imorgon!

Hej, imorgon vid två tiden så åker jag till Ida i norrtälje och hennes kompis med! najsigt värre :) Och sen sover jag där och åker hem lördag kväll. Fast jag kommer antagligen att blogga innan jag åker dit imorgon!


Balkongen + Jordgubbar = :D

Sitter på balkongen och äter jordgubbar, aaah me like!
Hur varmt som helst ju! Sitter i kofta och shorts och det är vaaaarmt, elva på kvällen liksom, alla bryr sig va?? ;) Bloggar sen, puss! :)


pampas

tja ja som ni veet så sov ju mika här, och idag så hade vi de mys på bryggan på pampas.
och man har ju blivit ganska brun nu denna vecka ! (a) de måste ändras mera bilder!
gör väl ingenting just nu, jo kollar när min otroligt konstiga brorsa styrketränar i mitt rum? whhaat?
aja skönt att felicia kommer hem på lördag också saknar henne något enormt! på lördag är de ju fest också.
min söta michi fyller ju år :) men hon är så jobbig soom inte säger vad hon önskar sig. så man får använda sin livliga fantasi, och nån sån har man ju också.. or nooot!
men aja ska väl slänga ut min brorsa nu.
puuuss

söta mika och jag !

uppdatering

Hej! Rätt dålig uppdatering men aja :) Igår så åkte jag hem till Sofie och sen sov jag där till idag och idag så åkte vi till huvudsta och solade o badade, jag ser ut som en tomat nu! Men vi hade det iaf myyys! Just nu sitter jag hemma med musik på hösta volym, naasjigt värre! Ska hoppa in i duschen nu så jag bloggar senare, puss!


Dagen!

Hej! Idag va ju vi i vaxholm och badade och solade, hela min rygg är helt röd ! Men aja får väll hoppas att det blir brunt sen, faast det tror jag inte för jag blir först röd och sen vit haha fint! Ska träffa sofie ikväll och träning, men här är lite bilder från idag :) puss


















mobilblogg

Hej, nu sitter vi i bilen påväg till Vaxholm för att bada och grilla. Va hos tandläkaren imorse och drog ut en tand så jag år fortfarande helt bedövad i munnen och kan inte prata normalt haha. Jag bloggar när jag kommer hem och kanske lägger ib lite bilder då också :) puss!

tjaaaaaaaaaaaabaaaaa

är hemma hos tessi nu och ja jag ska slagga här! har haft en underbar dag med massa sol och bad.
nu på kvällen har jag träffat fillan och adam också, med tessan såklart, de va väl så där. men sen va jag och tessan bara ute och hade de mys, gick till max och köpte milkchake och la oss på plasten. najsigt.
sen tog vi massa roliga bilder också :)
men här får ni bilder ist för mitt skrivade roligare vaaah?






sååååååååå däääääääär yaaaaah

R.I.P ♥

I mellanstadiet, vår engelska lärare!
I sjuan, vår so lärare!
I åttan, vår läxhjälp lärare!
Helt klart bästa läraren, vi kommer att sakna dig, vila i frid!


tandläkaren

Hej, jag va nyss hos tandläkaren, det gick bra hade inga hål eller nånting meeeeen.. Jag har en mjölktans osm inte vill lossna så jag ska dit imorgon igen och dra ut den :O är redan nervös för att bedövningen kommer ju typ göra jätte ont och sen kommer jag ju va helt bedövad i munnen så jag kommer säkert inte kunna prata på rätt länga, har aldrig fått bedövning förut men alla säger ju typ att det gör jätte ont :S aja jag får se hur det går.. Nu ska jag göra iordning lunch, puss!


pampas

tja idag så ska jag träffa fillan tess och kanske carro tror jag, vi ska ha de mys ooch sola.
men ska dra om en stund så ska fixa de sista.
puuss

ute en sväng

tjena, kom hem för ca en timme sen, va ute och träffa fillan o tess i sumpan vi hade de najs skratta galet och hade de allmänt trevligt. imorgon så ska jag träffa dom igen så ska vi till pampas och sola! härligt!
men har inte mkt att skriv mer, kuligt inlägggg chaaaaoo

Johan Falk

Sitter och kollar på tv nu och ska göra mig en kopp te :) haha intressant, huh ? ;) puss!


sommar

Hej, jag och Sofie va ju i huvudsta och badade o solade idag, som både jag och Sofie redan skrivit :) Och vi som inte hade träffats på två månader, det är ju sjukt länge så hon va verkligen saknad! Sitter på balkongen just nu och kollar tv, men jag ska kolla lite bloggar nu och sen hoppa in i duschen, puss!


