hemma och plugga. Haha men nu måste jag verkligen plugga så hejdå. Bloggar mer ikväll, puss !


skolan

Heeeeej, nu sitter jag i skolan, har lunchrast just nu. Sitter brevid snygga William Sundberg (sofies X) :D Men nu orkar jag inte blogga mer, bloggar när jag kommer hem, slutar fyra idag ! puss o hejdå :)


spinning

hej, har haft spinning med fotbollslaget idag, sjukt jobbigt ! Tog i as mycket så nu är jag helt slut haha. Eftyer träningen va jag o pappa och handlade mat o sånt och jag köpte även massa tuggummin (hehe beroende typ) och en mascara. Jag ska hoppa in i duschen nu och sen är det lägg dags. Bloggar imorgon, puss !



yeees

nu är jag äntligen klar med mitt so-arbete. får se hur det blir då.. hoppas jag blir godkänd iaf !
yeeees!

teknik



Tjaaa, nu sitter jag framför datorn och nynnar på grenade men jag ska snart vara duktig och göra teknik läxan som är till imorgon :) senare ikväll så är det träning som gäller för mig, vi har spinning med fotbollslaget, kul ! Japp men nu ska jag börja med läxan ses ! ♥

5 bilder












Några bilder från skolan idag på mig och Sofia, haha !
Jag vet att det är fult när bilder är olika stora men det gick
inte att göra dom tre sista bilderna större så det får vara så :)

hemma från skolan


idag innan skolan !

Hej, idag så slutade vi halv tre så det va ingen lång dag idag. Efter skolan så gick jag hem till Olivia och lånade en mobil av henne eftersom jag måste tömma mitt förra minneskort för jag har sålt min gamla mobil och då så frågade han om han kunde få med minneskort men jag måste tömma det först och det passar inte till min nuvarande mobil och den förra har jag redan skickat till honom så jag lånade Olivias förra, haha okej ni kanske inte förstår men jaja :P Nu ska jag kolla runt lite på datorn, ha det bra puss !

mamma kom hem nu jag behöver hjääälp !

.....................


skoldm och helt slut

idag var det fjärde dagen på raken jag körde fotboll. ska även träna imorgon och på torsdag. min kropp är helt död nu. sen känner jag att jag börjar må lite små dåligt. ont i huvet fryser och ja och ont i kroppen. men det kanske bara är för att jag tränat så mkt och kroppen är så överansträngd? (hade ju fysträning i lördags beach soccer cup söndags träning + fys igår idag skol dem 3 matcher) undra hur kroppen mår då igentligen. men skoldm gick sådär vi förlora första med 2-0 andra med 2-1 sen vann vi med 6-0.
men nu måste jag sätta igång å plugga spanska engelska hk fysik so svenska...... baaaaaaaaajs

FOTBOLLSDM

chacha idag blir det ingen skola för mig ja för eftersom jag ska spela dm. fett chill ju :)
ska dra om ca 5 min. så vi får ju ses när jag kmr hem dåra.
puuuuuuss

tv

Tjaaa, sitter just nu i soffan och kollar på tv men jag ska snart gå och borsta tänderna och göra mig klar för att sova :) haha jag har hela kvällen fått anstänga mig sjukt mycket för att inte somna. Godnatt !

Tumblr_ldp5gsieoj1qfc4bxo1_500_large

español

Nu har jag tagit en liten paus i mitt pluggande, pappa förhörde mig nyss på lite glosor och meningar och det gick faktiskt bra, hoppas det går lika bra imorogn på provet ! iförsig så hade jag valt vilka ord och meningar han skulle förhöra mig på haha menmen. Ska hoppa in i duschen nu, kanske bloggar senare ikväll. Puss :)


jag just nu !

usch för plugg !

sitter med spanska böckerna framför mig och försöker koncentrera mig men eftersom jag bloggar så kanske ni förstår att det inte går så bra för mig. Fet diss för prov ! Men nu ska jag öva in lite glosor och en massa annat. Hejdå :)



har nyss joggat


haha, innan jag drog ut och joggade idag :)

heej, kom nyss hem, har varit ute och joggat. Fett duktig jag är, haha ! Nu måste jag öva inför spanska provet som jag har imorgon, höll nästan på att glömma att jag behövde plugga meeeen jag kom på :) aa men nu måste jag verkligen plugga, ska bara kolla facebook innan heh. Ha det bra, puss !

mitt nya hår.

före

i mellan

efter

okej jag har inte orange hår. ni som ser mig i verkligheten. vet ju iaf de.man kanske inte tror att det ble så stor skillnad på i mellan och efter med det är de . det ser lika orange ut med orange är det däre mot inte. blixten som krånglar till det. och det är mkt ljusare nu också. jag var nog finaste i min första färg. hmm. aja. får väl färga tbx efter sommaren.

beach soccer

Asså det var otroligt rolig igår. vi spelade på sand det var som att spela på en sandstrand och de var sjukt kul. man var bara två utespelare och en målvakt. med det var skit kul. mellan matcherna kunde man spela vollyboll elr fotboll. asså det var bland det roligaste jag avrt med om. bilder kmr sen. mitt lag vann. cupen. det andra aik laget kom tvåa så vi mötes i final. hhahaha :) men nu får ni biiiiiiilder ! :)

biiiiiildboooooomd !


såhär såg det ut utanför.

och när vi kom in

sen satte vi igång och spela direkt :)



riktiga matcherna startade.
`
och jag fick även hoppa in som målvakt.

vi fick inte använda våra match kläder så vi var tvugna att skriva på våra vader med spritpenna. haha de sitter fortfarande kvar glömde skrubba igår..

japp snippsnappslut så var denna bild stund slut :)


tjatja

har haft fult upp i helgen i fredangs pluggade jag lördags träning sen färgade jag håret 4-5 timmar igår så spelade jag beach soccer cup berättar om det senare sen efter det skjusade mamma och jag mormor till båten hon fyllde nämligen år igår också. sen efter det så åkte vi och handlade mat och ny hår färg så yes nu ser jag hyfsat normal ut igen :) men nu ska jag ladda över bilderna från helgen. kicka in snart igen ;)

i skolan

hejhej, nu sitter jag i skolan och har svenska, vi skriver Noveller. Jag hade börjat på en Novell och jag va faktiskt nöjd med den men man måste skriva typ fyra sidor och min va bara två sidor lång och om jag gör den längre så kommer den bara att bli dålig så jag börjar om istället. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu men jag kommer nog på nåt förhoppningsvis. Jag och Ida sitter och skriver på datorerna i skolan. Men nu måste jag försöka börja skriva så ha det bra :) puss


nu drar jag till skolan


Hörs när jag kommer hem, puss ! :)

hejsan

Eleonor gick hem för typ en-två timmar sen, vi hade som vanligt roligt ! vi satt mest och pratade o skrattade och hann  också öva lite spanska eftersom vi har spanska prov på tisdag. Efter det så har jag varit hemma, har lagt ut mobil steppskor och pjäxor på blocket och så. Haha jag och Tim har suttit och skrattat hur mycket som helst idag hahaha, vi skrattade så mycket så att vi bokstavligen fick lägga oss ner på golvet. Haha jag och Tim har exakt samma humor så när vi är på flummhumör så blire mycket skratt i lägenheten. Ikväll så flyttar jag till pappa, och ikväll är dte ju även solsidan, så hilma bra ! Men nu ska jag kolla runt lite på datorn. Ha det bra, puss !


dagens outfit
svarta jeans - wezc, svart baslinne - h&m, rosa/vit tröja - Idas, rosa klocka - uriel

eleonor

heej, nu håller jag på att göra mig iordning och så och sen så ska jag och mamma tillsportaffären för att kolla efter skidbyxor till mig. Senare, vid typ två, så kommer Eleonor hit, kul ! Men nu måste jag göra mig klar så hejdå :)


Haha hittade en bild på oss som är tagen för typ ett år sen ;)

färgat håret?

om ni undrar vad jag gjort idag så har jag haft fysträning sen slingat håret..
asså är inte så jätte nöjd ska fixa till de imorgon lägga in nån ljusbrun toning, ni ska få bilder på hur det ser ut snart. puss

det ser ganska orange ut med så orange är de inte. det är blixten som gör det..
men ljusare är det iaf där uppe än där ner till. med det ska som sagt fixas imorgon.
dessutom är jag osminkad..
å så fuuult!

jag och Ida ska praoa tillsammans !