Tim och jag, bulgarien för ett år sen!

huvudsta pampas

tjaa, nu är jag hemma från dalarna och allt, har haft de sjukt najs där med allt folk och alla små söta hundar.
idag så var ju jag och mika på pampas och sola o bada och hade de mys, berättade om allt som hänt dom 2 senaste månaderna eftersom vi inte har träffats på så länge sjukt va, de måste blii ändring på.
ska iaf ner till gymmet om ca 10 min jobba fem km på löpbandet sen blir de en sköön kall dusch :)
men nu måst jag dra.

seee yaaa


kul att de aldrig blir bilder ?!

huvudsta

Hej, nu så drar jag och Sofie till huvudsta och solar eftersom det är så fint väder, men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna till tunnelbanan :) puss!


kort inlägg

Hej, kom precis hem hit till pappa och ska sätta mig med Tim och pappa och kolla på tv nu, jag bloggar senare :) puss


haha gammal bild, tre år sen ;)

hemma

Tja! Kom nyss hem från stan, va ju där med Idapida fast hon åkte nyss hem. Det är hur stökigt som helst i mitt rum så jag måste städa iordning och packa lite eftersom jag flyttar till pappa ikväll. Bloggar senare :) puss


mini shopping

Tre nya köp idag pås stan, typ samma färg på allt men jaja! ;D


godmorgon

Hej, vi vaknade precis och just nu står Ida i duschen och när hoon är klar ska jag hoppa in i duschen och sen drar vi in till stan och kollar lite, kanske slänger in ett inlägg innan vi drar men annars bloggar jag när jag kommer hem :) puss!


haha bild från igår!

videoinlägg

HAHAH, fett fail, ljudet är inte alls i takt med filmen men aja nu får det va så! puss :D


skolgården

Hej, jag och Ida va ute på skolgården och gick runt lite och så :) Kaaanske kommer upp ett video inlägg sen men nu kommer lite bilder istället, puss!












med ida

Jaa den rubriken har ni väll sett förut antar jag?? ;)

Ida och jg är hemma hos mig nu och ar precis plattat håret, haha :) Vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu, kanske går ut ett tag eller nåt! Men nu ska jag vara lite social så jag bloggar senare, puss! :)


Ida påväg hit!

Hej! Nu så ska Ida snart komma hit, eller hon åker från morrtälje nu så hon kanske kommer om lite mer än en timme. Hon sover här inatt, så det blirt najs! Men nu måste jag göra mig iordning :) puss!


HAHA, jag och Ida i skolan i vintras tror jag!

godmorgon

Tja! Vaknade nyss och ska hoppa in i duschen nu, kort inlägg men jag bloggar senare :) puss!


Just nu!

Film, vindruvor och vattenmelon!


telefon

Heej, okej midsommar blev ändå kul ! Dom andra gick rätt nyss och Ida skulle ha kommit hir ringde hon nyss och sa men sen ringde hon två minuter senare och sa att hon inte fick, haha hon är ju rolig hon :P Så nu sitter jag och Idisen och pratar i telefon, vänta lite Ida ber mig gå in och kolla nån blogg är strax tillbaka.. Så nu har jag gjort det och sitter fotfarande med ida i telefon. Men jag ska sluta skriva nu för det är jätte svårt att prata och skriva samtidigt så heejdå, puss!


mycket man ser, men aja :)

Grilla!

Hej! Vi ska snart gå ut och sätta på grillen, trevligt ;) Julia och hennes familj kommer snart över också har ju Tim kompisar så det blir rätt många. Måste hjälpa mamma med maten och så nu så jag bloggar nog senare, puss!


midsommar

Hej! Kom nyss hem, va nere i hagaparken med mi madre, och sen kom pappa dit ett tag också. Såå vad ska jag då göra denna midsommarafton? Jo jag ska vara hemma. Låter väll inte sådär jätte kul men det blir väll helt okej, vi ska grilla ikväll och Timpalimpa ska ha en massa kompisar här! Några bilder från idag är häär nedanför :) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, puss!






pappas motorcykel :)


ett par av mina conveeeeerse! ♥

Vet ni vad jag gör?

Jag gör ingeeeenting! :) eller jo nånting gör jag väll, jag bloggar och facebookar (kan man ens säga facebookar? aja men nu har jag sagt iaf så nu får det väll gå att säga) och lyssnar på musik! Märkte nyss att nästan alla mina inlägg idag har varit väldigt korta, inte för att jag brukart göra så långa inlägg men ändå. Men jag ska kolla vidare på facebook nu, bloggar kanske mer senare! puss


I ♥ MY PINK COMPUTER


musik




Tjaaaaa, sitter och lyssnar musik och gör typ ingeting mer :D
roligt inlägg, bye!

yo y mi hermano!

Tjaaa, jag och Timpalimpa sitter inne och ska sätta på film nu! Jag ville att vi skulle ut och åka moppe men timpa sa att det va för dåligt väder och aa det kanske inte är sådär jätte kul att åka i regnet så det blir film istället :D bloggar senare, haha tre bilder på mig och bror från nu !






fast Tim ville bara va med på två bilder :D

Bloggar senare, haaa det bra!


ändrade planer

Hej! Vaknade nyss och tänkte ju göra mig iordning och åka till Sofie men näe, kanske ska träffa nån annan istället fast jag vet inte om jag orkar, är fett trött! Men nu ska jag ta en dusch och sen göra mig iordning så får jag se om jag hittar på nåt idag eller bara är hemma :) puss!


Ida och jag i vintras, vi visste faktiskt inte att bilden togs :)

älskar fotboll

Hej! Kom hem från fotbollsträning för typ en timme sen och nu sitter jag framför tvn och datorn och chattar med folk eller aah två stycken menmen :) Va ju sista träningen idag (som jag typ har sagt 5678gånger) så vi körde bara fotbollsbrännboll och match hela träningen, kul :) Imorgon ska jag träffa Sofie, hon är saaknad! Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar och facebook, puuss!


träning

Tja, drar till träningen nu! Bjussar på en ful bild från nuuu, härligt att våra tröjor är gröna, grön är den färgen som jag sämst passar i :P haha jaja det är fotboll och så måste man inte va fin , puss! :D


IDA & MIKA

Fett fina bilder, hahaha, nej! Haha hade ett as roligt videoklipp på Ida men hon va tråkig så jag va tvungen att ta bort det, fast guud va vi garva åt det! Jaa men här är iaf tre fula bilder från idag :D






tänkte gå ut.. fast nä!

Hej, jag och Ida kom nyss hem hit till mig och vi tänkte gå ut fast sen försvann solen och det började regna så jag troor vi stannar inne istället! Ikväll har jag träning, fett kul för vi ska typ bara spela fotbollsbrännboll eftersom det är sista träningen :D Och sen kanske Ida sover här tror jag! Kanske laddar upp lite bilder sen, puss!


möta Ida

Hej, ska ut och möta Ida nu och sen går vi väll antagligen hem hit eller är ute typ, puss! :)




always smile

Häääj, ska åka ut till pappa nu för att hämta lite saker som jag glömde när jag flyttade till mamma och senare så kommer Idapida hit så jag ska va med henne, hihi jag tänkte inte göra nåt speciellt idag men joodå det ska jag :) puss!


Godmorgon

Hej! Vaknade för ett tag sen och ska väll hoppa in i duschen nu! Jag är as trött , så jag är nog bara hemma idag. Har träning ikväll, sista träningen innan sommaruppehållet. Okej fett ointressant inlägg men aja :) bloggar nog senare, puuss!


DON'T FORGET TO BE AWESOME


min dag

Hej! Tänkte brätta om min dag om nån bryr sig ;) Va först som jag sa på centralbadet med mamma och Tim på spa och simmade, as chill. Och sen träffade jag Sofi ett tag och sen va vi och åt. Haha kort om min dag men orkar inte skriva nu :D Har fått jätta bra presenter också, kanske lägger upp det imorgon om jag orkar, har typ mest fått pengar och det va ju det jag önskade mig så det va bra och sen har jag också fårr kamera av pappa och en massa av mamma, converse av Timpa och massa annat men som sagt kanske lägger upp det imorgon! Men nu ska jag kolla vidare på facebook, ha det bra, puss! :)


pappa :)

Kamera!

Tjoho! Fick en kamera av pappa nyss, en vanlig men den va ju super bra! Det går hur bra som helst att zooma, jag har suttit i soffan och zoomat in på mitt rum och det har blivit döbra bilder :D haha här är lite random bilder som jag tagit :D


för er som vet hur jag bor så satt jag i min fotölj och tog denna vid fönstret, bra zoom huh ? ;)


samma här :) från fotöljen till fönstret!




tog den här i fönster här ifrån tredje våningen :)


tandborstar




inzoomat från soffan till under min säng :P


regnbåge utanför fönstret :)

haha fett random bilder men jag har typ fotat varenda sak i lägenheten, jaja hejdå :D

21 juni

Hej, idag så va jag med Timpan och mamma på centralbadet och simmade och spaade! Efter det så gick vi och satte oss på en fik och sen gick runt lite på stan, snart så kommer pappa hit på middag! Dethär är det jag fått i present av mamma, taaack! puss!


detta plus en tröja som jag fått innan :)

centralbadet

Hej! Nu ska jag mamma och Tim dra iväg till centralbadet :D Bloggar när jag kommer hem för nu måste vi ge oss iväg, puss!


Graaaaaattis Mika!

Som ni redan vet fyller mika år idag, graaattis till henne. så gå in på fb eller gratta henne här!

graaaaaaaaaattis guumman !

ÄLSKAR DIG !

Vet ni vaad ?

Jag är ett år äldre än när jag senast bloggade :D eller ah ett år är det väll inte riktigt fast det blir ju så eftersom jag va 14år då och 15år nu, eller nåt? Haha okej jag ska sluta :) Sitter inne på facebbok, men ska typ gå och göra mig nattklar och så nu så jag bloggar mer imorgon, och för som som inte förstog det så fyller jag år idag :D men godnatt!


förra året på min födelsedag när mina vänner överraskade mig :D

36 minuter..

Heeeej, ska bara uppdatera lite! Ligger framför datorn och kollar runt lite och så. Orkar inte blogga nu, gör det kanske lite senare ikväll eller imorgon får se, haa det braaaa! puss :)


I'm home, yeah!