Om en vecka så drar jag och Ida ut på prao tillsammns. Vi ska praoa på hennes pappas restaurange Östergårds, de två veckorna så kommer jag ha grymt kul, längtar !


kom nyss hem

hejhej, kom hemm från Matilda för ett tag sen, thihi vi hade kul :) påvägen hem så åkte jag och mamma förbi på stadium för att kolla på skidhjälm och skidbyxor till mig och jag hittade ett par skidbyxor men jag tyckte jackan som hörde till dom va snyggare så jag köpte jackan istället, haha. Ja nu kom jag ju som sagt hem och vi ska snatr äta middag och sen ska jag till läkaren och göra nåt halstest eftersom jag har haft ont i halsen så länge. Ska kolla runt lite på datorn nu, puss !



Matilda och jag på höstlovet 2010, haha fint !


vi just nu


fett fina vi äär ! :)

utgång på ingång

Tjaaa, nu drar jag till Matilda. Bloggar nog när jag kommer hem, puss !


godmorgon


haha, bild på Ida och mig från igår innan idrotten !

hejhej, vaknade för  typ en halvtimme sen. Vet inte varför jag va tvungen att vakna så tidigt på en lördag men om jag vaknar så kan jag inte somna om. Nu ligger jag i sängen med datorn brevid och kollar facebook och lyssnar på musik. Senare idag så åker jag ut till Matilda och träffar henne, haha vi ska spela cod ;) men nu ska jag fortsätta kolla runt lite på fejjan och bloggar och så. Ha det bra, puss !


cha cha bloggen.

ska snart lägga mig i ett bad eftersom jag går runt och fryser, har frysit ett par dagarn nu och har liksom vart tvungen att sova med tjocka lager kläder.. iaf jag vet att det varit dålig uppdatering för min del. med det är inte så elnkelt när vi börjat träna 5 GGR i veckan plus all skola som måste göras nuu. så de är därför. det kmr nog inte bli så bra uppdatering för min del ett tag, men ska försöka så gått jag kan. men nu ska jag krypa ner i mitt varma bad.
puss

tror du på kärlek vid första ögonkastet....

....eller måste jag gå förbi en gång till ?

Beleza29_large

onsdag

heeeej, slutade halv fyra idag och då gick jag och ida hem till mig och kollade på i rymden finns inga känlor. Men hon gick för typ en halvtimme sen fär hon skulle eeeta. Nu måste jag ringa till min kära farfar för vi har i so läxa att inervjuva nån som typ har gått i pension om vad dom haft för jobb och utbildning och blablabla, så nu ska jag vara en duktig tjej och göra min läxa :) puss och hejdå !


Haha, två bilder från idag på mig och Sofia ♥




tidig träning idag.

idag efter skolan så har jag tidig träning så jag tar med mig fotbollskläderna till skolan en drar jag direkt till mickis, och byter om och så där. jag pluggade igår om ni förstår, och är stålt över mig. måste bara plugga direkt när jag kmr hem från träinigen också, sen imorgon också. men nu ska jag fixa det lilla sista jag har att göra :)

kärlek till dig !

tisdag

Heej, idag va det ju skola och vi slutade kvart över två så det va en ganska lungn och kort dag. Efter skolan så gick jag och Eleonor hem till henne haha vi hade jätte kul och satt och skrattade och massa, och jobbade på vår hemkunskaps presentation som vi har till på torsdag, den blev feeeta braa så nu är vi klara med den wihoooo. Nu kom jag precis hem från henne och ska snart äta middag och sen ska jag tillbaka till Eleonor så ska vi typ kanske baka eller nåt :) Bloggar nog mer när jag kommer hem igen, puss !



Jag och Eleonor våren 2010, minnen !

nån jävel som är klar med so-arbetet ( i ängskolan )

Kaaaaan jag få hjälp då fattar ingen ting. jag behöver hjääääälp nuuuu!!

drar till skolan snart

ses när jag kommer hem.


Tessan 15år Idag.

hejhej hann inte blogga igår kom hem så sent, direkt efter min fotbollsträning drog vi till sebbes match och kom hem vid elva och då var de bara att ställa sig i duschen och sen sova. Glöm inte att min underbara vän Therese fyller år idag. gå in på tess björkman på fb och gratta henne !!


grattis på födelsedagen gumman ♥


RSS 2.0