Tjaaa, kom ganska nyss hem från örebro, har haft det dööökul och vi va skit bra :D eller asså jag blev avsläppt utanför min port vid halv fem och då mötte jag William och Sebastian, så vi satt och pratade utanför mig i över en timme så jag kom nyss hem typ! Vi sov fem stycken i stugor, jätte mysigt! Vet ni vaaaad ? :D imorgon är en bra dag. Men nu ska jag chatta vidare med fina människorna på facebook :) puss!


the wave

The wave var ju igår och de va grymt. Mickis sov här efter så nu sa vi mysa med godis chips och energy drink.
de blir filmen 27 dresses. men nu ska vi kolla bye bye !

hahaha tjockisar elr ?? ;O

bakning

tjaaaaaa ! sitter hemma hos michi och vi håller på å bakar najsigt va, vi bakar smulmuffins och smulpaj.
kom hit vid halv två sen dess har vi handlat och ätit luch och bakat nu. vi har det roligt hääär :)
men jag bloggar väl mer när jag kommer hem.
chacha

Örebro

Godmorgon, sitter i bilen nu påväg till ip där jag kommer träffa laget och sen åker vi på cup i Örebro, yay!! Vi är där till på måndag så jag kommer nog inte blogga men kanske slänger in nåt mobil inlägg mobilinlägg nån dag :) men ha det bra! Puss

min dag

Tja, kom hem från grönan för ett litet tag sen. Va så grymt roligt!! Haha har as ont i halsen efter att ha skrikit i typ åtta timmar haha menmen det blir ju alltid roligare om man skriker så det va det värt :) Tack för en dö rolig dag! Eleonor, Josefine, Sofie och Eden, ni är grymma! :D Men nu måste jag börja packa eftersom jag åker till örebro imorgon med fotbollslaget, fast här är lite bilder från idag, puss!


wihoooo, älskar er!


Eden! ♥


fina Josefine och jag!


Min bebi, hihi som jag känner mig så trygg med :)


Soffi! ♥


Haha Josefine och jag :D

fick ni ens några bilder från spanien?

här får ni några iaf..
2 månader senare..

stranden

kärlek

bästavännerna


finaste tjejorna

flygplatsen påväg hem..

fiesta

...

tränings dax

hotellet

saknar barcelona så himla mkt. ett minne för livet asso, en av mina bästa upplevelser. tack för alla underbara dagar tjejor. något vi måste göra om!
bättre sen än aldrig
love

minnen

åå satt precis och kolla igenom alla gammla bilder och video klipp från flera år tbx. haha snacka om kul men man saknar ju förstås visa ;)
men nu ska jag va inna på fb ett tag.
see yaa

slumdog millionaire

Nu har jag sett klart på filmen och den var faktiskt riktigt bra,  egenltigen inte min film typ men bra var den iaf.
as tråkigt att ingen är hemma. får så ont i huvudet av att bara sitta hemma. men så får de bli idag.
Imorgon sska jag nog träffa michi, så då får jag iaf nått å göra, får väl bli en till film senare så tiden går.

puss


gammal bild..


första dan på sommarlovet..

tja rolig första dag alla mina väner är upptagna med annat idag iaf dom som jag frågat..
så idag blir de en slappar dag. ska kolla på en film nu som heter slumdog millionaire. nån som vet om den är bra?
ska iaf dra och kolla nu med kladdkaksmuffins å kaffe som jag har bakat. mums.
 
tja så länge..




slumdog millionaire

grönan

Tja! Drar och möter upp Sofie, Eleonor och Josefine nu och sen drar vi vidare till grönan, wiiihooo, tagggggad! Ska bli grymt kul, bloggar när jag kommer hem och kanske har lite bilder då :) puss!








we♥it

sommarlov

nu är det äntligen sommarlov! så himla ssköönt.
Tessan sov här till skolavslutningen så fixade vi oss tsm och åkte till skolan efter skolavslutningen följde vi bara med fillan till solna centrum för hon skulle lämna tbx  en sak. efter de fick jag och tessan hem tilll henne och somnade ;) senare gick ut å grillade och träffade massa underbara vänner. så de va en najs start på sommarlovet. har där emot inte planerat nått idag, ffår se vad de blir.

( bilder kommer sen för tessan har dom på sin kamera )

några bilder från igår iaf.

hanni and me


jag fuul fillan och lejla

grill tiiime!

fler bilder kommer sen som jag sa!


tusen gånger starkare

Hej, just nu så ligger jag och kollar på tusen gånger starkare fats jag har bara hunnit se jätte lite av filmen så jag ska fortsätta kolla på den nu, tror att det här blir mitt sista inlägg för ikväll men jag får se :) puss


träning

Nu har jag varit på fotbollsträning och ska hoppa in i dushche och imorgon blire grööönan :D wiiho, bloggar senare, puss! :)


facebook

Hej! Jag kom hem från Ida för ungefär en timme sen, och jaa jag vet att det har varit dålig uppdatering idag men bättre sent än aldrig ;) det va iaf super mysigt hos ida! Imorse så vaknade vi vid tolv och då låg vi och slöade  oss, åt frukost och kolla på film fram till kl tre när jag va tvungen att åka hem. Ikväll så har jag fotbolls träning, men nu ska jag göra iordning nån middag :) puss!


hahahaha jag och Ida för länge sen! haha

vi ska vara tysta

Hej, nu har jag och Ida nyss kollat klart på the wedding planner, vi båda har sett den typ 12764 gånger men vi ville se den igen :D Nu så måste vi va lite tysta för Idas pappa har gått o lagt sig och vi vill ju inte väcka honom men nu ska vi sätta på en ny film och sen blire mer prat och sen sooova :) bloggar imorgon om inte ikväll, puss!
sssh!

film dags nu

Hej, nu har vi gjort oss nattklara och ska tjocka oss med chips, popcorn och vindruvor, också ska vi hyra nån film, vilken det blir vet vi inte än men vi får se :) tror att jag bloggar senare så vi hörs mer då, puss! :)

musik

Hej, nu är jag och Ida hemma hos henne. Vi har nyss varit på affären med hennes pappa och handlat lite gott till ikväll, eller lite.. mycket haha! :P Vi ska snart äta middag som idapidas pappa just nu står och lagar och vi sitter med musik på högsta volym, men nu ska vi gå och kolla om vi ska hjälpa till med något så ha det super! :) puss

uppdatering från landet

Ida, Mika och en kossa och en kalv i bakrunden :)
Nu är vi hääääär ute på landet, eller ah Idas hem.. Alltså ute på landet! ;)

hemma hos min bonde

Hej! Nu sitter jag och Ida hemma hos henne, vi ska snart börja laga lunch och senare så ska vi väll hitta på något roligt att göra :D Som jag sa så sover jag här ikväll så det bli najs, men nu ska vi sätta igång med lunchen så jag uppdaterar senare, puss!
haha fin :p typ ett år sen

norrtälje

Hej, idag åker jag upp till norrtälje och träffar Ida och slaggar där en natt! Men nu så måste ja göra iordning det sista innan jag drar, jag kommer antagligen att blogga hemma hos Ida också, ha det bra :) puss!


film

Halloj, ligger och kollar på film på datorn just nu, chill. Imorgon drar jag till norrtälje och träffar Ida och sen sover jag där och kommer hem onsdag kväll, mysigt värre :) Ska kolla klart filemn nu och sen blire läggdags så godnatt!


Ida & Mika
I vintras innan gympan typ hehe :)

träning

Tja, kom nyss hem från träning! As rolig träning faktiskt, men nu måste jag hoppa in i duschen, bloggar senare! Juste härligt att se Sofie blogga :D puss


sjukt tröött

tänkte eftersom jag ändå satt vid datorn kunde jag uppdatera lite, har inte gjort nått speciellt nu ikväll. har bara följt med mamma och pappa o handlat mat annars har jag bara chillat. nej måste duscha nu innan pappa tar duschen puuuuss

( lovar ska bli bättre med bilder)

fotboll

Hej, nu så drar jag iväg till fotbollsträningen, naaaajs! Har hur mycket energi som helst så det ska bli skönt att äntligen få träna igen! Haha btw utsäkta min randomness i det förra inlägget men jag hade lite smått tråkigt :P Bloggar när jag kommer hem, puss!




Landin
Lite bättre
haha ;)

vill man förstå Idas språk..

.. är det en fördel att läsa hennes blogg !


Bild från Idas blogg inlägg! choft (chill+soft=choft)


vår konversation!
Ida: Choft
Mika *visar att hon är en aktiv läsare eftersom Mika förstår innebörden av ordet choft*

Tips: läs Idas blogg

min dag

hej! Har varit en ganska lungn, rolig och skön dag idag. Först så mötte jag upp Eleonor vid halv tolv och då åkte vi in till stan och hon köpte lite saker som hon behövde, eller haha hon behövde verkligen inte vissa saker hon köpte man iallafall haha :) Sen så åkte vi och träffade Josefine och Sofie, vi gick till en park och satte oss på en filt i solen och pratade och hade jätte kul och nuy så kom jag nyss hem. Senare ikväll så har jag fotbollsträning, har inte tränat på två veckor eftersom jag först varit skadad (skadad är jag iförsig fortfarande) och sen va jag ju i New York, så konditionen är väll inte på topp om man säger så haha! Träningen slutar kvart över nio ikväll och då åker jag hem och sen har jag typ inga mer planer för kvällen men jag tror att jag bara ska vara hemma :) puss!


New York, vill tillbaks!

oooups

de var ett tag sen slängde in ett litet inlägg i lördags när jag sa att jag skulle träffa muckis annars har de inte blivit så mkt mer..  idag så hade vi bara städning och utvärdering så slutade 10 och började 9.30 då drog jag och tess till pampas och sola och bada hade de mys med massa gott ( bilder kommer sen när tessan laddat upp dem)
just nu är jag sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och sova. kanske gör de.
imorgon är det iaf klassens dag vår klass ska till rålis och ha vattenkrig och bada hoppas bara de blir fint väder.
ses

här kommer en bild blev inga andra som blev bra.

(19.37)

veckan

Hej, sitter nu hemma hos pappa och kollar runt lite på facebook och håller på att planera veckan lite! Imorgon ska jag antagligen träffa Eleonor och Sofie, tidag till onsdag åker jag upp till Ida i norrtälje och sen nån dag så ska jag träffa Mtilda som jag inte träffat på as länge. Men nu ska jag fortsätta chatta och så, kanske bloggar mer ikväll men jag får se, puss ! :)


sorry för tråkiga webcam bilder men så blir det när man har bildbrist :)


söndag

Hej! Ska flytta till pappa senare ikväll så just nu håller jag på att pack lite och så, känns as konstigt att det inte är skola imorgon men gud så skönt! Men jag måste fortsätta packa klart dethär nu men jag bloggar senare ikväll, puss :)


godmorgon

Hejhej, vaknade för ett litet tag sen så nu sitter jag framför datorn och äter jordbubbar och ananas, hihi mums! Början på det här sommarlovet har varit toppen! Det har iförsig bara gått två dagar men ändå haha. Ska börja göra mig iordning nu, puss :)


NSN

Här är bilder från skolavslutningen från Sofias dunder fina blogg, kommer sakna den underbara tjejen! Och alla andra också men jag hoppas och tror att jag kommer träffa dom i sommar! Glöm inte att kolla in sofias blogg, men här kommer bilderna iaf, puss :D






















hemma

Hej, kom nyss hem från sturehof, va jätte roligt! Vi åt super god middag och så, men nu är jag dötrött så jag ska göra mig nattklar och sen lägga mig och lyssna på musik eller nåt, godnatt och Ida tack för en super dag och grattis igen, puss! :)


utgång

Tja! Nu sitter jag och Ida hemma hos mig, vi har gjort oss iordning så nu är vi klara för att dra ut. Här kommer tre fula bilder från nu, eller aa på mig iaf! Bloggar kanske när jag kommer hem ikväll, puss!






födelsedagsbarnet påväg hit



Hej, Ida är påväg hit nu, vi ska fixa oss färdiga inför kvällen, sminka oss och platta håret typ. Vi har bord på rastaurangen nio så vi drar väll vid halv nio men innan dess så tror jag att jag ska ha hunnit blogga mer :) Men nu plingar hon på dörren måste skynda mig att öppna ;) puss

bilder

Här kommer en massa bilder från picknicken igår, finns så sjukt många fler men jag orkar inte ladda upp alla! Hade en underbar kväll, älskar er tjejer!


































































härlig dag

Hej, kom ganska nyss hem från lidingöbadet, helt sjukt underbart väder ju. Vi låg på en klippa och lyssnade musik, solade, pratade, fikade jordgubbar, melon, ananas, kladdkakade också badade vi! Nu har jag precis klivit ur duschen och ska göra mig iordning och senare ikväll drar vi och äter middag på sturehof! Bloggar senare, puss :)


Fint väder ute

Nu blir det att träffa Mickis. Puss

bästaväns födelsedag

Wiiiihhoooo, idag fyller Idapida år så glöm inte att gratta henne! Hon sov här igår, mysigt och nu vaknade vi nyss och ska dra till lidingöbadet! Igår hade vi picknick men det berättar jag mer om senare och då kommer en massa bilder också och jag kommer även lägga upp bilder från avslutningen! Idag när jag och Idisen har varit på badet så kommer vi typ åka hem och göra oss iordning och så och sen ska vi äta på sturehof med hennes pappa och syster, hennes superdupermega snälla pappa bjuder. Men nu ska jag låta födelsedagsbarnet kolla datorn, puss! :D


Jag och bästavän, graaaaaaaaaaattis, älskar dig!

SKOLAVSLUTNING !

Wiiihooo :D Godmorgon förresten, har ganska nyss klivit ut ur duschen och sminkat mig så nu väntar jag på att håret ska torka så att jag kan platta! Men nu måste jag skynda mig en aning så jag bloggar antingen innan jag beger mig till skolan eller när jag kommer hem :) puuuuss


allt och ingenting

Haallå där :) Va ute ett ta med Ida, vi gick en liten promenad och gick och pratade om allt och ingenting. Det är ju sjukt varmt ute, gick i shorts och tröja och frös inte det minsta, härligt! Okej jag vet det har varit så varmt ett tag menmen. Btw jag vet att jag tjatar men guud va najs med skolavslutning imorgon. Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen ska jag väll sätta mig framför tvn och kolla om det är nåt bra, ha det bra, puss!


bjussar på bilden, bildbrist!

då var det klippt

Haha näe då. Men jag har faktiskt klippt mig, fast bara topparna men ändå ;) Det blev både bra och inte bra, det blev bra för nu har jag inte slitna toppar längre! Hade sjukt slitet hår innan men inte nu längre :) Fast det blev ju kortare och jag vill verkligen ha långt hår, haha inte för att det va långt innan men lite längre iaf, haha aja jag tror att många inte kommer se någon större skillnad ändå :P och påtal om ingenting, mitt öga ser mycket bättre ut idag! Om nån läste det jag skrev igår så sa jag ju att det va helt svullet osv men idag så syns det näästan inte alls så förhoppningsvis är det helt bra imorgon, bloggar senare, puss!


skolavslutning

Kan knappt fatta att det är avslutning imorgon, så jävla najs! Börjar vid nio tror jag och sen är man ju bara där ett litet tag så vi slutar väll typ vid elva och så ska jag och dom andra tjejerna i klassen äta middag på vapiano och sen på kvällen är det grillning, super mysigt! Och på kvällen sover Ida här tills på lördag när vi firar hennes födelsedag genom att äta middag på sturehof! Och sen är det ju ytterligare tio veckor av frihet, ååh ska bli så skönt med sommarlov! Ska bada, sola, äta massor av glass (hihi) och massor av annat kul. Något som jag verkligen ser fram emot i sommar är resan till Bercelona med familjen och Sofie, ska bli dökul! Haha skulle kunna skriv om sommarlovet hur länge som helst men det blir antagligen lite jobbigt att läsa så jag slutar nu ;)


liten smygtitt på min klänning som jag ska ha imorgon :)

stan

Tja, vi va på stan en kortis och gick i lite affärer och så. jag köpte en jeansjacka från jc :D


mycket  finare på men den här bilden får duga :)

hagadagen

Hej, idag hade vi hagadagen i skolan, vi kollade först på när niorna spelade fotbollsmatch mot lärarna och sen så gick vi till hagaparken och hae picnik, mysigt! Ida kom också så nu sitter jag och hon hemma hos mig men vi ska snart vidare ut. Imorgon är det skolavslutning, så jeeeeekla najs (ja jag vet att et stavar med ä) wiho, längtar! Kan knappt fatta att det är sommarlov snart. Här är lite fula webcam bilder som vi nyss tog, hahha man ser döblek ut i den här kameran menmen :) puss!








MatBigbrother

Hej! Har precis gjort iordning paj och sallad så jag ska sätta mig ner och kolla bigbrother eftersom jag missade det när jag va i New York och sen så har jag läkar tid om en och en halvtimme för att kolla upp mitt öga, usch, har gått runt med solglasögon hela dagen och det kmr jag göra tills det ser heeelt bra ut! Bloggar senare, puss :)


för 82 sekunder sen

fyra bilder

Tja, kom nyss hem och sitter just nu och kollar på tv. Mitt öga är helt svullet och jag va hos skolsyster och hon sa att det va vagel men sen skule jag köpa kräm mot vagel på apoteket och dom sa att det inte va vagel utan typ infektion, bläää, så jag ska till läkaren om ett tag och kolla upp det. Men här är iaf bilder från dagen :) puss!




love you!


Ellen & Amanda


Ellen tror jätte mkt på otursskrönor så jag och Erik passade på att mäta händer, fötter,
lägga nycklar på bordet (som på bilden) och fälla upp paraply inomhus! Hahahha ;)


Hemma hos Ellen karamellen!

Hej! Just nu sitter jag och amanda hemma hos Ellen och ska kolla på film. Idag i skolan så satt vi och tog det lungt, blåste upp ballonger och gjorde namnkort och så. Vi ska sätta på film nu så jag ska vara lite social nu :D bloggar när jag kommer hem, puss!

skola

Hej! Nu drar jag till skolan, vet inte riktigt vad vi ska göra idag för vi har ingenting att göra :P Vår lärare sa att vi skulle hjälpa till med förbredningen till niornas lunch men vi frågade en annan lärare som sa att vi inte behövde hjälpa till så vi får se. Jag skulle igentligen ha serverat idag på niornas lunch men ändrade mig.. Men nu måste jag dra, ha en bra dag! puss :)




långholmen

Här är lite bilder som jag har tagit från Sofias blogg. Bilderna är tagna från vår häärliga dag igår på långholmen, puss!










nytt

Tror att dettta är det mesta som jag köpte i New York, eller jag köpte även en klänning som jag ska ha på avslutningen men den visar jag på fredag :) Allt detta ser ju mycket finare på men de här bilderna får duga!

parfym & bodysplash - viktoria secret


solglasögon - center 21


underkläder - american eagle & viktoria secter


keps - ny


mascara, två nagellack och klistermärket till naglarna


två bikini - hollister


väska - center 21


tröja - american eagle


blus - hollister


linne - forever 21


linne - converse


kofta - ambercrombie fitch


munkiströja - viktoria secret pink


skor - vans


skor - ed hardy


skor - converse

dagen

Hej! Landade ju på arlanda vid tio imorse och drog sen (som jag redan brättat) till skolan och träffade alla fina människor :) Efter det så åkte jag Sofia Eleonor Olivia Sofie och Eden till longholmen och badade, sjukt kul va det! Kom väll hem runt sex och sen dess så har jag typ packat upp och tagit lite bilder på det jag köpt, lägger nog upp det snart men först så måste jag packa upp färdigt, puss! :)


New York

Japp nu är det väll dags att brätta om resan till New York!
Det va heeeeelt underbart! Vi har varit uppe i empire state building, åkt båt ut och kollat frihetsgudinnan, varit i china town och lil italy, gått i en maaassa olika affärer, varit i central park och gjort en massa annat! Thihi ätit super god mat också ;) Men här är iaf lite bilder från resan, det är lååångt ifrån alla bilder men jag orkar inte ladda upp fler men får se om det blir fler eftersom!




uppe i empire state buildning, såå jeeekla coolt :)












broooor






frihetsgudinnan :)


timpa och mamma




donken forlajjf ;)


jaadu


flagga av converse, rätt coolt va ? ;)


vapiano






frukost på starbucks






forever 21


times square


solen i ögonen :P


super god smoothie!


min och tims sushi, muuuums!


central park!


tuuuuurtels :D :D :D :D


snabbt inlägg

Tjaaaaaaa :D är hemma nu.. tråkigt nog. Landade imorse vid tio och då åkte jag hem och sen drog jag en snabbis till skolan och träffade alla, det va kul att träffa dom igen :) Vi tjejer i klassen ska iväg och sola o bada nu så jag måste dra men ikväll så skriver jag en massor om resan och lägger in bilder från new york och kanske på det jag köpte där, hoppas ni hade ett bra lov ! Haha men nu måste jag gå, puss!

på hemmvägen nu

Är påväg hem från New York nu!


Ida igen

Till Mika och Sofie. Det är jag som har fixat med designen och håller på med en header.. Men om ni vill byter jag tillbaka. Bestäm ni!

(PS: Man brukar behöva uppdatera sidan för att kunna se den nya designen)

Ida gästbloggar!

Åh nej.. Hade lovat mika innan hon åkte att gäst blogga 1 eller 2 inlägg medan hon var borta. Och jag bloggar nu? Kunde ha slängt in ett inlägg tidigare tycker jag.. Hon åkte ju ändå i onsdags.
Menmen.. Har inte glömt helt! Då hade jag haft dåligt samvete på hög nivå.
Till något roligare då. Hur mår alla? Hoppas det är bra! Själv mår jag väl bra! Förutom att jag saknar mika såklart. Men jag får träffa henne snart ♥ Hur bra som helst! Jag är helt ärligt deprimerad på dagarna, och jag tror att det mesta beror på att jag inte träffar mika lika mycket.
Men över till mika, ingen vill höra mina problem. Isf får ni läsa min blogg som ni hittar här. Hoppas iaf min fina fina absolut bästavän har det bättre än bäst i new york! Hon kommer säkert hem med en bildbomb till bloggen, det skulle ni gilla va? Det vet jag!
På tisdag kväll kommer hon hem. På onsdag får dom flesta träffa henne. Och på torsdag får jag äntligen träffa min älskling ♥ Det ska bli mer än underbart!
Vilka kommer orka läsa allt detta? Tror jag ska sluta skriva nu. Kanske bloggar imorgon här på bloggen. Slänger in en bild så inlägget blir lite kul.

Du förstår inte hur mycket jag älskar dig. Jag kan inte förklara med ord.

big brother

Nu är de bb final så ni sitter jag i soffan och kollar, vem vinner hoppas martin annars simon.
tjaaaaaaa

maaaaaaaaartin vinn nuuuu! 

tjeeenare

haha sist jag blogga va ja hemma hos felicia och skulle gå ut o sola. haha men nu är jag faktiskt hemma hos tessan. sov här i natt najsigt. Igår när jag var ut o sola med felicia blev jag sjukt bränd så nu har jag lite ont överallt på kroppen kan inte ligga på rygg. men de va bara de jag ville säga jag och tessan har abra chillat idag vi har solat oh varit inne de är de vi gjort. men nu ska vi hitta på något byebye!




brun men ska blii bruuuunare ;)


sola och bada i....

tjaaaaaaaaaaa. är hemma hos felicia sov här inatt najsigt, vi ska strax dra ut å sooola och bli brunbruna ! :)
ví har haft de fett naaaaajs hära spelat gitarr kollat på tv ätit massa goooott och bara haft de allmänt ruuuligt.
men nu ska vi börja fixa oss. byyyyebyeeee

vår luuunch igår (:

hos felicia

chacha bloggen ;)
hhaha just nu är jag hemma hos felicia vi har de kulkul. Ni vill gärna veta vad vi gör va med de får ni inte hahahhah :)
aja de va ba de jag ville säga
tja dåååå!'

jag älskar dig hjärtat !


spring dags, duktig flicka !

tja tja, måste börja kommma in i rutinerna igen med att blogga. vi har ju trotts allt en dator som jag kan blogga på men gör de aldrig ^^.

åå lyckos mika som snart är i new york, själv ska man ut o springa i värmen. vi har fått hemläxa elr vad man ska kalla det, för skyttan var stängd idag så vi var tvugna att ut och springa 5 km sen lite fys. så ska ut med mammsen om en stund.

min dag har set ut så här började dagen med att försova mig. började 8 och vaknade 8 av att tessan ringde. så fick skynda mig till nästa lektion sen hade vi lite lektioner sen slutade jag och tessan halv två för vi valde att ha slöjd ist för musik för dom skulle se på nån teater. efter de så drog jag och tessan till stan för hon skulle köpa skal men hon hittade inget så vi drog och fikade lite. sen gick vi en liten promenad runt där sen stack vi hem och nu sitter jag här. men nu ska vi dra ses kanske när vi kmr hem.

mot new york

Hej, nu är jag helt klar och ska dra iväg till flygbussen med mamma och storebror, ses när jag kommer hem! puss :D


RSS 2.0